Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

εγω σημερα μαλλον ειμαι καλυτερα..και δεν εχω τοσα νεβα!!

Eγώ πάλι στη δουλειά ότι μέρα και να είναι ένα "νέβα", έγραψε η κούκλα της Ελένης!!

στη δουλεια βαραμε μυγες (που ουτε και απο αυτες εχουμε!)..δεν τα βλεπω τα πραγματα καλα..ανησυχω τι θα γινει και μετα απο ενα χρονο..προς το παρον εχουμε να λαμβανουμε..

Εμείς ακόμηηηηηη απλήρωτοι

με καβατζωσε μια φιλη (με το ετσι θελω βασικα) να κανω τον..διασκεδαστη στο παρτυ της κορης της το Σαββατο στα μικρα που θα ναι εκει.. αρα σημερα εχω και Jumbo στο προγραμμα για τα απαραιτητα..

υπέροχα :twisted: ωραία θα ειναι.. αν έχεις όρεξη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω ενα φιλο οπου δουλευε στην autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin και η γυναικα του εργαζεται στα γραφεια του χρονια τωρα.. εκει λεει πανε σφαιρα..σε αλλο κοσμο.. τα καλλυντικα δεν πεφτουν ποτε..

κοιτα διαλογο

-πηρα να σας καλεσω στα γενεθλια της μικρης που θα γινουν το Σαββατο κλπ κλπ, ολοι καλα?

-μια χαρα εσεις?

-καλα μωρε.. να σκεφθομουν..αληθεια πως θα απασχολησουμε τα μικρα? μιας και εσυ το χεις το θεμα? (αναθεμα αν εκεινη επαιξε ποτε με τα παιδακια της)

ε τωρα τι να απαντησω? εχω και υποχρεωση.. και βεβαια ειπα να μου δωσει χρονο να το οργανωσω..

αλλο το τι κανω στο δικο μου παιδι (γιατι παιξαμε με τα μικρα στο παρτυ) και αλλο να μου ζητας να το κανω χωρις ΚΑΝ να με ρωταει αν μπορω η αν θελω (που εγω θα προτιμουσα να παω να ξυστω και να φαω την τουρτιτσα μου αναμεσα σε ενα ματσο ξενους) βεβαια αν μου γεννιοταν η διαθεση κατι θα κανα αλλα οχι με το ετσι θελω..

τεσπα.. εχω μια ιδεα αναμεσα σε διαφορες..

θα παρω δυο κουτακια και θα τα ντυσω με περιτυλιγμα και θα βαλω το ενα κουτι μεσα στο αλλο..

στο πιο μικρο θα βαλω μικρα ελαφρυα αποκριατικα στολιδακια η θα δω και τι αλλο αρκει να μην εχει βαρος και θα βαλω τα μικρα να κανουν εναν κυκλο..

θα παιζω μουσικη ενω εκεινα θα γυρνανε το κουτι απο χερι σε χερι..μολις σταματησει η μουσικη το παιδι που θα το κραταει θα προσπαθει να το ξετυλιξει και ξαφνικα η μουσικη θα ξεκινησει παλι και θα αρχισει το κουτι να αλλαζει χερια μεχρι το επομενο παιδι..και αυτο θα γινεται μεχρι να ξετυλιχτουν και τα δυο κουτια και στο παιδι που θα πεσει το μικρο κουτι και το ανοιξει θα παρει τα δωρακια και θα μοιρασουμε και αποκριατικες μασκες στα αλλα..

πως σας φαινεται η ιδεα?

Διαφημίσεις

Ελεος δεν λες τίποτα αν γραψω μια κακια λεξη λες να μου το διορθώσει;;

ισως να ειναι προγραμματισμενο στο συστημα τους οταν το εντοπιζει να το αντικαθιστα με τον κωδικο αυτο αλλα αν σπας τη λεξη να μην το πιανει..

πανουργααααααααααααααααα.... :twisted:

βρισε βρισε... ξερεις και στα Ιταλικα αλλωστε!!

Διαφημίσεις

παντως εχουμε τοση αναδουλεια που βαριεμαι τοσο πολυ που πραγματικα βαριεμαι και μονο που ερχομαι στο γραφειο.. απορω γιατι δεν μας λενε να ρχομαστε λιγοτερες ωρες..

τη Παρασκευη θα ρθω αργοτερα γιατι πανε για ΚΤΕΟ οι ΑΦΟΙ και θα κρατησω τη μικρη..και θα φτιαξω μια 4κιλη βασιλοπιτα για να κοψουμε το μεσημερι στο γραφειο..ευγενικη χορηγια μου χαχα!

Καλημέρα κοπελιές!

Τελικά ο μικρός ήταν καλύτερα σήμερα, ο παιδίατρος μας είπε ότι θα συνέλθει τελείως σε λίγες μέρες.

Τον έστειλα σήμερα, ίσα ίσα να πάω γυμναστήριο σε λίγο, και θα πάω να τον πάρω μετά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοπελιές!

Τελικά ο μικρός ήταν καλύτερα σήμερα, ο παιδίατρος μας είπε ότι θα συνέλθει τελείως σε λίγες μέρες.

Τον έστειλα σήμερα, ίσα ίσα να πάω γυμναστήριο σε λίγο, και θα πάω να τον πάρω μετά.

κανεις αεροβικη, σουηδικη κλπ η μονο οργανα?

καλημερα Πετρουλακη

κανεις αεροβικη, σουηδικη κλπ η μονο οργανα?

Ποδήλατο, όργανα, κοιλιακούς, διάδρομο. Δεν μπορώ αερόμπικ, αν και είναι το ιδανικό για να χάσεις λίπος, γιατί έχω προβληματικό σπόνδυλο και τα πολλά "χοροπηδηκτά" κάνουν ζημιά. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...