Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχθές πήγα τη μικρη ξανά για κούρεμα μετά από 2 μήνες.. Λοιπόν πίσω ειχε ακόμα τα μαλλιά από τη γέννηση κ για να τα χτενίσω μου έβγαινε η ψυχή κ έκλαιγε κάθε φορά... έτσι της τα έκανε κοντό φιλαριστό πίσω κ μακρύ μπροστά και ειναι πανέμορφα. Εφυγαν οι μπουκλες και ειναι πια ολοισιο το μαλλι της σαν το δικό μου και καμάρωνε

και εγω θα την παω, ελεγα σημερα η αυριο αν και η περιπτωση της δεν εχει γιατρεια.. ποιο χαλια μαλλι δεν θα μπορουσε να χει η καημενη.. ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΙ με τιποτε.. την χτενιζω, της τα φτιαχνω και ειναι ΜΟΝΙΜΑ σαν αχτενιστο γυφτακι.. με εκνευριζει απιστευτα το ολο θεμα και μου θυμιζει και εμενα που η μανα μου με εφτιαχνε και μεχρι να φθασω στο σχολειο το κωλομαλλο ηταν ανακατεμενο.. καλυτερα Η προκα Η μπουκλα.. το σπαστο ΟΤΙ χειροτερο!

και η μανα μου με κραζει γιατι δεν της τα αφηνω να μακρυνουν αλλα

α) εχει αφελειες οπου πεφτουν στα ματια της και ειναι χαλια ειδικα οταν της τα βαζω στα πλαγια

β) δεν κραταει κοκκαλακι επανω της για να πεις οτι θα την βολεψω μεχρι να μακρυνουν

γ) σκεφτομαι οτι σε λιγους μηνες θα ρθει το καλοκαιρι κριμα ειναι να την αφηνω να ζεσταινεται..

και θελω να κουρευτω και εγω λιγακι γιατι εχω να τα κοψω απο τον Ιουνιο Ιουλιο αλλα προσπαθω να τα μακρυνω...ομως εχω βαρεθει το φιλαρισμα αν και με γλιτωνει απο το πολυ πιστολακι και ειδικα το Styling.

ουφ..προβληματα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποτέ δεν το ζήλεψε και όποτε έρχονται σπίτι το φορτώνει παιχνίδια για να πάιξει...

Η ζήλια ειναι φυσιολογικό συναίσθημα κ είμαι της άποψης ότι ακόμα και να μην το δείχνουν κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο μπορεί να το βγάλουν...

Το ότι θέλει νινί ειναι φυσιολογικό ότι θέλει παρέα αλλά μην περιμένεις ότι σε αυτή την ηλικία έχει πλήρως κατανοήσει αυτό που λέει..ότι συνειδητά δλδ θέλει να της κάνεις αδερφάκι ... άλλωστε κ η ίδια μωρό ειναι ακόμη κ όλα γυρω της ειναι ένα παιχνίδι.

Καλημέρα δεν είπα!! Καλημερα λοιπόν.Τα παιδιά μου θέλουν να με στείλουν αδιάβαστη. Η μικρη μου έκανε μια σκηνή άνευ προηγουμένου για τα ρούχα που ήταν να της φορέσω και ο Θοδωρής έκανε περίπου 45' να πιει το γαλα του κ να ετοιμαστεί για το σχολειο.... και μετά μου λένε να κάνω κ 3ο ... καλάααα

Διαφημίσεις

Κομμωτήριο έχεις αποφασίσει;;;;;

ειναι ενα εδω στη γειτονια που χα παει τη μικρη πριν δυο μηνες.. δεν της ειχε παρει σωστα τις αφελειες αλλα δεν κρινω απο εκει γιατι ειχε αγχος μην την τραυματισει αλλα ειχε φερθει καλα.. για μενα δεν ξερω..παλι πειραματα θα κανω

ειλικρινα ποσο με κουραζει το θεμα κομμωτηριο δεν λεγεται!! δεν μπορω να ψαχνω και να βγαινω σα γιδι...ελεος!!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

κι εδώ συννεφιά και ψιλόβροχο!!

κατά τα άλλα ησυχία,με πονάει η φτέρνα μου ξαφνικά,δεν μπορώ να την πατήσω...

χθες πήγαμε τζάμπο,"μπόμπο" όπως λέει και η έλλη!!

πήραμε τα δωράκια για τα μικρά μπουκαλάκια μπουρμπουλίθρες με το κλάμπ μίκυ... και θα φτιάξω ωραία κουτάκια να τα βάλω μέσα με καραμέλες ζελεδάκια!!

της πήρα και στεματάκι για τα γενέθλια της,σαν πριγκίπισσα θα είναι...

της πήραμε και γιογιό,και την βάλαμε χθες γυμνή,αυτή το βρήκε παιχνίδι και καθόταν πόση ώρα,στην αρχή νόμιζε ότι ήταν σκαμπό!! ήθελε και χαρτί να σκουπιστεί,πάντως τσίσα δεν έκανε,δεν ξεκόλαγε από εκεί,με κλάματα σηκώθηκε...

έχω κι εγώ υποψία ότι τα μαλλιά της έλλης θα γίνουν σπαστά,και το σιχαίνομαι,εννοείται αχτένιστα φαίνονται πάντα!!

πρινσέσα σγουρομάλλικο και η ναταλίτσα!!

δεν θα πάρω το ίδιο μοντέλο καρότσι,την ίδια μάρκα όμως!!

βικάκι και η δική μου δεν έχει δείξει δείγματα ζήλιας ποτέ με μωράκια!! τώρα αν το έχουμε όλη μέρα σπίτι,δεν ξέρω τι θα κάνει...ίσως να μου μοιάζει που ποτέ δεν ζήλεψα την αδερφή μου και πάντα την πρόσεχα!!

βγαινω σα γιδι...ελεος!!

Γι' αυτό σε ρώτησα... να σου δώσω τηλ αυτού που πάω εγώ;;; αλλά αν σε κουρεψει ο ίδιος που εγώ δεν αφήνω άλλον, παίρνει 30 ευρώ για κουρεμα , λουσιμο, στεγνωμα και 13ευρώ για τη μικρή (αλλά εκεί την κουρέυεις ένα νεο παιδί με πολυ υπομονή)

Ειναι ακριβώς ειδικά για το δικό μου κούρεμα αλλά μια που δεν επιτρεπω τίποτα άλλο στον εαυτό μου κ πάω μια φορά στο 4 μηνο ειναι οκ

εγώ είχα πάει πετρούπολη σε 2-3 κομμωτήρια,και το ένα ήταν πολύ καλό και οικονομικό,οπότε μετά δεν το άλλαζα.

εδώ πάω σε ένα στη γειτονιά,μια χαρά είναι,δεν έχω παράπονο.

Διαφημίσεις

χθες πήγαμε τζάμπο,"μπόμπο" όπως λέει και η έλλη!!

πήραμε τα δωράκια για τα μικρά μπουκαλάκια μπουρμπουλίθρες με το κλάμπ μίκυ... και θα φτιάξω ωραία κουτάκια να τα βάλω μέσα με καραμέλες ζελεδάκια!!

της πήρα και στεματάκι για τα γενέθλια της,σαν πριγκίπισσα θα είναι...

της πήραμε και γιογιό,και την βάλαμε χθες γυμνή,αυτή το βρήκε παιχνίδι και καθόταν πόση ώρα,στην αρχή νόμιζε ότι ήταν σκαμπό!! ήθελε και χαρτί να σκουπιστεί,πάντως τσίσα δεν έκανε,δεν ξεκόλαγε από εκεί,με κλάματα σηκώθηκε...

καλη αρχη με το γιογιο..

και εμεις jumbo εχθες..

και μαλ@### και εκανα 75 ευρω λογαριασμο..το σκυλομετανοιωσα..

20 η στολη της μικρης 20 για το παρτυ της φιλης (και δεν εχω παρει ακομη δωρο της εορταζουσας) και κατι ακομη αποκριατικα διακοσμητικα για το σπιτι μας λογω αποκριων και αλλα 20 ευρω απο δυο ρουχαλακια της μικρης γαι μεσα στο σπιτι τα οποια θα μπορουσα να μην τα παρω αλλα με επιασε και τα πηρα..

δεν το χωνευα..

ετσι μετατιθεται το εμβολιο του σκυλου για τον αλλο μηνα και τη μικρη θα την παω στο ΙΚΑ που ειναι η γιατρος της για το εμβολιο της..σιγα μη δινω 40αρια καθε μηνα..

jesgk αυτη τη στιγμη δεν μπορω να δωσω 45 ευρω γαι κομμωτηριο..μεχρι 20-25 ειναι οκ και για τις δυο μας..

ασε να δοκιμασω σε αυτη και αν δεν ικανοποιηθω θα σου πω..

σε ευχαριστω!

εμείς 17Ε δώσαμε και πολλά που είναι...τώρα πήρα απλό γιογιό,θέλω όμως άλλο ένα με αποσμόμενο κάθισμα,20Ε,έχουμε το πάνω κάτω και θέλουμε 2 γιογιό!!!

το πάσχα τώρα θα το πάρουμε.

δεν γίνεται να πας τζάμπο και να φύγεις με χαμηλό λογαριασμό!!

βαριέμαι τις τελευταίες μέρες,τα απολύτως απαραίτητα κάνω σε δουλειές,αύριο θα πέσουν όλα μαζεμένα!!

εγώ δεν πρόκειται να της πάρω γιο-γιό 8α της πάρω καθισματάκι για τη λεκάνη να μαθει εκει όπως στο Θοδωρή... υπάρχουν παιδάκια που ειναι 4 και κάνουν ακόμα στο γιο-γιο και δεν μου αρεσει

γιατί τα αφήνουν νομίζω...και όταν δεν είναι σπίτι τι κάνουν?κι εγώ θα ξεκινήσω με το γιογιό και μετά στο κάθισμα που μπαίνει στη τουαλέτα!!

αν δεν βγάλω χαλιά δεν ξεκινάω εντατικά...τώρα για παιχνίδι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...