Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν το έχω ψάξει, παίρνω τίποτα ως άνεργη?

κι εγώ αυτές τις μέρες με τη δίαιτα έχω φάει ένα σωρό μπρόκολο + κουνουπιδι στον ατμό...

το ρύζι γίνεται τέλειο στον ατμό...

χθές έκανε πάρα πολύ κρύο,σήμερα αρκετό,έχει αέρα και τους 7 βαθμούς τους νιώθαμε για 4...

το βράδυ κατεβαίνει στο μηδενικό και ίσως μείον!!

η έλλη δεν παθαίνει τίποτα,είναι παντώς καιρού!! τέτοια εποχή είχα γεννήσει με τέτοιο κρύο και βγαίναμε κανονικά καθημερινά!!κάναμε και τις βόλτες μας στο καρναβάλι με το νεογέννητο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε.. το οικογενειακο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ το πηρε καμια σας για το 2010? 98,64 ευρω για το ενα παιδι! 200 κατι για τα δυο.. μεχρι την 31/1 ειναι η προθεσμια..

αυριο θα κοιταξω να παω..

γεια σας!

εγω εφτιαξα τα χαρτια μου για το επιδομα και μου ειπαν οτι θα το παρω σε 2 μηνες!

κι η μανα μου στην αγγλια παιρνει τωρα καθε μηνα επιδομα για την αδερφη μου!ελλαδα το μεγαλειο σου..

εδω εχει ηλιο ευτυχως καθε μερα,αλλα κανει κρυο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλε.. το οικογενειακο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ το πηρε καμια σας για το 2010? 98,64 ευρω για το ενα παιδι! .

Το πήρα εγώ κοπελιά, τόσο είναι, αλλά όσο κι αν είναι ΔΕΝ τα χαρίζω.

Εγώ σήμερα είχα τον μικρό σπίτι, έχει κάνει πεφυκήτιδα στα μάτια, τσούζουνε, είναι σαν μπεκρής, κατακόκκινα, και ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, με ψόφησε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα!

τί τον βρήκε βρε πάλι τον φουκαρά τον Γιαννάκο? Περαστικά!

Εγώ δεν δικαιούμαι επίδομα του ΟΑΕΔ γιατί μου τα δίνει ο εργοδότης. 5% επι του μισθού κάθε μήνα απο την ημέρα που γύρισα στη δουλειά.

Χθές πήγα για ψώνια. Πήρα 2 ζευγάρια μπότες δερμάτινες 90 ευρώ και τις δύο. Και δύο τσάντες για τις μπότες μεγάλες , για κάθε μέρα 50 ευρώ τις δύο . Ένα απόγευμα θέλω να κατεβώ για κανένα μπλουζάκι, φορεματακι και είμαι κομπλέ!

γεια σας!

εγω εφτιαξα τα χαρτια μου για το επιδομα και μου ειπαν οτι θα το παρω σε 2 μηνες!

Mέσα σε ένα μήνα θα στο έχουν βάλει.. και εμένα το ίδιο μου είπαν
καλημέρα!

Ένα απόγευμα θέλω να κατεβώ για κανένα μπλουζάκι, φορεματακι και είμαι κομπλέ!

Με γείες

Εγώ σήμερα είχα τον μικρό σπίτι, έχει κάνει πεφυκήτιδα στα μάτια, τσούζουνε, είναι σαν μπεκρής, κατακόκκινα, και ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, με ψόφησε!!!

περαστικά!! και εμένα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά, καποια στιγμή την έπιασα κ ήτα νπολυ ζεστη κ τις έδωσε αντιπυρετικό, το απόγευμα εχω ραντεβού με παιδίατρο στο ικα να δω τί θα μου πει

καλημέρα κορίτσια...τι βαρεμάρα σήμερα?

βρέχει όλη νύχτα και συνεχίζει!!θέλω να βάλω σκούπα,να ξεσκονίσω και βαριέμαι,μάλλον το απόγευμα...

έχω πονοκέφαλο 2 μέρες...άφησε εσένα τζες κι έπιασε εμένα...

μεγιές βικάκι,κάποια μαγαζιά έχουν βάλει καλές εκπτώσεις,.κάποια πάλι μας κοροιδεύουν...

στα mothercare είδα μπλουζάκια με 5-8Ε.

Διαφημίσεις

http://www.bartuggi.gr/product_details.asp?prodcat=7&offset=40&prodID=939

εγώ πήρα χθες αυτή τη τσαντούλα,πούλησα 2 πραγματάκια του μαγαζιού...είχα να πάρω κάτι από τον οκτώβρη,ούτε τα χριστούγεννα,γιορτή,γενέθλια...τίποτα δεν πήρα...

σας είπα ότι έχω μια πολύ καλή πελάτισσα στη σύμη?πάει ρόδο βλέπει τα πράγματα μας και μετά τα παραγγέλνει από το eshop μας,της κάνουμε και καλύτερες τιμές...

έχει παραγγείλει ήδη 2 φορές πάνω από 100Ε παραγγελία...και θέλει κι άλλα πραγματάκια!!

καλημερα

καλο ειναι αν καποια απο μας ενημερωνετε για καποια επιδοτηση να φροντιζει να το κοινοποιει γιατι καμια φορα μεσα στην καθημερινοτητα τα ξεχναμε η τα παραβλεπουμε.. καλη ωρα..

και εγω εκανα αιτηση (μολις επεστρεψα απο τις 7.30 το πρωι!!) και θα το βαλουν λεει σε 1 1/2 μηνα..

περαστικα στον Γιαννη

και εμεις εχουμε παλι μυξουλες απο χθες το βραδυ..

εγω θα ψωνιζω μεσω ebay μου φαινεται οταν δεν θα χουμε εκπτωσεις! χαχα!

καλημερα

εγω θα ψωνιζω μεσω ebay μου φαινεται οταν δεν θα χουμε εκπτωσεις! χαχα!

Περαστικά κ σε εσάς... τί να πω .... εμείς σπάνια κρυώνουμε... μου έχει κ λίγο βήχα, να δω τί θα μου πει η παιδίατρος σήμερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...