Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που ειστε κοριτσουδια??

Σημερα βαλαμε το Μαρακι στο κρεβατι του για το μεσημεριανο υπνο!! Ολα καλα πηγαν, κοιμηθηκε κανονικα το παιδακι μου 2,5 ωρες χωρις παρατραγουδα! Ευχηθειτε να κοιμηθει ετσι και το βραδυ!! :D

Συνδεση στο ιντερνετ δεν εχω, ας ειναι καλα ο γειτονας που το αφησε ξεκλειδωτο αλλα και παλι το σημα ειναι αστα να πανε...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγώ κορίτσια, εκτός από ξένη γλώσσα που αρχικά θα του κάνω εγώ, μόνο άθλημα ή μουσικό όργανο θα τον ξεκινήσω τον Γιάννο. Βασικά από τα 4 θα τον ξεκινήσω κολυμβητήριο, που 'χει εδώ στο γήπεδο του ΑΡΗ. Ανυπομονώ εγώ πιο πολύ!!!! :D

Ευτυχώς καλύτερα σήμερα, κοιμηθήκαμε κι αργά, μέχρι τις 11 το πουλάκι μου, μετά ήρθε λίγο η πεθερά και πήγα γυμναστήριο. Είναι πιασμένη ΠΑΝΤΟΥ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hallo!

τι κάνετε τσούπρες? Εμείς κάναμε ένα κεκάκι με τη Γεωργίτσα και τώρα χορεύει michael Jackson με τον Μάριο.

Μιαμαμα με γιές η τσαντούλα. Η μια η δικιά μου είναι σχεδόν ίδια:mrgreen:

Τζες πώς είναι η Ανδρείνα? Άρπαξε καμιά ίωση?

είδες βίκυ για να μην μένουμε σε μεγάλη πόλη?εσύ πήρες 2 με 50Ε κι εγώ 1 με 40Ε!!!αχχχχ

τι κάνετε κοριτσάκια σήμερα?

πριν λίγο ξυπνήσαμε,σήμερα πήγαμε το μάθημα μας και μετά παιδική χαρά βολτίτσα!!

αυτά!!

τι κάνουν τα μπουμπουκάκια μας?είναι κανένα άρρωστο?

Γεια σας κοπελιές!

Εμεις σήμερα λίώσαμε στον ύπνο και γενικώς χαλαρά στο σπίτι. Ο μικρός όποτε φεύγει απ' το δωμάτιο φωνάζει "μπάααααααααι". :D

Πέρασε κι ο κουμπάρος λίγο και τα λέγαμε για Λονδίνο.

Μάθατε για Ryanair; Είναι εταιρία χαμηλού κόστους, αεροπορική, και ξεκινάει δρομολόγια από Θεσσαλονίκη!!! Τέτοια θέλω εγώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα ! Και εδώ μουντάδα.Δεν βρέχει αλλά έχει συννεφιά. Έβαλα ένα ρολό κυμά στο φούρνο, σε λίγο θα το σβήσω...κομπλέ και απο φαγητό. Η Γεωργίτσα με τον Μάριο χορεύουν Μαντονα σήμερα. Της είπα πως οταν μεγαλώσει λίγο ακόμα θα τη στείλω σε σχολή να μάθει να χορεύει και ενθουσιάστηκε. Μέχρι τότε βέβαια μπορει να της περάσει....

εγώ έχω ψαρόσουπα για την μικρή,την έφτιαξα χθες το απόγευμα πιστεύοντας ότι σήμερα θα πάμε βόλτα..και ψάρι ψητό για μας με κουνουπίδι και μπρόκολο στον ατμό...έχουμε και τη δίαιτα!!

Καλησπερα κοριτσακια!!

Μπηκα να σας πω πως ειμαι πολυ χαρουμενη με τη Μαρια μου.. Θυμαστε που ανησυχουσα πως δεν θα καθεται στο κρεβατι της? Περα απο το 1ο βραδυ που σηκωθηκε 3 φορες και δεχοταν αδιαμαρτυρητα να τη βαζω πισω, κοιμαται κανονικα εκει χωρις κανενα απολυτως ευτραπελο! Κοντευω να σκασω απο περηφανεια!! :lol:

Εσεις ολες καλα? Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, η αληθεια ειναι πως περιμενα οτι θα με δυσκολεψει πολυ, θα σηκωνεται, θα κλαιει και τετοια.. Ομως δοξα το Θεο το παιδακι μου με διεψευσε με το καλυτερο τροπο!

Να 'ναι καλα και η μανουλα μου που οσο καιρο την κρατουσε μεχρι να τακτοποιηθουμε, την εβαζε σε κανονικο κρεβατι και οσο να 'ναι το 'πιασε το μηνυμα η δικια μου! ;)

gM4vp2.png

Καλησπέρα κ από εμένα. Τί κάνετε;; Εμένα η μικρή ακόμη με το κρύωμα, εχθές ήταν η πιο δύσκολη μέρα, έβηχε πολύ, έκανε πυρετό και ειχε απίστευτη γκρίνια. Σήμερα είναι καλύτερα αλλά βήχει κ ο Θοδωρής. Εχω αρκετό πονοκέφαλο. Τί ωραία που πάτε βολτούλες...

Εμείς σκεφτόμασταν να βγούμε λίγο από το σπίτι αλλά αφού τα 20 ευρώ τα έχουμε σήμερα για ακόμη μια φορά δεν πήγαμε πουθενά :confused:

Αυριο πάλι δουλειά στο κολαστήριο, θα πρέπει να κόψω και τιμολόγια κ έχω ξενερώσει τελείως

Αυτά τα χαρούμενα από εμένα

Μπραβο Φαίη για το κορίτσι!!

περαστικά στο κορίτσι σου...

πήγατε και παιδίατρο ε?

δεν πήγαμε βολτούλα,ο καιρός χάλια,πήγαμε χθες μόνο μάθημα και μετά στις κούνιες,σήμερα κλεισμένοι,αύριο ίσως κατέβω εδώ γύρω με το καρότσι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...