Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑλησπερα κι απο μενα..

Μπραβο στο Μαρακι..Κι εμενα οταν κοιμαται στη μαμα μου, δεν σηκωνεται καθολου! Καλο σημαδι αυτο ε;;; Μακαρι.. Δεν ξερω ποτε να την βγαλω απο την κουνια, αλλα ακομα δεν θελω.

Εγω ειχα ενα περιεργο ΣΚ..Αν εξαιρεσουμε χτες το πρωι που πηγα για κατι ψωνια κ μαθημα δεν πηγα πουθενα, ολη μερα σιδερωνα και μετα εκανα το σπιτι..Σημερα ηρθαν κ τα πεθερικα...Ενω ειμαι πτωμα, αισθανομαι παρα πολυ ωραια..Ουτε ξερω ποσο καιρο εχω να κατσω τοσο καιρο σπιτι μου..

Απο αυριο παλι θα με φανε οι δρομοι...Καλη βδομαδα να εχουμε

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα

και εμενα η μικρη ακομη εχει το συναχι αλλα δεν εχει επιδεινωθει..λιγο βηχα το βραδυ απο τα φλεγματα υποθετω αλλα της δινω αποχρεμπτικο - βλεννολυτικο σιροπι συν ορους τακτικα..περαστικα θα ναι...

το Σαββατο ξεκινησαμε οικογενειακα να παμε στο Μουσειο Παυλιδη για τα 150 χρονια (μονο δυο μερες με δωρεαν εισοδο) και απο το αντιθετω ρευμα της Πειραιως διακριναμε μια ουρα απιστευτη ανω των 100 μετρων και καναμε επι τοπου στροφη για τον παιδοτοπο (απιστευτο οτι ηταν πολλες οικογενειες με μικρα παιδια που περιμεναν στην ουρα μεσα στο κρυο), οπου στον παιδοτοπο πανω στο μισαωρο γιορτασαν κατι γενεθλια και εβαλαν δυνατα μουσικη, φωτορυθμικα κλπ και η μικρη φοβηθηκε και ζητουσε απεγνωσμενα να φυγουμε.. οπου και φυγαμε φυσικα..και κλειστηκαμε παλι στο σπιτι διοτι ουτε ο καιρος βοηθαει ουτε χρημα παιζει..

τη Κυριακη δεν την εβγαλα καθολου εκτος σπιτιου παρα μονο ελειψα μονη απο τις 11.00 ως τις 15.00 οπου σουρτουκεψα με την κολλητη μου και πηγαμε για καφε στο avenue στο Μαρουσι και μετα στην εκθεση παιδικου βιβλιου διπλα.. ειχαμε να βρεθουμε μονες και μηηηηηηηηηηηηηηηηηηνες και οπως καταλαβαινετε μιλησαμε για πολλα και σημαντικα..

ααααα ναι... εμεις ανοιξαμε καιο το τριωδιο νωριτερα (βασικα την ιδια μερα που ανοιξε τελικα και η σεζον για το καρναβαλι της Πατρας..τυχαια) και στολισαμε το σπιτι αποκριατικα..θελω κατι να συμπλήρωσω ακομη αλλα μολις πληρωθω..(να δω τι θα μου φθασει ο μισθος με τοσα που θελω γενικα και ειδικα)

αυτααα..

οσο για τον βραδινο υπνο μας.. απο το κακο στο χειροτερο.. με θελει συνεχεια διπλα της και αρνειται να κοιμηθει στο μεσον της νυχτας..

εχω ενα ακομη σχεδιο αλλα θα δουμε πως θα παει..:lol:

καλημέρα!

Η δικιά μου είναι συνηθισμένη σε δυνατές μουσικές απο τον πατέρα της, απο την κοιλιά ακόμα.....Αφού όταν βάζουμε μουσική φωνάζει : φωνή! για να χορέψει! Αυτό που φοβάται στα πάρτυ είναι η μίνι (συνήθως μίνι ντυνονται οι κοπέλες) Τις προάλες που πήγαμε παιδότοπο με τη κουνιάδα την ρώτησα αν ήθελε να πάμε και μου λέει όχι μαμά πίτι. Γιατί κορίτσι μου της λέω? έχει μίνι απαντάει. Και αφου την διαβεβαίωσα πως η μίνι είναι σπίτι της δέχτηκε μετα χαράς:tongue:

καλημέρα!

Η δικιά μου είναι συνηθισμένη σε δυνατές μουσικές απο τον πατέρα της, απο την κοιλιά ακόμα.....Αφού όταν βάζουμε μουσική φωνάζει : φωνή! για να χορέψει! Αυτό που φοβάται στα πάρτυ είναι η μίνι (συνήθως μίνι ντυνονται οι κοπέλες) Τις προάλες που πήγαμε παιδότοπο με τη κουνιάδα την ρώτησα αν ήθελε να πάμε και μου λέει όχι μαμά πίτι. Γιατί κορίτσι μου της λέω? έχει μίνι απαντάει. Και αφου την διαβεβαίωσα πως η μίνι είναι σπίτι της δέχτηκε μετα χαράς:tongue:

καλημερα

στο σπιτι ακουμε και εμεις δυνατα μουσικη και χορευουμε all day long, οχι ομως μεχρι να μας ακουνε και στο επομενο τετραγωνο.. αυτα τα κανω εγω σε κατι φασεις εξαρσης οταν ειμαι μονη..

στον παιδοτοπο βγηκαν για το παρτυ και δυο τυποι ντυμενοι Ντοναλντ και Οβελιξ αλλα ηταν σαν φρικια αυτες οι κακες παραλλαγες τους και ισως τρομαξε και απο αυτους..

εχθες της ειπα, θες να ντυθουμε και να παμε στη γιαγια? οχι κατσω πιτι μου.. ελεγε.. νοιωθει μαλλον πιο ασφαλης στο σπιτι.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες. Περαστικά στα αρρωστούλια μας. Για εμένα δύσκολη εβδομάδα θα είναι αφού στο γραφειο έχουμε δουλειές με φούντες και σε συνδυασμό με το ότι ειμαι απλήρωτη γινεται το κλίμα πιο βαρύ. Ευτυχώς που υπάρχει και η Αβον κ έχουμε να ψωνίσουμε τα απαραίτητα

Διαφημίσεις

λυπαμαι που δεν εχω σε πρωτεραιοτητα την αγορα καλλυντικων η αλλων σχετικων δωρων..και εσυ και η Εva ασχολειστε με αντικειμενα που με αφορουν λιγο αλλα παντα με την πρωτη ευκαιρια σας εχω στο νου μου..

οσο για τα αλλα..ποσο θα κρατησει αυτο? δεν στελνεις και κανενα βιογραφικο αλλου?

καλημέρα!!!επιτέλους σταμάτησε να βρέχει!!

και θα βγω σε μια ωρίτσα με το καρότσι...μια βολτίτσα στη γειτονιά,θα πάω μέχρι τα mothercare να δω ένα καρότσι της chicco,αν θα του έχει βάλει έκπτωση...

σκέφτομαι με τα χρήματα που θα δώσουν οι γονείς για δώρο γενεθλίων να πάρουμε καρότσι μπαστούνι,δεν πάει άλλο,όλο κι ανεβαίνει στη ζυγαριά,ξεπεράσαμε τα 15 κιλά!!

κι ακόμα έχουμε ένα χρόνο περίπου με καρότσι...

κι εμείς σπίτι το σκ...

αχ δεν έχουμε δει ντυμένα καρτούν!!μόνο τον γκάμιμπεαρ στα τρίκαλα!!

κι εμείς βάλαμε την έναρξη της πάτρας στην τηλεόραση και χορεύαμε,της άρεσε πολύ!!

ακόμα δεν έχω σκεφθεί τι να την ντύσω...πρινσέσα από που είχες παραγγείλει πέρσυ,για πες!!

προσπ και του χρόνου!!

κι εγώ κάποτε ψώνιζα συνέχεια καλλυντικά,μακάρι να μπορούσα τζες να έπαιρνα κι εγώ...

καλά και τα νύχια θα ήθελα να φτιάχνω κάθε εβδομάδα!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Δεν έχω καθόλου κέφια σήμερα! Εύχομαι να πάω γυμναστήριο, να χτυπήσουν οι ενδορφίνες και να μου ανέβει η διάθεση.

Μ' έχει πιάσει απελπισία, τι στο διάτανο θα κάνω στη ζωή μου;

Ουφ! Μη μαυρίζω κόσμο πρωινιάτικα.

Καλή βδομάδα κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμεις το θεμα καροτσι το χουμε κλεισει πλεον..

η μικρη αρεσκεται να περπαταει και σε μακρινες αποστασεις παμε με το αυτοκινητο..θα το χω Stand by στην αποθηκη για καμια αναγκη αλλα δεν βλεπω να το χρησιμοποιουμε αλλο..

maestria υπομονη..και εσυ.. εχεις τουλαχιστον την ευχερεια να πας και γυμναστηριο..δηλαδη κατι να κανεις..αν οικονομικα δεν το αντεχες ουτε αυτο δεν θα εκανες..οσο για νεα δουλεια..δεν εχω κατι να πω..κριση για ολους.

Ο δικός μου το 'κοψε το καρότσι παίδες. Δεν καθόταν άλλο ούτως ή άλλως.

και εμενα δεν το αρνειται αλλα οχι οτι θα καθοταν ποτε φρονιμη..ετσι εχω προσαρμοστει αναλογα..

και αν κατέβετε στα μαγαζιά βόλτα,κέντρο κλπ πως τα παίρνετε?εμένα μου αρέσει να κάνω βόλτες με το καρότσι...ή 2 δουλειές πως θα τις κάνεις??

η έλλη μια χαρά κάθεται για την ώρα,αν αρχίσει τα "μου σου του" θα μας ακούσει όλη η γειτονιά,αλλά θα κάτσει...

κάθεται δίπλα μου τώρα,μαγείρευε πριν λίγο,μου έχει βάλει ένα πανάκι στο λαιμό για σαλιάρα και με ταίζει!!

Καλημερουδια!!

Αχ στην εκθεση ηθελα να παω κι εγωωωωωωωωωω!!! Μαζι με τη μικρη βεβαια αδιανοητο, φοβαμαι μην κολλησει..

Την ουρα που λες προσπ την ειδα κι εγω το Σαββατο, πηγα μεχρι το Athens Heart εκει κοντα..Οντως περιμεναν τοσοι πολλοι με τα παιδια τους με το κρυο..Ελπιζω να αξιζε τον κοπο γιατι σιγουρα ειναι ολα αρρωστα..

Μαεστρια μην αγχωνεσαι, πες τα ολα να βγουν απο μεσα σου κουκλα μου..

Εμεις καροτσι κανονικα κ με το νομο!!

Σημερα μπορω να κατσω σπιτι μου κ να μην κανω τιποτα;;; εεεε;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...