Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε,μια χαρα ειναι βρε!μην αγχωνεσαι,αμα πινει γαλα αρκετο,ολα καλα.

κι εμας το γαλα ειναι το αγαπημενο μας φαγητο!

Η δικιά μου είναι παμφάγο. Μόλις δει άνθρωπο να πλησιάζει το ψυγείο ή ακούσει το θόρυβο που κάνει όταν ανοίγει τρέχει! και αν δει άνθρωπο να κάθεται στο τραπέζι στρώνεται και αυτή αλλά είναι μόλις 7850.Δεν κάθεται όλη την ημέρα όμως σε ησυχία ! Πού να πάρει γραμμάριο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιαυτο δεν ξερω τι ποσοτητα περνει θηλαζει ολο στο στηθος ειναι.... παντως ταιριαζουν συμπεθερα απο αποψη διατροφης παω να τον ταισω κριθαρακι αντε να δω ποσο θα φαει μονο το πιατο που λερωνετε...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

ΠΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΕΣ... απο την μια τις θαυμαζω γιατι αντεχουν ετσι να βαζουν ενα οριο στα πραγματα μεταξυ του ευατου τους και του παιδιου και παντα να χουν προσωπικο χρονο απο την αλλη δεν με αγγιζει προσωπικα το θεμα..τοσα χρονια ειχα χρονο, χρημα και διαθεση να κανω οτι γουσταρω με τον ανδρα μου και τωρα απο κοινου εχουμε αποφασισει να μοιραζομαστε τις στιγμες μας και τις εμπειριες μας με τη συμμετοχη του παιδιου μας..

αυτο ακριβως.αλλο τωρα αμα εχεις διαφορες υποχρεωσεις,κι αλλο να αφηνεις το μωρο το βραδυ για να πας για ποτο.και να πηγαινα δηλαδη,παλι θα το ηθελα μαζι μου οταν γυρνουσα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ειναι οπως το βλεπει και το νοιωθει ο καθενας..

πχ..το αφεντικο μου..τις γιορτες αφησε τα παιδια του στη πεθερα και πηγε εξωτερικο 6 μερες μεσα στα χριστουγεννα με τη γυναικα του..

(εγω θεωρω τις γιορτες αυτες οικογενειακη υποθεση,ποσο μαλλον με δυο παιδια 2 ετων και 5 μηνων)

και τωρα ειναι στο εξωτερικο παλι και

εχει αφησει το μικρο στη μανα του

και εχει παρει μαζι την κορη αλλα...εχουν παρει μαζι και την πεθερα για να κραταει το παιδι

καλο????!!!!!

οχι αγαπες μου..διακοπες με τη μαμα και τον μπαμπα...πολλοι καναμε παιδι επειδη το θελαμε οχι γιατι μας αναγκασε καποιος..

Η δικιά μου είναι παμφάγο. Μόλις δει άνθρωπο να πλησιάζει το ψυγείο ή ακούσει το θόρυβο που κάνει όταν ανοίγει τρέχει! και αν δει άνθρωπο να κάθεται στο τραπέζι στρώνεται και αυτή αλλά είναι μόλις 7850.Δεν κάθεται όλη την ημέρα όμως σε ησυχία ! Πού να πάρει γραμμάριο!

:lol::lol::lol::lol::lol:

κι εμενα οτι τρωμε θελει να το τρωει.το δικο της φαγητο δεν το αγγιζει!

Διαφημίσεις

επισης η θεωρια μου (Once again) συμβαδιζει με τα βιωματα μου..θελω να θυμουνται τα παιδια μου οτι τα θεωρουσαμε ισαξια μελη της οικογενειας αρα και επιθυμητα στις περισσοτερες δραστηριοτητες μας (εννοουνται οι εξαιρεσεις..το να πας ενα βραδυ για ποτο με φιλους δεν σημαινει οτι δεν εισαι σπιτι κιολας..το να εξαφανιζεσαι μερες και βδομαδες γιατι θες ρομαντσαδα στα ελληνικα νησια ειναι καπως..οπως και να το κανουμε)

ειναι οπως το βλεπει και το νοιωθει ο καθενας..

πχ..το αφεντικο μου..τις γιορτες αφησε τα παιδια του στη πεθερα και πηγε εξωτερικο 6 μερες μεσα στα χριστουγεννα με τη γυναικα του..

(εγω θεωρω τις γιορτες αυτες οικογενειακη υποθεση,ποσο μαλλον με δυο παιδια 2 ετων και 5 μηνων)

και τωρα ειναι στο εξωτερικο παλι και

εχει αφησει το μικρο στη μανα του

και εχει παρει μαζι την κορη αλλα...εχουν παρει μαζι και την πεθερα για να κραταει το παιδι

καλο????!!!!!

οχι αγαπες μου..διακοπες με τη μαμα και τον μπαμπα...πολλοι καναμε παιδι επειδη το θελαμε οχι γιατι μας αναγκασε καποιος..

Συμφωνώ απόλυτα. Εμείς πλέον κανονίζουμε να πάμε διακοπές με ένα ζευγάρι που και αυτοί έχουν ένα μικρό κοριτσάκι.Και παρέα θα έχει η μικρή και εμείς και νομίζω είναι ωραία λυσή απο εδώ και στο εξής.

κι εμείς όπου πάμε το παιδί μαζί,δεν μας πειράζεικ κιόλας.

αλλά ούτως ή άλλως δεν έχουμε και που να το αφήσουμε.

και δεν εμπιστεύομαι και τα άτομα που είναι γύρω μας.

μόνο την αδερφή μου όπως κι αυτή εμένα.

αλλά δεν μπορεί με 2 παιδιά να κρατήσει και 3ο!!

φανταστείτε με κουνιάδα νηπιαγωγό και δεν της το έχω δώσει ούτε μισή ώρα...

για να ησυχάσει στο νηπιαγωγείο...βάζει dvd στα παιδιά!!!!

χμ τζεσικα...ειναι διαφορετικο να αφηνεις το παιδι σου σε καποιον επειδη εργαζεσαι και δεν μπορεις να εισαι παρουσα και διαφορετικο γιατι θελεις να τα ..ξεφορτωνεσαι ωστε να κανεις dolce vita...

το ιδιο ακριβως λεμε.αυτο συγνωμη,αλλα το κατακρινω.

γι'αυτο νομιζω οτι για να κανει παιδι καποιος πρεπει να τα εχει ζησει ολα και να τα εχει βαρεθει μη σου πω,για να ειναι μετα αφοσιωμενος στο παιδι του.

τι ειπες τωρα!!!!!!!!!απαπαααααααααααααααα!!!δωστης συγχαρητηρια για το προοδευτικο συστημα διαπαιδαγωγησης...

Διαφημίσεις

εγω που πηγα στον παιδοτοπο και την αφησα,καθε 5 λεπτα πηγαινα να δω τι κανει,αφου η μαμα μου με ειπε υπερβολικια.αλλα κι εγω δεν εχω εμπιστοσυνη μονο στην μαμα μου.ευτυχως που οι κοπελες ηταν πολυ καλες και φεροντουσαν οπως στον παιδικο,τραγουδακια,ζωγραφιες και τετοια.ζωγραφιζε η αγαπη μου!

Ψιλοάσχετο αλλά στηριζόμενη στην έκφραση της προσπ ''συμβαδίζει με τα βιώμα του'', οι κούκλες λένε είναι καθρέπτης της ψυχής των παιδιών. Επειδή λοιπόν η μικρούλα μου λαμβάνει φροντίδα και αγάπη παίρνει το κουταλάκι της και κάνει πως ταϊζει όλα της τα παιχνίδια λέγοντας μαμ. Και μάλιστα ένα παπάκι που έχει στρογγυλό σαν μπαλίτσα το πήρε στο χέρι και έψαχνε το στόμα του για να βάλει το κουτάλι. Επίσης ο μπαμπάς της χθες το απόγευμα κοιμόταν στον καναπέ, πήρε πάλι το κουταλάκι της και πήγε να τον ταϊσει λέγοντας μαμ. Ο άνθρωπος ξύπνησε και άρχισε να τη ζουλάει. Πολύ με συγκινεί.

εγω γενικα οπου και να παω ειμαι κοντα της..

προσφατα σε ενα φιλικο σπιτι τα μικρα την περνουν 1,5 και 2,5 ετη η μητερα τους μου πε να κατσουμε στην κουζινα μονες μας και να παιξουν τα μικρα στ δωματιο μονα τους..

την κοιτουσα σαν εξωγηινη και πολυ καλα εκανα καθως τα πιτσιρικια ολο εσπρωχναν και εριχναν κατω τη μικρη αγαρμπα και της πετουσαν παιχνιδια στο κεφαλι και γενικα η δικια μου δεν ηταν σε θεση να φροντισει τον εαυτο της..ετσι ειμουν απο κοντα..

το ιδιο ακριβως λεμε.αυτο συγνωμη,αλλα το κατακρινω.

γι'αυτο νομιζω οτι για να κανει παιδι καποιος πρεπει να τα εχει ζησει ολα και να τα εχει βαρεθει μη σου πω,για να ειναι μετα αφοσιωμενος στο παιδι του.

Εγώ τα αφήνω καθημερινά στη μαμά μου για 10 ώρες αφού δουλεύω

Τα αφήνω το καλοκαίρι δύο μήνες στο χωριό αφού ο πατέρας μου με το που μπαίνει Ιούνιος βγάζει αφρούς κ δεν κάθεται μέρα παραπάνω στην Αθήνα

Το καλοκαίρι θα πάνε 3 μήνες Ιταλία αφού θα φύγουν οι γονείς μου κ εγώ θα δουλευω

Αν είναι να βγώ βράδυ ο γιός κοιμόταν στη μανα μου αφού δεν θέλει να κοιμάται στο δικο μας σπιτι η μαμά μου

Διακοπές όταν πάμε τα πέρνουμε μαζί κ Χριστούγεννα κ Πάσχα περιμένουμε να περάσουμε μαζί όπως κ φέτος τα κατέβασα μετά την Πρωτοχρονιά γιατί οι γονείς μου ήταν στο χωριό κ δεν μπορεσαν να ανέβουν.

Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να μην δουλευω τότε δεν θα τα άφηνα όσο τα αφήνω όσο κ αν σας φαίνεται αυτό ανέυθυνο. Σίγουρα δεν θα περίμενα να κάνω παιδιά μονο όταν θα είχα την οικονομική δυνατότητα να κάτσω σπίτι κ να τα μεγαλώσω μόνη μου. Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα στην οικογενειά μας.

Ψιλοάσχετο αλλά στηριζόμενη στην έκφραση της προσπ ''συμβαδίζει με τα βιώμα του'', οι κούκλες λένε είναι καθρέπτης της ψυχής των παιδιών. Επειδή λοιπόν η μικρούλα μου λαμβάνει φροντίδα και αγάπη παίρνει το κουταλάκι της και κάνει πως ταϊζει όλα της τα παιχνίδια λέγοντας μαμ. Και μάλιστα ένα παπάκι που έχει στρογγυλό σαν μπαλίτσα το πήρε στο χέρι και έψαχνε το στόμα του για να βάλει το κουτάλι. Επίσης ο μπαμπάς της χθες το απόγευμα κοιμόταν στον καναπέ, πήρε πάλι το κουταλάκι της και πήγε να τον ταϊσει λέγοντας μαμ. Ο άνθρωπος ξύπνησε και άρχισε να τη ζουλάει. Πολύ με συγκινεί.

πω πω καρδουλα μουυυυυυ...αυτο με το παπακι με εκανε κομματια..

και εμενα παιρνει τις κουκλες τις βαζει στη σειρα τις χαιδευει και τις φιλαει στο μετωπο η μας παιρνει αγκαλια και απο το αλλο χερι κραταει τον κουνελο της και του τραγουδαει...

οταν παιρνεις αγαπη, δινεις αγαπη..αυτο ισχυει στα περισσοτερα θεματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...