Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!!!

μπράβο στον θοδωρή!!μια χαρά τα πάει!!

ωραία η τούρτα σου τζες και το αγαπημένο μου θέμα!!!

εμείς χθες παραγγείλαμε την τούρτα μας,2 κιλά 30Ε,πολύ καλή τιμή,δεν φτιάχνεται κέρκυρα,κάπου άρτα γιάννενα έχει εργαστήριο. πέρσυ papagalino αθήνα φτιάχτηκε!!

τον μίκυ και την μίνι θα έχει!!

αρα πληρωνεις και μεταφορικα..

καλημερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι τελικά γιατί αλλού βρήκα ακριβότερες!!

και χρεώνουν έχτρα τις παραστάσεις!!

πέρσυ για λευκή τούρτα είχα δώσει 40Ε και παιχνίδι 10Ε από τα jumbo!! οπότε φέτος καλύτερη τιμή.

ναι καλέ εννοείται,πήγα σε 2 ζαχαροπλαστεία και δεν μου έλεγαν τιμή κιλού...αλλά 1.50 Ε το κομμάτι!!

με το που ακούσουν τούρτα γενεθλίων κοπανάνε τη τιμή!!

που είστε όλες σήμερα?

έχω και τον χάζμπαντ σπίτι με τη μέση του!!!!!!

ναι καλέ εννοείται,πήγα σε 2 ζαχαροπλαστεία και δεν μου έλεγαν τιμή κιλού...αλλά 1.50 Ε το κομμάτι!!

με το που ακούσουν τούρτα γενεθλίων κοπανάνε τη τιμή!!

που είστε όλες σήμερα?

έχω και τον χάζμπαντ σπίτι με τη μέση του!!!!!!

Αλλο κ τούτου πάλι με το κομμάτι... δεν πάνε καλά

περαστικά στο σύζυγο

Διαφημίσεις

merci κορίτσι...το θέμα είναι ότι είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και δεν τον αφήνει η έλλη!!

ανεβαίνει πάνω του!!!

τρελοί για δέσιμο τα ζαχαροπλαστεία!!γι'αυτό έχω κόψει να αγοράζω γλυκά,προτιμώ να φτιάχνω!!

α καλά εγώ είμαι στον 2ο κύκλο ακόμα...περιμένω τον αντέννα!!!

είδα λίγο προχθές στη ετ κι έχω χάσει αυγά και πασχάλια!!!

μαγειρεύω και βαριέμαι,πάω να καθαρίσω καλαμάρια!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!! :D

Πως ειστε?

Εμεις ολα καλα! Το ματιασα το παιδακι μου και εχθες μου σηκωθηκε 6 φορες και δεν ελεγε να κοιμηθει! Τελικα κοιμηθηκε στις 12 και ξυπνησε στις 7μιση.. Που τη βρισκουν τοση ενεργεια μου λετε?

Εμεις αποφασισαμε να τη γραψουμε βρεφικο (ιδιωτικο γιατι στη μεση της χρονιας δεν μπορω να τη γραψω σε δημοσιο και περαν αυτου δεν δουλευω και δεν νομιζω να την παρουν), να βγαινει να εκτονωνεται.. Εγω βασικα δεν πολυθελω αλλα απο τις κινησεις της καταλαβαινω πως δεν την παλευει αλλο μεσα στο σπιτι.. Γκρινιαζει και κανει συνεχεια ζημιες στην καλυτερη, ενω στη χειροτερη βαριεται και ειναι μελαγχολικη. Πιστευω θα της κανει καλο να συναναστραφει αλλα παιδακια.. Οπως καταλαβαινετε ειμαστε σε αναζητηση καλου παιδικου σταθμου σε Αγιο Δημητριο.. Για να δουμε τι θα δουν τα ματια μας... :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλώς τα κορίτσια...

αχιλεας χάθηκες,έχει πέσει δουλειά??

sweet february είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι στη μέση της χρονιάς να την βάλεις,για θέμα προσαρμογής,εγώ ξέρω άτομα που σταματήσαν τα παιδιά τους επειδή ήταν συνέχεια άρρωστα...

δεν απασχολείται εύκολα?

παιδότοπο,παιδική χαρά,βολτούλα,κάνα παιδάκι να παίζει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...