Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαν τον κούκο μόνη σήμερα.... σας το έχω πει ότι δεν την παλευω στη δουλειά..;;; αλλιώς την ειχα ονειρευτεί εγώ τη ζωη μου... να ειμαι σπιτι με τα παιδιά... δυο μέρες έκατσα κ ήμουν ήρεμη.. εχθές πήγα κ πάλι πόλεμος με το Θοδωρή... δεν κάνει για εμένα η δουλειά γαμώτο.

Σήμερα θα πάμε με τη μητέρα μου κ την κολλητή μου να πάρουμε παπούτσια του Θοδωρή, κάτι σε στύλ μποτάκι... χρειάζεται το μικρό αφού η νονά του δεν εμφανίστηκε.

Αντε μπας κ προλάβουμε να πιούμε κ ένα καφεδάκι ...

μαλλον θα ηθελες να εργαζεσαι απο χομπι και οχι απο αναγκη..λογικοτατο...

δεν πιστευω ομως οτι θα θελες να μην εργαζεσαι καθολου..δεν σε κοβω για τετοια ακαματρα...

καλη βολτιτσα..εμεις ρεψαμε απο ρευστο..περιμενω ποτε θα πληρωθω..ως τοτε νηστεια και μονο τα απαραιτητα..

εχθες πηγα στο Ογκολογικο στον Πειραια οπου νοσηλευεται η γιαγια μου για να την δω και ακουσον ακουσον ηρθαν στο θαλαμο και της εκαναν ακτινογραφια επι τοπου (ξενερωσα και εμεινα εκτος θαλαμου φυσικα αφου ειμαι κατα των ακτινοβολιων συν οτι προσπαθω για παιδι..) και μετα δεν κοταγα να μπω στο θαλαμο παρα μπηκα ενα δεκαλεπτο αργοτερα..

ξερω βεβαια οτι μονο οταν εστιαζει η πρωτευουσα δεσμης ακτινοβολιας υπαρχει επιδραση στο κυημα και αυτο αναλογα την ισχυ..συνεπως απο τις διαρροες δεν νομιζω οτι υπαρχουν προβληματα και επαναπαυομαι στην διαβεβαιωση και του ακτινολογου..

δεν πιστευω ομως οτι θα θελες να μην εργαζεσαι καθολου..δεν σε κοβω για τετοια ακαματρα...

Θα προτιμούσα να ειμαι σπιτι κ να ασχολούμαι με τα καλλυντικά μου και τις πελατισσές μου

καλη βολτιτσα..εμεις ρεψαμε απο ρευστο..περιμενω ποτε θα πληρωθω..ως τοτε νηστεια και μονο τα απαραιτητα..

μια χαρά η βολτίτσα... τί ρευστό δεν έχω καθόλου.... με 10 ευρώ ειμαι, η μητέρα μου θα μας τα πάρει τα παπούτσια... κι εγώ χρειάζομαι ρουχα για'μενα αλλα δεν υπάρχει τίποτα... δυστυχώς

Διαφημίσεις

εχθες πηγα στο Ογκολογικο στον Πειραια οπου νοσηλευεται η γιαγια μου για να την δω και ακουσον ακουσον ηρθαν στο θαλαμο και της εκαναν ακτινογραφια επι τοπου πιθανότατα για να μην την ταλαιπωρήσουν παραπάνω (ξενερωσα και εμεινα εκτος θαλαμου φυσικα αφου ειμαι κατα των ακτινοβολιων συν οτι προσπαθω για παιδι..) και μετα δεν κοταγα να μπω στο θαλαμο παρα μπηκα ενα δεκαλεπτο αργοτερα...συνεπως απο τις διαρροες δεν νομιζω οτι υπαρχουν προβληματα και επαναπαυομαι στην διαβεβαιωση και του ακτινολογου..

υπάρχει περίπτωση να εισαι έγκυος...;;;

μια χαρά η βολτίτσα... τί ρευστό δεν έχω καθόλου.... με 10 ευρώ ειμαι, η μητέρα μου θα μας τα πάρει τα παπούτσια... κι εγώ χρειάζομαι ρουχα για'μενα αλλα δεν υπάρχει τίποτα... δυστυχώς

ουτε τα 10 εχω.. τρωω απο τα λεφτα του ταμειου της δουλειας..και σημερα μου ζητησαν να τους δωσω και φυσικα απαντησα..δεν φθανουν..αλλα δεν λενε τιποτε αφου τον περασμενο μηνα μας πληρωσαν τον μισθο της 1/1 στα μεσα Δεκεμβρη..

εγω ενα τζιν θα παω να παρω μαλλον απο βδομαδα..αν και παχυνα αισθητα στην περιφερεια..

υπάρχει περίπτωση να εισαι έγκυος...;;;

τι να σου απαντησω?

αδιαθετησα 7/1 και απο τοτε που τελειωσε η περιοδος προσπαθουμε..αρα οτι και να ειναι θα ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μικρο η απολυτως τιποτε..δεν σημαινει οτι θα μεινω εγκυος με τη μια οπως την τελευταια φορα.. θα σας ενημερωσω σε δυο-τρεις εβδομαδες..

οπως και να χει οφειλω να προσεχω..

η γιαγια (70 ετων) εχθες εκανε μικροεπεμβαση και της βαλανε στον λαιμο μια μικροσυσκευη για να κανει αιμοληψιες και χημειοθεραπειες απευθειας απο εκει διοτι με τις προηγουμενες χημειοθεραπειες καταστραφηκαν οι φλεβες της και δεν μπορει να το κανει με ενεσεις πια..τωρα αρχιζει παλι χημειοθεραπειες εναμιση χρονο μετα την δευτερη εμφανιση του καρκινου αλλα εχει μετασταση σε συκωτι και σπανδυλικη..δεν πιστευουμε οτι θα τα καταφερει αυτη τη φορα..

προσπ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Θα ήταν ανόητο να εκθέτουν έτσι τους υπόλοιπους ασθενείς και επισκέπτες σε ακτινοβολία. Και πόσο μάλλον τους ίδιους τους εαυτούς τους γιατί η γιαγιά σου δεν ήταν η μόνη που της έγινε η εξέταση επιτόπου στο κρεβάτι. Παρ'όλα αυτά ανέφερό το στο γυναικολόγο αν χρειαστεί, απλά για να σου φύγει απο το μυαλό...

Διαφημίσεις

προσπ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Θα ήταν ανόητο να εκθέτουν έτσι τους υπόλοιπους ασθενείς και επισκέπτες σε ακτινοβολία. Και πόσο μάλλον τους ίδιους τους εαυτούς τους γιατί η γιαγιά σου δεν ήταν η μόνη που της έγινε η εξέταση επιτόπου στο κρεβάτι. Παρ'όλα αυτά ανέφερό το στο γυναικολόγο αν χρειαστεί, απλά για να σου φύγει απο το μυαλό...

εχω ξαναρωτησει στο παρελθον για τις ακτινοβολιες αλλα βρηκα και μια ενημερωση σχετικα

http://www.eeae.gr/gr/index.php?fvar=html/president/_info_preg

ας διαβασει οποια ενδιαφερεται

:( δεν είναι πολύ μεγάλη

πραγματικά, και το μεγαλύτερο άδικο να ταλαιπωρείται. Γιατί όπως και να το κάνεις είναι ένας βέβαιος , αργός θάνατος. Μην ξεχνάμε και τις εξεραίσεις βέβαια που κόσμος έγινε καλά μετά απο τέτοιο γολγοθά.

Μου έλεγε το αφεντικό μου για έναν γνωστό του με καρκίνο στα πνευμόνια. είχε μελίσσια ο άνθρωπος και κάθε μέρα μασούσε κάποια ποσότητα ακατέργαστης πρόπολης. Όταν ξαναέβγαλε πλάκες για να τον δει ο γιατρός του έτριβε τα μάτια του αφού ένα μεγάλο ποσοστό του καρκίνου εξαφανίστηκε, μέχρι που εξαφανίστηκε εξ'ολοκλήρου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...