Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και αν κατέβετε στα μαγαζιά βόλτα,κέντρο κλπ πως τα παίρνετε?εμένα μου αρέσει να κάνω βόλτες με το καρότσι...ή 2 δουλειές πως θα τις κάνεις??

η έλλη μια χαρά κάθεται για την ώρα,αν αρχίσει τα "μου σου του" θα μας ακούσει όλη η γειτονιά,αλλά θα κάτσει...

κάθεται δίπλα μου τώρα,μαγείρευε πριν λίγο,μου έχει βάλει ένα πανάκι στο λαιμό για σαλιάρα και με ταίζει!!

κοιτα..εγω τα περισσοτερα ψωνια τα κανω με τον ανδρα μου και ειμαστε δυο να την προσεχουμε..αν πρεπει να παω μονη μου μαζι της πχ μεχρι το Συνταγμα συνηθως παιρνω το καροτσι αλλα δεν την εχω μπαστακωμενη εκει συνεχεια..με τη πρωτη ευκαιρια τη βγαζω..πλεον και στο σουπερ αν την παρω μαζι ειναι για λιγα ψωνια αρα δεν με κουραζει και μπορω να τη διαχειριζομαι συνεπως δεν παιρνω καροτσι πια εκτος αν ειμαι κουρασμενη..

γενικα τεινω να το καταργησω τελειως..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αν κατέβετε στα μαγαζιά βόλτα,κέντρο κλπ πως τα παίρνετε?εμένα μου αρέσει να κάνω βόλτες με το καρότσι...ή 2 δουλειές πως θα τις κάνεις??

Κι εμένα κάθεται στο καρότσι.. δεν τρελαίνεται αλλά κάθεται

Εμένα εχει μια λύσσα να πλένει τα πιάτα... παιρνει την καρέκλα, την σέρνει μέχρι το νεροχύτη και γίνεται λούτσα από τα νερά... κολλημένη με το σφουγγαρόπανο

Τον παίρνω μαζί μου, με τα πόδια. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

(despoina100) Μελίνα 30-12-2010

(prosperous) Χριστούλα 01-01-2011

(elenada) Αντζελίνα 02-01-2011

(EYA) Γιώτα 03-01-2011

(irene555) Δαναη 03-01-2011

(cristin) Μάνος 4-01-2011

(viki1) Γεωργία 07-01-2011

(MyPrincess) Ναταλία 11-01-2011

(Otis) Nικόλας 15-01-2011

(maestria) Γιάννης17-01-2011

(Μπουρμπουλίθρα) Κωνσταντίνος 20-01-2011

(jesgk) Ανδρεΐνα 22 -01- 2011

(tinkerbell) Αλέξης 24-01-2011

(Μαρία39) Χρήστος 30-01-2011

(miamama) Έλλη 6-02-2011

(sweet-february) Μαρία 20-02-2011

αχ έχει πάρει το τρυπάνι και μου βιδώνει χέρια πλάτη...της πήραν οι γονείς τρυπάνι!!!μάλλον θέλουν αγόρι!!!!!!!

και η έλλη τρέλα με τα νερά,αλλά δεν την αφήνω,λυπάμαι τα χαλάκια μου χειμώνα καιρό!!

Κι εμένα κάθεται στο καρότσι.. δεν τρελαίνεται αλλά κάθεται

Εμένα εχει μια λύσσα να πλένει τα πιάτα... παιρνει την καρέκλα, την σέρνει μέχρι το νεροχύτη και γίνεται λούτσα από τα νερά... κολλημένη με το σφουγγαρόπανο

χαχα!! τι καλη!! εμεις ακομη το χουμε γλιτωσει αυτο το σταδιο..αδιαφορο της φαινεται αν και τρελλαινεται για τα νερα..

το παιδι μου θα μοιασει στη θεια της και στον μπαμπα της..ακαματρα και κοκετα..

Τον παίρνω μαζί μου, με τα πόδια. :rolleyes:

και πόσες ώρες κάνετε να περπατήσετε??:tongue:

και μετά από πόση ώρα κουράζεται??πόσα κιλά πήγε ο δικός σου?εμένα αν μου ζητήσει αγκαλιά στο δρόμο θα κλατάρω!!!!!!!:D

(despoina100) Μελίνα 30-12-2010

(prosperous) Χριστούλα 01-01-2011

(elenada) Αντζελίνα 02-01-2011

(EYA) Γιώτα 03-01-2011

(irene555) Δαναη 03-01-2011

(cristin) Μάνος 4-01-2011

(viki1) Γεωργία 07-01-2011

(MyPrincess) Ναταλία 11-01-2011

(Otis) Nικόλας 15-01-2011

(maestria) Γιάννης17-01-2011

(Μπουρμπουλίθρα) Κωνσταντίνος 20-01-2011

(jesgk) Ανδρεΐνα 22 -01- 2011

(Μαρία39) Χρήστος 30-01-2011

(miamama) Έλλη 6-02-2011

χρονια πολλα για τον Χρηστακι της Μαριας και οσονουπω ερχεται η Ελλη και ποτε ειπαμε το Μαρακι της sweet february

Διαφημίσεις

προχθές έμαθα του ξαδέρφου μου η γυναίκα που τα μικρά μας έχουν 4 μέρες διαφορά είναι έγκυος,δίδυμα!!!!!!!!λέτε το δεύτερο να μας βγεί δίδυμα!!!θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!!!

και πόσες ώρες κάνετε να περπατήσετε??:tongue:

και μετά από πόση ώρα κουράζεται??πόσα κιλά πήγε ο δικός σου?εμένα αν μου ζητήσει αγκαλιά στο δρόμο θα κλατάρω!!!!!!!:D

η αληθεια ειναι οτι πιο ξεκουραστο μου ναι να βγαζω το σκυλο βολτα απο οτι τη μικρη η οποια χαζολογαει σε καθε βημα αλλα ξερω πως εχει το πραγμα και δεν το κανω οταν δεν εχω κουραγια..ομως και αυτα πρεπει να προχωρανε

α) για να μαθουν να περπατουν και να κινουνται

β) να μην καθεται το περιττο λιπος..

προχθές έμαθα του ξαδέρφου μου η γυναίκα που τα μικρά μας έχουν 4 μέρες διαφορά είναι έγκυος,δίδυμα!!!!!!!!λέτε το δεύτερο να μας βγεί δίδυμα!!!θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!!!

αντε ποτε με το καλο? εχει βαλει καμια σας μπρος η μονη μου το παλευω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...