Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Miamama σε παιδοτοπους δεν πολυπηγαινουμε.. Σε παιδικες χαρες την παμε, αλλα τυχαινει και φορες που δεν εχει αλλα παιδακια και καταληγουμε να γκρινιαζει και εκει.. Βολτουλα ετσι στο κουτουρου δεν της αρεσει, θελει να κανει συγκεκριμενα πραγματα.. Οσο για τα παιδακια, οντως της αρεσει πολυ η παρεουλα τους αλλα που 'ντα?? Ειδικα σε καθημερινη βαση που τα αναζητα για παιχνιδι.. :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελεναδίτσα άνοιξε και το άλλο το καφέ....

κι εδώ ήλιο...καλά είμαστε!!

βλέπω στο πρωινό μου το nathan που ζωγραφίζει δωμάτια,τον έχω και στο φέις!!

ηρθα!

πηγα κι αφησα βιογραφικα σε εταιριες στο αεροδρομιο.

ποιο αλλο καφε λες μιαμαμα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

miamama στην ΕΤ εχει τα βραδυα desperate Housewives τον 6ο κυκλο..

στη Nova τη Δευτερα αρχιζει ο 7ος ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Κατι επιτελους να χω να βλεπω και εγω!!

εγω ειμαι στον 7ο κυκλο τωρα,το βλεπω online χωρις υποτιτλους στο cucirca.com,και το επομενο επεισοδιο βγαινει την αλλη βδομαδα!εχει ακομα πολυ ενδιαφερον!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

επισης γιατι να την στειλεις παιδικο και οχι σε καποιο εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης που θα κοστισει και λιγοτερο και θα εκτονωνεται και θα την αποχωριζεσαι λιγοτερες ωρες?

Διαφημίσεις

α καλά κι εμείς δεν βλέπουμε κάθε μέρα παιδάκια...

την τρίτη παιδότοπο,πέμπτη πρωί παιδική χαρά και βόλτα,σάββατο μάθημα μουσικοκινιτικής,κυριακή παιδική χαρά και καφεδάκι.χθες κατέβηκα μια βόλτα με το καρότσι εδώ γύρω,και το απόγευμα πήγαμε στους κουμπάρους κι έπαιζαν τα μικρά μια χαρά.'

κι έτσι περνάει η εβδομάδα!!

επισης γιατι να την στειλεις παιδικο και οχι σε καποιο εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης που θα κοστισει και λιγοτερο και θα εκτονωνεται και θα την αποχωριζεσαι λιγοτερες ωρες?

Τωρα αν σου πω πως αυτο ουτε που περασε απο το μυαλο μου θα με περασετε για τελειως χαζη?? :oops::oops:

Βασικα δεν εχω ψαξει καν τι ειναι αυτα τα εργαστηρια και πως λειτουργουν... Δηλαδη αφηνεις κι εκει το παιδι μονο του αλλα πολυ πιο λιγο απο τις ωρες του βρεφικου?

Συγγνωμη για τα χαζα που πεταω αλλα πραγματικα κι εγω θελω το καλυτερο για τη μικρη, οποτε αν μπορειτε να μου ανοιξετε τα ματια, θα σας ευγνομονουσα μια ζωη!! :-D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Την εκδοχή του παιδότοπου Φαίη δεν θα σου την σύστηνα, βέβαια είναι κ τί οικονομική ευχέρεια έχει ο καθένας αλλά για εμένα ειναι απαγορευτικό κ περιορίζεται στην 1 φορά στο δίμηνο.

Εμένα την κόρη μου την πάει κούνιες ο πατέρας μου σε καθημερινή βάση οπότε ξεσκάει.. πιστεύω πως αν ήμουν σπιτι θα έκανα το ίδιο όπως το 6μηνο που καθόμουν.

Η καλύτερη λύση για εμένα θα ήταν να πηγαίνεις σε φιλικο σπιτι ή να έρχονται σε εσένα εναλλάξ.. εγώ τα απογευματα αυτό κάνω.. ευτυχώς με την κολλητή μου τα παιδιά μας παιζουν καλά κ εμείς νιώθουμε τόσο άνετα που απλά ειναι σαν να ειμαστε στο δικό μας σπιτι είτε πάμε ειτε έρχονται... δλδ δεν ειναι σαν επίσκεψη πως να το πω.

Για παιδικό στα μέσα της χρονιάς δεν συμφωνώ... από του χρόνου το σκεφτόμουν κ εγώ αλλά σε δημόσιο επειδή δειχνει κουρασμένη η μητέρα μου απ΄όλη την ιστορία

Τζες κι εμεις δεν παμε συχνα σε παιδοτοπους γιατι δεν μου πολυαρεσουν.. Ειχαμε και ενα συμβαν το καλοκαιρι που μας περασε σε ανοιχτο παιδοτοπο στη Σαρωνιδα με ενα αγορακι που μαλλιοτραβηξε τη δικια μου και οι κοπελες εκει αμολουσαν χαρταετο και εκτοτε τους αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι... Δηλαδη πιστευεις πως αν τη πηγαινω καθημερινα στις κουνιες το πρωι και τη βγαζω βολτα με το καροτσι να δουμε βιτρινες το απογευμα θα εκτονωνεται καλυτερα?

gM4vp2.png

Δηλαδη πιστευεις πως αν τη πηγαινω καθημερινα στις κουνιες το πρωι και τη βγαζω βολτα με το καροτσι να δουμε βιτρινες το απογευμα θα εκτονωνεται καλυτερα?

Από κούνιες μπορώ να σου πω :tongue: Αν ας πούμε την πηγαίνεις καθημερινά από τις 10:30-1:30 όπως πάει η δικιά μου και τρέχει, σκαρφαλώνει, το μεσημέρι μου κοιμαται ένα 3ωρο και μετά το απόγευμα δεν έχει την τρέλα που θα ειχε αν δεν εβγαινε καθόλου... και λίγο με παιχνιδάκια ή ζωγραφική περνά το απόγευμα ανωδυνα

αν βρεις τον κατάλληλο παιδότοπο γιατί να μην πας?

εμείς σε αυτόν που πάμε είναι οικονομικός,δεν έχει πολλά παιδάκια και καθαρός.

μας στοιχίζει 4Ε το παιδί κι ότι πάρουμε εμείς,συνήθως δεν παίρνω κάτι εγώ,στο περίπου μας βγαίνει 8Ε,είναι τόσο απαγορευτικό??

σε σπίτια είναι η καλύτερη φάση,αλλά πρέπει να πηγαίνω εγώ και μου την δίνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...