Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από κούνιες μπορώ να σου πω :tongue: Αν ας πούμε την πηγαίνεις καθημερινά από τις 10:30-1:30 όπως πάει η δικιά μου και τρέχει, σκαρφαλώνει, το μεσημέρι μου κοιμαται ένα 3ωρο και μετά το απόγευμα δεν έχει την τρέλα που θα ειχε αν δεν εβγαινε καθόλου... και λίγο με παιχνιδάκια ή ζωγραφική περνά το απόγευμα ανωδυνα

Την πηγαινει ο μπαμπας σου για 3 ωρες στις κουνιες?

Miamama οι παιδοτοποι εδω εχουν ξεφυγει.. Οχι τοσο απο τιμες, αλλα απο συμπεριφορα και απο ακαταλληλους υπαλληλους... :evil:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ πως αντέχει ο πατέρας σου 3 ώρες στην παιδική χαρά??εγώ μισή ώρα πάω...

Εμεις καθομαστε μιαμιση ωρα και δεν την παλευω για παραπανω...:?

Τζες να τη δωσω στο μπαμπα σου να μου την προσεχει?? :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αν βρεις τον κατάλληλο παιδότοπο γιατί να μην πας?

εμείς σε αυτόν που πάμε είναι οικονομικός,δεν έχει πολλά παιδάκια και καθαρός.

μας στοιχίζει 4Ε το παιδί κι ότι πάρουμε εμείς,συνήθως δεν παίρνω κάτι εγώ,στο περίπου μας βγαίνει 8Ε,είναι τόσο απαγορευτικό??

σε σπίτια είναι η καλύτερη φάση,αλλά πρέπει να πηγαίνω εγώ και μου την δίνει!!!

4ευρώ;;; εδώ με 5,5ευρώ και πάνω... δλδ 5,5*2+4=15 ευρώ αν πάω μονη μου με τα παιδιά .. αν έχει κ ο Στ 19ευρω.. ε δεν λεει

Εμεις καθομαστε μιαμιση ωρα και δεν την παλευω για παραπανω...:?

Κι εγώ τοσο καθόμουν ....

Τζες να τη δωσω στο μπαμπα σου να μου την προσεχει?? :lol::lol:

Εχω πολλές προτάσεις... .γιατί άραγεεε;;;; κι εγώ απορώ πως την αντεχει τη δικιά μου που δεν κα΄θεται δευτερολεπτο:tongue:

α παπα πολλά βρε παιδιά!!!!!!!!πουθενά δεν μπορείς να πας πλέον...εμείς εδώ που έχουμε μόνο μια παιδική χαρά ανακαινισμένη για μωρά??...οι άλλες είναι ερείπια!!

Διαφημίσεις

εγω κουνιες δεν την παω τωρα γιατι κανει κρυο και κυριως ειναι μεσα στις λασπες

παιδοτοπο μια την εβδομαδα και σε φιλικο σπιτι αν κατσει..

δηλαδη τη μικρη την εχει φαει η κλεισουρα, το πολυ κανα σουπερ μαρκετ η καμια βολτα περπατητα στη γειτονια, στη μανα μου για καφε

υπαρχουν ιδιωτικα εργαστηρια δημιουργικης απασχολησης για 3-4 ωρες που αφηνεις το παιδι εκει..αλλα παιρνουν απο 3 και μετα, σπανια καποιοι απο 2 ωρες..

Καλο ΜΗΝΑ!!!

Κι εμεις ειμαστε περιορισμενες καπως αλλα καλυτερα..Στα σχολεια γινεται χαμος με τις ιωσεις και προτιμω να ειναι σπιτι παρα να μου κολλησει τιποτα..

Σημερα ενα κοριτσακι ειχε πονοκοιλο και εκανε 6 φορες εμετο!!! ΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ μου λετε;;;; Επαθαν εγκεφαλικο οι δασκαλες, δεν ηξεραν τι να το κανουν

yRf6p1.png

Καλο ΜΗΝΑ!!!Σημερα ενα κοριτσακι ειχε πονοκοιλο και εκανε 6 φορες εμετο!!! ΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ μου λετε;;;; Επαθαν εγκεφαλικο οι δασκαλες, δεν ηξεραν τι να το κανουν

Εισαι κι εσύ στο στόμα του λύκου λόγω δουλειάς.

Παρόλα αυτά μην την καταδικάζεται τη μάνα αφού μπορεί να μην ειχε παρουσιάσει ανάλογα συμπτώματα την προηγούμενη μερα

Εισαι κι εσύ στο στόμα του λύκου λόγω δουλειάς.

Παρόλα αυτά μην την καταδικάζεται τη μάνα αφού μπορεί να μην ειχε παρουσιάσει ανάλογα συμπτώματα την προηγούμενη μερα

στη ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :tongue:

Διαφημίσεις

ξαναρθα!

η μικρη εχθες και σημερα δεν κοιμαται μεσημερι!εχει τα νεβα της λεει!

κι εμας ο παιδοτοπος,ο ενας καλος που εχουμε παιρνει 5ε το παιδι,με χυμο ή τοστ ή γιαουρτακι,κι οτι πιουμε απο 3,5ε ο καθενας.

εχουμε να παμε καιρο,αλλα ευτυχως τωρα την παιρνει η πεθερα και πανε σε θειες,ξαδερφια κτλ και φτιαχνουνε χορτοπιτες,γλυκα,κι η μικρη ξεδινει.

μαζι παμε στο σουπερ,στα μαγαζια,και σε φιλες με παιδια,οποτε δεν καθεται και πολυ μεσα,μονο αν ειναι αρρωστη εκεινη,ή τα παιδακια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

υπαρχουν ιδιωτικα εργαστηρια δημιουργικης απασχολησης για 3-4 ωρες που αφηνεις το παιδι εκει..αλλα παιρνουν απο 3 και μετα, σπανια καποιοι απο 2 ωρες..

αν ψαξεις εχει και μετα τα 2 και πιο πολλες ωρες.

εδω πηγαινε σε ενα η φιλη μου την κορη της,2 χρονων ,για 6 ωρες καθημερινα και σαββατο,με 150ε μονο τον μηνα,αλλα την σταματησε γτ ηταν συνεχεια αρρωστη.καλα αυτο δεν το γλιτωνεις,τον πρωτο χρονο ολα κολλανε αρρωστιες μεχρι να φτιαξει το ανοσοποιητικο τους συστημα...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

!εχει τα νεβα της λεει!

:lol::lol::lol::lol::mrgreen:

Έγραψε η δικιά σου! Άκου τα νέβα της!!! :lol::lol::lol:

Εγώ μάλλον, αν είναι καλά ο μικρός, γιατί οριακά τον βλέπω, αύριο θα πάω σε παιδότοπο, έναν καλό εδώ στη γειτονιά. Έχω κάνει παρέα με δυο άλλες κοπέλες που 'χουνε τα παιδιά τους στον ίδιο παιδικό, μένουν και σχετικά κοντά και βρισκόμαστε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι ο δικός μου κοιμήθηκε.

Δεν ξέρω αν θα τον στείλω αύριο παιδικό, ίσως για 2-3 ώρες, ίσα να πάω γυμναστήριο.

Ρε συ, έχει πάθει κανενός το μικρό πεφυκήτιδα (επιπεφυκήτιδα, πως το λένε;); Πόσες μέρες κρατάει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...