Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξέρετε τι με εκνευρίζει...να ακούω να λένε στα μωρά αγοράκια..."άντρα μου"!!!!!!!!!

εμείς οι κοριτσομάνες γιατί δεν λέμε "γυναικάρα" μου??????????

αυτή ειμαι εγώ.....

και τον γιό μου τον λέω "αντρα μου", "κούκλε μου"

και την κόρη μου όμως"γυναικάρα μου".. εχθές της έλεγα "μα τί γυναικάρα γέννησα εγώ" ...ψωνιο το παιδί μου θα το κάνω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρή τρελή εδώ μιλάμε για 20 μηνών μωρό!!ή 3 ετών...

ο δικός σου είναι μικρό αντράκι!!

καλά η μικρή σίγουρα ψωνίστικε!!αφού είναι και μοντέλο!!!!χαχα:D

γιατί καλέ ποιός σου είπε ότι το λέω τώρα που μεγάλωσε;;; τς τς τς ειμαι τρελή για δέσιμο με το γιό μου δεν το έχεις καταλαβει;;;;

Κοριτσια ευχαριστω για την κατανοηση..

Το απογευμα ακυρωθηκε ενα μαθημα οποτε θα γυρισω νωριτερα..ΤΕΛΕΙΑ!! θα κατσω με το παιδακι μου..

Εμενα παντως εχει αρχισει οτι ΟΛΑ ειναι δικα της και δεν δινει τιποτα σε κανεναν..απο τη μια εχει πλακα αλλα απο την αλλη προβλεπω προβληματα..Εσας το κανουν αυτο;;;

σας αφηνω γιατι η Ναταλια κοντευει να με κβαλησει για να ερθει στο λαπτοπ γιατι και αυτο ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

yRf6p1.png

Καλησπέρα, τι κάνετε κορίτσια; Είπα να μπω να δω "τα της Αβον" και να δω τί κάνετε κ εσείς εδώ. Νέκρα βλέπω.!

Ηρθα σπίτι, έλεγξα το Θοδωρή κ με εξέπληξε ευχάριστα.. ξέρει την προπαίδεια από το 2-11 αρκετά καλα, με ελάχιστα λαθάκια... έτσι ειπα να τον αφήσω να παίξει με το Playstation που ειναι μονο το παιχνιδι για τα σκ!! Χαλάρωσα αλλα νομίζω του άξιζε.

Στη μικρή έχω δώσει ένα πανί και καθαρίζει:tongue: Εχω κάτι μπουτάκια κοτόπουλο κ θέλω να τα μαγειρεψω κ βαριέμαι τρελά

Διαφημίσεις

Μπραβο το παιδι..Δεν ειναι κ λιγο!!

Εγω σιδερωσα και τα τελευταια κ χαζευω..Νωρις νανι σημερα..Α ειδα κ την τουρτιτσα σας! Ετσι ηταν κ η δικια μας αλλα διωροφη..

yRf6p1.png

Μπραβο το παιδι..Δεν ειναι κ λιγο!!

Εγω σιδερωσα και τα τελευταια κ χαζευω..Νωρις νανι σημερα..Α ειδα κ την τουρτιτσα σας! Ετσι ηταν κ η δικια μας αλλα διωροφη..

Μου αρεσε κ η διοροφη αλλα εβγαιναν περισσοτερα τα κιλα κ ετσι εκανα αυτη

Ναι ηθελε απο 3,5 και πανω..Εγω αυτη δεν την ειδα στον καταλογο παντως..Τους την ζητησες;;; Ειναι τελεια οπως και να εχει..κ η γευση ηταν απιστευτη!! Κ του χρονου..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Ναι ηθελε απο 3,5 και πανω..Εγω αυτη δεν την ειδα στον καταλογο παντως..Τους την ζητησες;;; Ειναι τελεια οπως και να εχει..κ η γευση ηταν απιστευτη!! Κ του χρονου..
τους ζήτησα να μου την κάνουν έτσι... ειχε κατι λουλούδια το αρχικο σχέδιο που δεν μου άρεσαν κ τους ειπα να μου κάνουν τις καρδιές απο λευκή ζαχαρόπαστα
Καλη μερα και καλο μηνα
Καλημέρα κοπελιές!

Καλημέρα σε όλες

καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!!!

μπράβο στον θοδωρή!!μια χαρά τα πάει!!

ωραία η τούρτα σου τζες και το αγαπημένο μου θέμα!!!

εμείς χθες παραγγείλαμε την τούρτα μας,2 κιλά 30Ε,πολύ καλή τιμή,δεν φτιάχνεται κέρκυρα,κάπου άρτα γιάννενα έχει εργαστήριο. πέρσυ papagalino αθήνα φτιάχτηκε!!

τον μίκυ και την μίνι θα έχει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...