Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Ολη μερα δουλειες κανω..Ελεος πια..Ξεκουραση σου λεει ο αλλος μετα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

μαέστρο περαστικά!

Ελενάντα καλώς τους δέχτηκες!

Εμείς Παρασκευή πήγαμε χωριό. Ξεσάλωσε η μικρή. Κυριακή μεσημεράκι γυρίσαμε, ίσα να βάλω κανένα πλυντήριο, να καθαρίσω το σπίτι, να κάνω μπάνιο και 9 η ώρα είχε την κοπή της βασιλόπιτας του ΟΤΕ. τσίμα τσίμα μου έφτασε ο χρόνος να τα προλάβω όλα. Κοιμήθηκα γύρω στις 3 και ψιλοείμαι κομμάτια .....

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!!

ευχαριστώ βίκυ μου και πρινσέσα μου!!!

καλά περάσαμε κι εμείς χθες...είχε πολύ ωραία μέρα,πήραμε το μηχανάκι της μικρής στη μαρίνα με τα σκάφη...έχει καφέ,παιδική χαρά και χώρο για τα μικρά,ποδήλατα κλπ...μυρίσαμε θάλασσα!!!ξελίγωσε την μπαταρία από τις βόλτες...κι εκεί που πρώτα έδινε το μηχανάκι της,δεν την ένοιαζε,χθες δεν το έδινε σε κανέναν!! ξεκινήσαμε τα καλά...

το απόγευμα πήγαμε και στους γονείς μου,ήταν και τα ανήψια και πέρασαν τέλεια τα μικρά!

σήμερα έχω να φτιάξω την κοτόπιτα,να κάνω μπάνιο...

χθες τελείωσα και τα δωράκια των μικρών...θα τα βάλω στο μπλόγκ αύριο!!

τι ωραία που είναι τα σκ...

χθες το βράδυ παραγγείλαμε και το καρότσι από το ίντερνετ!!!σε λίγες μέρες ελπίζω να το έχω...

αυτά τα λίγα...

τζες είδα τον κατάλογο της a v o n !!!

ωραία πράγματα έχει,τα λιμπίζεσαι!! οπότε ελπίζω να μπορέσω να την δουλέψω κι εγώ... αν βλέπουν τον κατάλογο όλο και κάτι θα θέλουν να πάρουν!!

Διαφημίσεις

σήμερα είπαμε...τις κυριακές έχει πολύ κόσμο...ενώ σήμερα ανοίγει μόνο για εμάς!!χιχι!!

μοναχά για την πάρτη σας :tongue: καλά να περάσετε!!

Ναι θα συνεταιριστούμε κορίτσια!!! Τι καλά...θα δεις που θα τα πας πολύ καλά Τοξοτίνα μου εσύ!!!! θα σε πάρω τηλ αυριο για να σου πω λεπτομέρειες για την εγγραφή.. αν μπορείς στειλε μου με πμ το σταθερό σου για να μιλήσουμε απεριόριστα ..και τσάμπα

Θέλουμε φωτο από το πάρτυ.

δεν έχω σταθερό καρντιά μου,έχει όμως το κινητό του άντρα μου απεριόριστο σε σταθερά οπότε θα σε πάρω εγώ...μου λες τι ώρα...

λες ε?για να δούμε,γιατί πώληση δεν μπορώ να κάνω...ο άντρας μου είναι καλός σε αυτά λόγω δουλειάς!!!αλλά στους γνωστούς κάτι θα κάνω...

αύριο θα υπάρχουν και φώτο...από το πάρτυ,πήρα κι ένα στεματάκι για την μικρή εορτάζουσα!!!καμάρωνε όταν της το δοκίμασα!!!

2044075wbcysm9b73.gif"]2044075wbcysm9b73.gif[/url]

καλημερα!κι εδω ηλιο εχουμε απο χθες!

αν και δεν πηγαμε πουθενα,ολη μερα εχθες ειχαμε επισκεψεις.το πρωι ηρθε ο πατερας μου,και το απογευμα οι δικοι μου επιτελους,οι κουμπαροι μου,(που θα τους παντρεψουμε τον μαιο,και πρεπει να αρχισω να ψαχνω σιγα-σιγα,να δω τι θα παρω)και δυο ξαδερφακια του αντρα μου.μια χαρα περασαμε!

βικη,χαθηκες.

μιαμαμα,καλα να περασετε σημερα!

προσπ,πως παει ο υπνος με την μικρη?τα ιδια?

τζεσικααα!ολα καλα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...