Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είχε πάθει νομίζω το βαφτιστίρι,κρατάει μέρες,δεν πρέπει να τα τρίβει,και είναι κολλητικό,να ξέρεις.παίρνει αντιβίωση,σταγόνες??

Σταγόνες. Μωρέ τα τρίβει, γιατί τον "τρώνε" μάλλον. Είχαν υποχωρήσει, σήμερα λίγο ξανακοκκίνησαν. Σταδιάλα πια, όλο ταλαιπωρείτε το μωρό μου.

Δηλαδή ίωση είναι αυτό; Εγώ νόμιζα κάτι σαν μόλυνση ήταν. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το καημένο το μπουμπούκι,πώς πάει από κιλάκια?

Στα 15,5 είναι, μια χαρά, γιατί είναι και ψηλό τ' αγόρι μου!

μόλυνση είναι αλλά κολλάει,από τα χέρια,από τις πετσέτες...στον σταθμό θα το κόλλησε!!

Ε, που αλλού;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι καλή είναι,αλλά ρούχα δεν μπορώ να τις βρω...τα παντελόνια κάτω από την κοιλιά!!

είναι μεγάλη τσαχπίνα όμως,τι χορό έριξε πάλι σήμερα στον παιδότοπο...

Να της φοράς φουστάνια με καλσόν, που είναι και χαριτωμένα!!!:mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εισαι κι εσύ στο στόμα του λύκου λόγω δουλειάς.

Παρόλα αυτά μην την καταδικάζεται τη μάνα αφού μπορεί να μην ειχε παρουσιάσει ανάλογα συμπτώματα την προηγούμενη μερα

Η μαμα το ηξερε..Για αυτο το ειπα με τετοιο υφος:confused:

Καλυτερα να μην τον στειλεις Μαεστρια, ειναι πολυ ατιμη η επιπεφυκητιδα!! Οπωσδηποτε σε οφθαλμιατρο..

Καληνυχτα

yRf6p1.png

καλημερα

εγω σημερα μαλλον ειμαι καλυτερα..και δεν εχω τοσα νεβα!!

στη δουλεια βαραμε μυγες (που ουτε και απο αυτες εχουμε!)..δεν τα βλεπω τα πραγματα καλα..ανησυχω τι θα γινει και μετα απο ενα χρονο..προς το παρον εχουμε να λαμβανουμε..

εχθες η μικρη ηταν επιτελους πιο ηρεμη και ισα που γκρινιαξε για νερο κατα τι 2.30 και εγω απο αγχος να δω αν ειναι σκεπασμενη ξαναξυπνησα (οριστικα) απο τις 6.00 και το μπουμπουκι σηκωθηκε ορεξατο στις 7.00

με καβατζωσε μια φιλη (με το ετσι θελω βασικα) να κανω τον..διασκεδαστη στο παρτυ της κορης της το Σαββατο στα μικρα που θα ναι εκει.. αρα σημερα εχω και Jumbo στο προγραμμα για τα απαραιτητα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...