Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ Κρητικιά μου, να 'σαι καλά!!!

Κορίτσια ούτε εμένα μ' αρέσουν οι απόκριες. Δε χρειάζομαι λόγο να διασκεδάσω, διασκεδάζω κι από μόνη μου. Όταν είχα πάει Πάτρα 3μερο είχα περάσει τέλεια, αλλά δεν είναι για συνέχεια, πολύ κουραστικά ήταν!

Τον Γιάννο πέρσι ήθελα να τον ντύσω με μια στολή/φόρμα που 'χε φτιάξει η αδελφή μου, ζωάκι ήταν, δε θυμάμαι τι, αλλά δεν του 'κανε!!!! Ειναι ψηλός, τι να κάνουμε;

Φέτος δεν ξέρω τι θα κάνω, αν πάμε σε κανένα χορό, των ανηψιών μου, μπορεί να τον ντύσω, ή αν κάνουν τπτ στον παιδικό.

Πείτε καμιά ιδέα; Γμτ, δεν μ' αρέσουν οι έτοιμες στολές που πουλάνε, είναι ΤΟΣΟ ψεύτικες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μιλαμε σημερα ειχα απιστευτα κουραστικη μερα..Απορω πως αντεξα..Μαθημα απο το πρωι μεχρι τις 9μιση το βραδυ!!!

Εμενα σχεδον παντα τα γενεθλια μου πεφτουν αποκριες και καναμε παντα μασκε παρτυ..Αργοτερα με κουραζε λιγο το θεμα, οτι ΠΡΕΠΕΙ να ντυθω και καλα..Τωρα με τη μικρη ομως με τρελαινει να την ντυνω..Και ας μην παμε πουθενα..Κι εμεις θα ντυθουμε Μινι, ειχα παραγγειλει στολη στην αδερφη που πηγε Παρισι απο Eurodisney!!! Ειναι απλα θεικη!! Μαεστρια επρεπε να παρεις απο Αγγλια..Εγω περυσι την ειχα παραγγειλει απο το ιντερνετ..Δεν της βαζω αυτα που κυκλοφορουν εδω..Ειναι πολυ χαλια..

Παω να πεσω σε κωμα.......Καληνυχτα

yRf6p1.png

Εγω περυσι την ειχα παραγγειλει απο το ιντερνετ..Δεν της βαζω αυτα που κυκλοφορουν εδω..Ειναι πολυ χαλια..

Είναι όντως!

Δώσε καμιά διεύθυνση για να δούμε στολές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μιλαμε σημερα ειχα απιστευτα κουραστικη μερα..Απορω πως αντεξα..Μαθημα απο το πρωι μεχρι τις 9μιση το βραδυ!!!

Εμενα σχεδον παντα τα γενεθλια μου πεφτουν αποκριες και καναμε παντα μασκε παρτυ..Αργοτερα με κουραζε λιγο το θεμα, οτι ΠΡΕΠΕΙ να ντυθω και καλα..Τωρα με τη μικρη ομως με τρελαινει να την ντυνω..Και ας μην παμε πουθενα..Κι εμεις θα ντυθουμε Μινι, ειχα παραγγειλει στολη στην αδερφη που πηγε Παρισι απο Eurodisney!!! Ειναι απλα θεικη!! Μαεστρια επρεπε να παρεις απο Αγγλια..Εγω περυσι την ειχα παραγγειλει απο το ιντερνετ..Δεν της βαζω αυτα που κυκλοφορουν εδω..Ειναι πολυ χαλια..

Παω να πεσω σε κωμα.......Καληνυχτα

Α ωραια.. να μη νοιωθω οτι ειμαι η μονη παλαβη και μη φυσιολογικη στην παρεα τουτη :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια ούτε εμένα μ' αρέσουν οι απόκριες. Δε χρειάζομαι λόγο να διασκεδάσω, διασκεδάζω κι από μόνη μου. Όταν είχα πάει Πάτρα 3μερο είχα περάσει τέλεια, αλλά δεν είναι για συνέχεια, πολύ κουραστικά ήταν!

δεν ειναι λογος για να διασκεδασει κανεις.. ειναι ενα event που ευνοητα διασκεδαζει κανεις..εφοσον θελει να συμμετεχει..

Τα καρναβαλια ειναι η για τους φανατικους η για εμπειρια μιας φορας..αρκετοι ανθρωποι αρεσκονται να καθονται και να τα παρακολουθουν..εμενα μου ταν παντα αδιαφορο να στεκομαι και να κοιταζω..

και ναι η ποιοτητα των στολων ειναι ακρως απαραδεκτη στα γνωστα καταστηματα..

ουφ....σημερα και αυριο

jesgk το Σαββατο θα παμε οικογενειακα στο Μουσειο Σοκολατας του Παυλιδη καθως γιορταζει τα 150 χρονια του..δεν πας μια βολτα με τα μικρα? εμεις λεμε να παμε κατα τις 11.00..θα χει μαλλον και free δοκιμες

ουφ....σημερα και αυριο

jesgk το Σαββατο θα παμε οικογενειακα στο Μουσειο Σοκολατας του Παυλιδη καθως γιορταζει τα 150 χρονια του..δεν πας μια βολτα με τα μικρα? εμεις λεμε να παμε κατα τις 11.00..θα χει μαλλον και free δοκιμες

Thanks για την πληροφορία, μάλλον το απόγευμα του Σαββάτου θα μπορεσω να πεταχτώ.. μιαμ μιαμ δοκιμές

Διαφημίσεις

Σαν τον κούκο μόνη σήμερα.... σας το έχω πει ότι δεν την παλευω στη δουλειά..;;; αλλιώς την ειχα ονειρευτεί εγώ τη ζωη μου... να ειμαι σπιτι με τα παιδιά... δυο μέρες έκατσα κ ήμουν ήρεμη.. εχθές πήγα κ πάλι πόλεμος με το Θοδωρή... δεν κάνει για εμένα η δουλειά γαμώτο.

Σήμερα θα πάμε με τη μητέρα μου κ την κολλητή μου να πάρουμε παπούτσια του Θοδωρή, κάτι σε στύλ μποτάκι... χρειάζεται το μικρό αφού η νονά του δεν εμφανίστηκε.

Αντε μπας κ προλάβουμε να πιούμε κ ένα καφεδάκι ...

γειά σας κορτσούδια!

Και εγώ σήμερα θα πάω να πάρω μποτούλες για μένα. Ίσως και κάτι ακόμα να βρω καλές τιμές.

Η Γεωργίτσα θα μεινει σπίτι με τη μαμά μου αφού κάνει πολύ κρύο και σήμερα. Το πρωί και το βράδυ έχει μείον.

Χθες πήγαμε παιδότοπο με την κουνιάδα όπου είχαν συνάντηση κάποιες μαμάδες απο το νηπιάγωγειο εκ των οποίων τη μια την ήξερα απο 16 μου. Για κάποια χρόνια είχαμε κοινή παρέα και την ξανασυνάντησα σε μια γιορτή του νηπιαγωγείου και βγήκαμε και γειτόνισσες.

Η αχιλλέας γιατί εξαφανίστηκε?

γειά σας κορτσούδια!

Και εγώ σήμερα θα πάω να πάρω μποτούλες για μένα. Ίσως και κάτι ακόμα να βρω καλές τιμές.

Η Γεωργίτσα θα μεινει σπίτι με τη μαμά μου αφού κάνει πολύ κρύο και σήμερα. Το πρωί και το βράδυ έχει μείον.

Χθες πήγαμε παιδότοπο με την κουνιάδα όπου είχαν συνάντηση κάποιες μαμάδες απο το νηπιάγωγειο εκ των οποίων τη μια την ήξερα απο 16 μου. Για κάποια χρόνια είχαμε κοινή παρέα και την ξανασυνάντησα σε μια γιορτή του νηπιαγωγείου και βγήκαμε και γειτόνισσες.

Η αχιλλέας γιατί εξαφανίστηκε?

θα μας βαρεθηκε.. :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...