Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμμ.. εκτος και να μου συμβει οτιδηποτε αλλο που δεν μπορω να φανταστω οι επομενες φορες που η μικρη δεν θα ειναι μαζι μου νυχτα θα ειναι

α) οταν θα μαι παλι εγκυος και θα κανω περιδεση που θα πρεπει να μεινω ενα βραδυ στο νοσοκομειο

και β)4-5 βραδυα οταν γεννησω στο μαιευτηριο..

ποτε αλλοτε...

δεν ειμαστε υπερ των διακοπων χωρις το παιδι και γενικα να κανουμε πραγματα χωρις το παιδι..εννοειται βεβαια οτι αυτο δεν σημαινει πως δεν θα παμε μια βολτα οι δυο μας η εναν καφε η μια επισκεψη...απλα οχι τακτικα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και καλά κάνεις ! Και εγώ αυτής της άποψης είμαι! και εγώ δεν την έχω αφήσει να κοιμηθεί εκτός σπιτιού. αν θέλουμε να βγούμε Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ έρχεται η μαμά μου στο σπίτι και κοιμάται.

αχ!χαζομαμαδες!κι εγω αυτο κανω.ερχεται η πεθερα μου στο σπιτι μας και την κοιμιζει.παντως ξερω πολλες που αφηνουν τα μωρα τους απο νεογεννητα αλλου.εγω θα ειχα σκασει!τωρα μου λενε οι κουμπαροι μου να την αφησω να ερθουμε αθηνα,αλλα εγω δεν το συζηταω!συμφωνω προσπ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τελείωσα,σε 5 λεπτά έχει φάει αυγό και κρέμα και πάντα γκρινιάζει για παραπάνω!!!

εγώ προσπαθώ να την περιορίσω κι εσείς θέλετε να μου στείλετε το φαγητό σας???

αχ!χαζομαμαδες!κι εγω αυτο κανω.ερχεται η πεθερα μου στο σπιτι μας και την κοιμιζει.παντως ξερω πολλες που αφηνουν τα μωρα τους απο νεογεννητα αλλου.εγω θα ειχα σκασει!

Απα πα! Το μωρό μαζί μας και διακοπές όπως λέει η προσπ και παντού. Μέχρι και σε ταβέρνες την παίρνουμε. Έτσι κοινωνικοποιούνται πιο εύκολα τα παιδιά. Μέχρι και στο σούπερ την παίρνουμε και χαίρεται κι όλας!

για σου συμπεθερα... εμεις φρουτοκρεμα την πεταμε γενικα λιωμενα τα πεταμε τρωει ομως τα φρουτα ετσι με το ενα δοντι το μηλο το τριβω στην χοντρη πλευρα μπανανα του δινω ετσι στο χερι μανταρι του καθριζω την φλουδα ..αυγο αναλογΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ και φαγητο μονο απο το δικο μαςμονο το κρεα ψιλοκοβω ..κρεμες δεν εφαγε ποτε προχθες αγορασα και μια καινοργια αλλα πηγε χαμενη... τωρα πεθερα /παιδικος υπερ και κατα

1.τον παιδικο τον αλλαζεις την πεθερα οχι

2.παιδικο τα λες εξω απο τα δοντια στην πεθερα απο μεσα

3 την πεθερα την εχεις υποχρεωσει τον παιδικο τον πληρωνεις...

θελετε κιαλλα...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

μπουμπουλιθρα που εισαι?κι εμενα οταν δεν ετρωγε καλα επινε γαλα 2-3 φορες το βραδυ.τωρα ξυπναει μια φορα.τι φοβασαι καλε,ποσα κιλα ειναι?

9 και κατι εχω καιρο να το ζυγησω...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Απα πα! Το μωρό μαζί μας και διακοπές όπως λέει η προσπ και παντού. Μέχρι και σε ταβέρνες την παίρνουμε. Έτσι κοινωνικοποιούνται πιο εύκολα τα παιδιά. Μέχρι και στο σούπερ την παίρνουμε και χαίρεται κι όλας!

και εμεις ετσι της ιδιας αποψεις ειμαστε...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

για σου συμπεθερα... εμεις φρουτοκρεμα την πεταμε γενικα λιωμενα τα πεταμε τρωει ομως τα φρουτα ετσι με το ενα δοντι το μηλο το τριβω στην χοντρη πλευρα μπανανα του δινω ετσι στο χερι μανταρι του καθριζω την φλουδα ..αυγο αναλογΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ και φαγητο μονο απο το δικο μαςμονο το κρεα ψιλοκοβω ..κρεμες δεν εφαγε ποτε προχθες αγορασα και μια καινοργια αλλα πηγε χαμενη... τωρα πεθερα /παιδικος υπερ και κατα

1.τον παιδικο τον αλλαζεις την πεθερα οχι

2.παιδικο τα λες εξω απο τα δοντια στην πεθερα απο μεσα

3 την πεθερα την εχεις υποχρεωσει τον παιδικο τον πληρωνεις...

θελετε κιαλλα...

:lol::lol::lol::lol:

συμφωνω απολυτα!και να μιλησεις δηλαδη το ιδιο σου κανει!

παντως κι εμενα τα ιδια με τον δικο σου,τρωει,αναλογα με τα κεφια της.τωρα 2 μερες ετρωγε αυγο και φρουτοκρεμα,σημερα τιποτα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

αχ!χαζομαμαδες!κι εγω αυτο κανω.ερχεται η πεθερα μου στο σπιτι μας και την κοιμιζει.παντως ξερω πολλες που αφηνουν τα μωρα τους απο νεογεννητα αλλου.εγω θα ειχα σκασει!τωρα μου λενε οι κουμπαροι μου να την αφησω να ερθουμε αθηνα,αλλα εγω δεν το συζηταω!συμφωνω προσπ!

ΠΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΛΕΣ... απο την μια τις θαυμαζω γιατι αντεχουν ετσι να βαζουν ενα οριο στα πραγματα μεταξυ του ευατου τους και του παιδιου και παντα να χουν προσωπικο χρονο απο την αλλη δεν με αγγιζει προσωπικα το θεμα..τοσα χρονια ειχα χρονο, χρημα και διαθεση να κανω οτι γουσταρω με τον ανδρα μου και τωρα απο κοινου εχουμε αποφασισει να μοιραζομαστε τις στιγμες μας και τις εμπειριες μας με τη συμμετοχη του παιδιου μας..

Και στην πεθερά?

Οταν ο πατέρας μου έκανε μεταμόσχευση κ η μητέρα μου ήταν μαζί του συνέχεια κ δεν είχα κανέναν άλλο να μου το κρατήσει μου το κράτησε η πεθερά μου στο σπίτι της κουνιάδας μου για μια εβδομάδα

χμ τζεσικα...ειναι διαφορετικο να αφηνεις το παιδι σου σε καποιον επειδη εργαζεσαι και δεν μπορεις να εισαι παρουσα και διαφορετικο γιατι θελεις να τα ..ξεφορτωνεσαι ωστε να κανεις dolce vita...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...