Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνη σου το παλεύεις!!!είσαι τρελή????από τώρα?? του χρόνου και βλέπουμε!! δεν έχω βοήθεια,αν είναι πάλι στα πατώματα τι θα την κάνω την έλλη?άσε που τα οικονομικά μας πάνε "τέλεια"!!κάτσε να δούμε το μέλλον τι θα μας φέρει!!

και πόσες ώρες κάνετε να περπατήσετε??:tongue:

και μετά από πόση ώρα κουράζεται??πόσα κιλά πήγε ο δικός σου?εμένα αν μου ζητήσει αγκαλιά στο δρόμο θα κλατάρω!!!!!!!:D

Στη γειτονιά όταν βγαίνουμε τα βγάζει πέρα μόνος του, μια χαρά περπατάει. Για κέντρο δεν τον έχω πάρει μόνη ακόμα, είναι ο χάζμπαντ και μπορεί να τον πάρει αγκαλιά για λίγο.

Απ' το να χοροπηδάει στο καρότσι και να κοντεύει να πέσει, χίλιες φορές καλύτερα με τα πόδια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ε καλα.. και εμεις σκατα ειμαστε (προφανως καλυτερα απο σενα miamama) αλλα επειδη το μελλον δεν ευελπιστω οτι θα φερει καλυτερες μερες και λογω αλλων διαφορων ΚΑΙ επειδη βαρεθηκα το αθλημα..λεω να τελειωνουμε.. που ξερετε..μπορει να μας κανει τη χαρη αυτη τη φορα και να αποκτηθει αυτο το μωρο..

Διαφημίσεις

καλημερα!

περαστικα στα ζουζουνια σας.

εγω πηγα με τον αντρουλη,το σαββατο στην κοπη πιτας των ψυκτικων,και περασα σουπερ,το χρειαζομουν!

εχω και καλα νεα.η μικρη εμαθε πλεον να κοιμαται στο κρεβατι της.βεβαια,την κοιμιζω ακομα εγω,αλλα καθομαι διπλα της,κατω στο πατωμα,δεν ξαπλωνω μαζι της,αποχωριστικε και το χερι μου,επιτελους!

ξυπναει βεβαια 1-2 φορες το βραδυ για γαλα,της το παω και παω παλι στο κρεβατι μου,κι εκεινη ξανακοιμαται!ειμαστε σε καλο δρομο!

κατα τ'αλλα τα ιδια!χαλια καιρος κι εδω,δεν βρεχει αλλα εχει πολυ κρυο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

περαστικα στα ζουζουνια σας.

εγω πηγα με τον αντρουλη,το σαββατο στην κοπη πιτας των ψυκτικων,και περασα σουπερ,το χρειαζομουν!

εχω και καλα νεα.η μικρη εμαθε πλεον να κοιμαται στο κρεβατι της.βεβαια,την κοιμιζω ακομα εγω,αλλα καθομαι διπλα της,κατω στο πατωμα,δεν ξαπλωνω μαζι της,αποχωριστικε και το χερι μου,επιτελους!

ξυπναει βεβαια 1-2 φορες το βραδυ για γαλα,της το παω και παω παλι στο κρεβατι μου,κι εκεινη ξανακοιμαται!ειμαστε σε καλο δρομο!

κατα τ'αλλα τα ιδια!χαλια καιρος κι εδω,δεν βρεχει αλλα εχει πολυ κρυο.

αχ... εμενα χειροτερα παει.. μαλλον θα γινω πιο δραστικη και ακαρδη αλλιως θα τραβηξει πολυ το σχοινι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...