Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν έχω σταθερό καρντιά μου,έχει όμως το κινητό του άντρα μου απεριόριστο σε σταθερά οπότε θα σε πάρω εγώ...μου λες τι ώρα...

λες ε?για να δούμε,γιατί πώληση δεν μπορώ να κάνω...ο άντρας μου είναι καλός σε αυτά λόγω δουλειάς!!!αλλά στους γνωστούς κάτι θα κάνω...

αύριο θα υπάρχουν και φώτο...από το πάρτυ,πήρα κι ένα στεματάκι για την μικρή εορτάζουσα!!!καμάρωνε όταν της το δοκίμασα!!!

Koιτα κι εγώ διστακτική ήμουν στην αρχή αφού δεν το έχω πολύ το μπίρι-μπίρι αλλά όταν μηνιαία θα σου χτυπούν το πορτοφόλι 100-200 ευρώ θα δεις ότι το κολλάει θα σου έρθει..... ακου κι εμένα..

2044075wbcysm9b73.gif"][/url]2044075wbcysm9b73.gif

τζεσικααα!ολα καλα?

Καλά ειμαι ... προσπαθώ δλδ Ελενη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοείς η παραγγελία τόσο,όχι το κέρδος!!

πάντως έχει πολύ καλές τιμές,ωραία προιόντα,έχω την μαμά μου σίγουρη!!

θα βρω κι άλλους!!

πήρα και νήμα και ξεκίνησα να πλέκω τη κουβερτούλα της έλλης,αφού η άλλη σουφρώθηκε από την κουμπάρα,να μην το θυμάμαι...πήρα νήμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου,θα βγει τέλεια,πολύχρωμη!!!

Διαφημίσεις

πλάκα κάνεις????

σε πλούσιες πουλάς παιδάκι μου??????????????

αχ πρέπει να βρω κόσμο!!!

να βγάζουμε λεφτάκια!

μόλις της έμαθα να σβήνει κεράκια της έλλης,άναψα κεράκια στο σαλόνι,και τα έσβηνε μια χαρά ελπίζω και το βράδυ να κάνει το ίδιο!!

aaaaaaaaaaa...:eek: ....:rolleyes::tongue::lol: :lol: ok then...

εμεις το αλλο Σαββατο ειμαστε καλεσμενοι σε παρτυ μασκε παιδικο (γενεθλια) και θα ντυσω τη μικρη Minnie (ειναι τελεια!) και θα αυτοσχεδιασω και εγω μια αντιστοιχη στολη..

α ναι.. το Σαββατο στο παρτυ αν η μαμα του παιδιου δεν εκανε το λαθος να επιτρεψει να ανοιχτουν τα δωρα επι τοπου θα ηταν μια χαρα το διασκεδαστικο μερος αλλα εκει που τα χα να ψαρευουμε ξαφνικα εσκαγε ενα δωρο (παιχνιδι σαφως) και εχαναν το ενδιαφερον τους συν οτι αρχιζαν και οι διενεξεις..

προς το τελος τω γενεθλιων τους εκανα δυο παιχνιδια με μετρια αποδοχη αφου εκτος απο δυο 5χρονα ολα τα αλλα ηταν 2-3 και δεν καταλαβαιναν τους "κανονες" αλλα περασε η ωρα τους καπως..

παντως εγω οταν κανω παρτυ τα δωρα τα παιρνω και τα βαζω σε ενα κλειστο χωρο και τα ανοιγουμε αργοτερα..

παραπονιάρα προσπ!!!!!!!!

εμ! ΑΦΗΣΤΕ με και εμενα καπου να κανω τα παραπονα μου.. στο σπιτι δε μπορω, στη δουλεια δεν με παιρνει..χαχα!

η μικρη εχει κολλησει και εδω και εναν μηνα ολο λεει το τραγουδι γενεθλιων της..

επισης εχει φαει κολλημα με το ο παπας ο παχυς εφαγε παχια φακη..

εμ! ΑΦΗΣΤΕ με και εμενα καπου να κανω τα παραπονα μου.. στο σπιτι δε μπορω, στη δουλεια δεν με παιρνει..χαχα!

η μικρη εχει κολλησει και εδω και εναν μηνα ολο λεει το τραγουδι γενεθλιων της..

επισης εχει φαει κολλημα με το ο παπας ο παχυς εφαγε παχια φακη..

:lol::lol:

ο παπας ο παχυς,ε?πλακα θα'χει!

να ξαναρωτησω ποια εχει μσν?

τζεσικα εσυ εχεις,στειλε μου σε πμ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

πλάκα κάνεις????

σε πλούσιες πουλάς παιδάκι μου??????????????

αχ πρέπει να βρω κόσμο!!!

να βγάζουμε λεφτάκια!

μόλις της έμαθα να σβήνει κεράκια της έλλης,άναψα κεράκια στο σαλόνι,και τα έσβηνε μια χαρά ελπίζω και το βράδυ να κάνει το ίδιο!!

Οχι παιδί μου δεν ειναι πλουσιες αλλα όπως ειδες από το ποσοστό που σου βάζει αν έχεις 5-6 πελάτισσες που σου παραγγέλνουν σε κάθε καμπάνια τα 80-100 ευρω θα τα έχεις.. και ανεβαίνεις μετα

καλά κάνεις με προσπ με τα δώρα,κι εγώ έτσι θα κάνω τα απόγευμα...γιατί μου φέρνουν και κάτι βλακείες μερικές φορές,να τα αλλάξω...

μια χαρά είναι τότε τζες!!μακάρι να πηγαίνεις πάντα τόσο καλά...και παραπάνω...

πάω να κάνω καμμιά δουλειά,

ελεναδίτσα καλημέρα δεν σου είπα...

καλά κάνεις με προσπ με τα δώρα,κι εγώ έτσι θα κάνω τα απόγευμα...γιατί μου φέρνουν και κάτι βλακείες μερικές φορές,να τα αλλάξω...

μια χαρά είναι τότε τζες!!μακάρι να πηγαίνεις πάντα τόσο καλά...και παραπάνω...

πάω να κάνω καμμιά δουλειά,

ελεναδίτσα καλημέρα δεν σου είπα...

ΕΕ!! Και να μη σου αρεσει κιολας ΚΑΙ το βλεπουν τα μικρα και το ζητανε ΚΑΙ πρεπει να προσποιηθεις στον καλεσμενο οτι ευχαριστηθηκες!

εμενα καποιος μου εφερε ενα παιχνιδι με τρια διαφορετικου τυπου μιξερ οπου βαζεις μπαταριες και οι κοφτες γυριζουν.. σαφως δεν κοβουν αλλα μπορει να πιαστουν τα μικρα ειτε στα δακτυλα τους ειτε αν βαλουν κατι αλλο εκει μεσα.. συνεπως το κρυψα στην αποθηκη ΙΣΩΣ για αργοτερα ειδαλλως θα το δωσω καπου αλλου και που παλι υπο σκεψη..εγω δεν θα το αγοραζα για το δικο μου παιδι παντως..οχι τωρα τουλαχιστον.

καλη η κινηση και η σκεψη αλλα πρακτικα εχει κινδυνο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...