Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω ξαναρωτησει στο παρελθον για τις ακτινοβολιες αλλα βρηκα και μια ενημερωση σχετικα

http://www.eeae.gr/gr/index.php?fvar=html/president/_info_preg

ας διαβασει οποια ενδιαφερεται

Ναι αλλά αναφέρεται σε μητέρες που υποβάλλονται άμεσα στην ακτινοβολία. Ακτίνες χ υπάρχουν και στα αεροδρόμια κατά την είσοδο στον αεροδιάδρομο αλλά δεν αναγράφει απαγορεύεται η διέλευση εγκύων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αλλά αναφέρεται σε μητέρες που υποβάλλονται άμεσα στην ακτινοβολία. Ακτίνες χ υπάρχουν και στα αεροδρόμια κατά την είσοδο στον αεροδιάδρομο αλλά δεν αναγράφει απαγορεύεται η διέλευση εγκύων.

ναι το ξερω για αυτο καλο ειναι αν ειναι μια γυναικα στη δικη μου θεση που ξερει οτι επιδιωκει εγκυμοσυνη να ζητα εξαιρεση και κοινο σωματικο ελεγχο..ειδικα αν υπαρχει εγκυμοσυνη να επιδεικνυει σχετικη βεβαιωση γιατρου..

ναι το ξερω για αυτο καλο ειναι αν ειναι μια γυναικα στη δικη μου θεση που ξερει οτι επιδιωκει εγκυμοσυνη να ζητα εξαιρεση και κοινο σωματικο ελεγχο..ειδικα αν υπαρχει εγκυμοσυνη να επιδεικνυει σχετικη βεβαιωση γιατρου..

Για προληπτικούς λόγους. Και εγώ αυτό θα έκανα κι ας με διαβεβαίωναν οτι δεν διατρέχω απολύτως κανέναν κίνδυνο, αλλά και μέσα στο αεροπλάνο πρέπει να έχει κάποια ακτινοβολία. Ραντάρ, ασύρματες συσκευές επικοινωνίας απο απόσταση χιλιάδων ποδιών....

Επιπλέον λέγεται πως στα καταστήματα-σούπερ μάρκετ όταν περνάς απο τα αντικλεπτικά συστήματα λαμβάνεις περισσότερη ακτινοβολία απο αυτή στα αεροδρόμια:rolleyes:

Για προληπτικούς λόγους. Και εγώ αυτό θα έκανα κι ας με διαβεβαίωναν οτι δεν διατρέχω απολύτως κανέναν κίνδυνο, αλλά και μέσα στο αεροπλάνο πρέπει να έχει κάποια ακτινοβολία. Ραντάρ, ασύρματες συσκευές επικοινωνίας απο απόσταση χιλιάδων ποδιών....

Επιπλέον λέγεται πως στα καταστήματα-σούπερ μάρκετ όταν περνάς απο τα αντικλεπτικά συστήματα λαμβάνεις περισσότερη ακτινοβολία απο αυτή στα αεροδρόμια:rolleyes:

o γυναικολογος μου ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει φοβος απο τα μηχανηματα στα καταστηματα.. βεβαια εγω προσπαθω να αποφευγω να περναω απο αυτα οπου ειναι δυνατον..και το λεω γιατι μερικα δεν σου αφηνουν αλλη επιλογη αρα η δεν μπαινω καθολου μεσα η κανω οτι δεν το σκεφτομαι..

απο πουθενα δεν ξεφευγουμε πια..

miamama γεια σου! πες καμια συνταγη για ατμομαγειρα..

Διαφημίσεις

o γυναικολογος μου ισχυριζεται οτι δεν υπαρχει φοβος απο τα μηχανηματα στα καταστηματα.. βεβαια εγω προσπαθω να αποφευγω να περναω απο αυτα οπου ειναι δυνατον..και το λεω γιατι μερικα δεν σου αφηνουν αλλη επιλογη αρα η δεν μπαινω καθολου μεσα η κανω οτι δεν το σκεφτομαι..

απο πουθενα δεν ξεφευγουμε πια..

miamama γεια σου! πες καμια συνταγη για ατμομαγειρα..

φασολάκια ή αρακά με κρεμμύδι , μαϊντανό , άνηθο για τον αρακά, αλάτι , πιπέρι, καρότο προεραιτικά, λίγο λαδάκι . δεν θα τρελαθείς κι όλας.....:rolleyes:

τόσο ακτινοβολία παίρνουμε από παντού,κινητά,συσκευές στο σπίτι, κεραίες κινητής τηλεφωνίας...ένα σωρό!!

το μέλλον μας πλέον είναι αβέβαιο!!

δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο στον ατμό,ρύζι και λαχανικά,α και μπιφτέκι για την μικρή...τίποτα άλλο δεν έχω δοκιμάσει...

ήρθα κορίτσια...είχα κατέβει κέντρο βόλτα με τη μικρή...window shopping !!! αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο!!

Για να δω...εγώ πέρα απο μπότες που επείγομαι θα πάρω τίποτε άλλο? Μου έδωσε ένα 50αρικο και η πεθερά χθες για να ψωνίσω:mrgreen:

μιαμαμά εκεί δεν έχει κρύο? Εγώ δεν τολμω να τη βγάλω την μικρή για βόλτα. Θα γίνει κρυστάλλινο μπιμπελό.....

ψαρι στον ατμο? εμεν μου αρεσουν ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ τα μπροκολα και τα καροτα στον ατμο..ρυζι ακομη δεν εχω κανει

μπρόκολο και κουνουπίδι κάνω συχνά για σαλάτα. Δεν βάζω τίποτα κατα το μαγείρεμα. Στο πιάτο λίγο λαδάκι, λεμόνι και αλάτι.

Τον ατμομάγειρα τον βγάζω στο μπαλκόνι για να μη βρωμίσει το σπίτι και όταν κρυώσουν και δεν βγάζουν ούτε ατμό τα βάζω σε τάπερ , το κλείνω και στο ψυγείο.

Διαφημίσεις

ψαρι στον ατμο? εμεν μου αρεσουν ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ τα μπροκολα και τα καροτα στον ατμο..ρυζι ακομη δεν εχω κανει

Γίνεται αλλά θα είναι σαν βραστό. Βάλε πάλι κρεμμυδάκι, μαϊντανό και μπαχαρικά και ίσα να το αλοίψεις με λάδι.

καλε.. το οικογενειακο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ το πηρε καμια σας για το 2010? 98,64 ευρω για το ενα παιδι! 200 κατι για τα δυο.. μεχρι την 31/1 ειναι η προθεσμια..

αυριο θα κοιταξω να παω..

μπρόκολο και κουνουπίδι κάνω συχνά για σαλάτα. Δεν βάζω τίποτα κατα το μαγείρεμα. Στο πιάτο λίγο λαδάκι, λεμόνι και αλάτι.

Τον ατμομάγειρα τον βγάζω στο μπαλκόνι για να μη βρωμίσει το σπίτι και όταν κρυώσουν και δεν βγάζουν ούτε ατμό τα βάζω σε τάπερ , το κλείνω και στο ψυγείο.

Παρθενακι μου εσυ!! :tongue::tongue:

μαλλον εχω ζαμαν φου ωροσκοπο εγω!

καλε.. το οικογενειακο επιδομα απο τον ΟΑΕΔ το πηρε καμια σας για το 2010? 98,64 ευρω για το ενα παιδι! 200 κατι για τα δυο.. μεχρι την 31/1 ειναι η προθεσμια..

αυριο θα κοιταξω να παω..

298.86 για τα δύο παιδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...