Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις καναμε μεγαλα παρτυ οικογενειακα στης γιαγιας μου (αυτη που περιμενουμε να μας "χαιρετησει" μαλλον εντος του ετους..) και τα σπιτια μας ηταν παντα στολισμενα αναλογα..εχω παντα ωραιες μνημες..

περιμενω να πληρωθω για να ανανεωσω τα στολιδια μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι καλε σας αφηνουν αδιαφορες οι αποκριες?? δεν σας αρεσαν μαλλον απο πριν ε?

τα θεωρώ μια βλακεία και μισή για την ακρίβεια:mrgreen: Τί ακριβώς κάνουμε παριστάνοντας τους καρνάβαλους δεν έχω καταλάβει ακόμα!

τα θεωρώ μια βλακεία και μισή για την ακρίβεια:mrgreen: Τί ακριβώς κάνουμε παριστάνοντας τους καρνάβαλους δεν έχω καταλάβει ακόμα!

XABAΛΕ?????.....

Εχω ολοκληρη λιστα με το τι εχω ντυθει χαχα!!!

including την μονιμη κατασταση μου ..χαχαχα!!!

επισης εχω συμμετασχει σε Πατρα και Μοσχατο καμποσες φορες.. περσι την βγαλαμε σε τοπικο καρναβαλι της Σαλαμινος..

ονειρο μου να μεγαλωσει η Τιτουλα και να τρεχουμε μαζι απο καρναβαλι σε καρναβαλι συμμετεχοντας..

επισης οι αποκριες ειχαν παντα συμβολικο χαρακτηρα με καταβολες απο τις διονυσιακες εορτες.. στον συγχρονο κοσμο αντικαταστησαμε την εικονα της φυσης απο χιουμοριστικες η φανταστικες φιγουρες για αυτο και επιλεγουμε να ενδυθουμε οτιδηποτε αλλο περαν της φυσικης μας υποστασης.. και σε συνδυασμο με τραγουδι, χορο, ξεφαντωμα (κατα καιρους εχουν γινει σουπερ παρτακια.. εσυ jesgk εκ Πατρων τα χεις φαει με το κουταλι..) ειναι μια υπεροχη εμπειρια..

εγω στολιζω με γιρλαντες, μπαλονια, μασκες αποκριατικες διαφορα στυλ, σερπατινες το σπιτι, τα επιπλα, τα φωτιστικα..επισης ΛΑΤΡΕΥΩ τον χαρτοπολεμο αλλα δεν τολμαω μεσα στο σπιτι..

Διαφημίσεις

Δεν μου άρεσαν ποτέ ιδιαίτερα οι απόκριες, αλλωστε η μητέρα μου με έντυνε πάντα ότι ήθελε η ίδια, όταν όλες ντύνονταν με στολες 50's και μινι φούστες εμένα με έντυνε υδραυλικό.... γι'αυτό κ τελειώνοντας το λύκειο δεν με γνωριζε κανεις....

Στη Πάτρα που ημουν, μονο μια φορά πήγα και μου άρεσε ... εντάξει τώρα με τα παιδιά αρχίζει να μου αρέσει

εμεις για διαφορους λογους ειχαμε πολλα παρτυ με ιδιορρυθμα ντυσιματα..

εγω τρελλαινομαι για τα χιουμοριστικα αλλα οχι αβολα ντυσιματα..

δηλαδη Βικυ δεν θα ντυνεις την μικρουλα ε?

εμεις για διαφορους λογους ειχαμε πολλα παρτυ με ιδιορρυθμα ντυσιματα..

εγω τρελλαινομαι για τα χιουμοριστικα αλλα οχι αβολα ντυσιματα..

δηλαδη Βικυ δεν θα ντυνεις την μικρουλα ε?

πέρισυ της πήρα στολή αλλά δεν την έντυσα γιατί ήταν άρρωστη. Θα πηγαίναμε στο χωρό του σχολείου του Μάριου. Θα την ντύσω, παιδί είναι, δεν μπορώ να την αφήσω έξω απο τα δρώμενα όταν τα άλλα τα παιδάκια θα είναι ντυμένα. Αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου....

Διαφημίσεις

Δεν μου άρεσαν ποτέ ιδιαίτερα οι απόκριες, αλλωστε η μητέρα μου με έντυνε πάντα ότι ήθελε η ίδια, όταν όλες ντύνονταν με στολες 50's και μινι φούστες εμένα με έντυνε υδραυλικό.... γι'αυτό κ τελειώνοντας το λύκειο δεν με γνωριζε κανεις....

Στη Πάτρα που ημουν, μονο μια φορά πήγα και μου άρεσε ... εντάξει τώρα με τα παιδιά αρχίζει να μου αρέσει

καλά η μαμά σου μου θυμίζει την δική μου,απόφαση και διαταγή!!πήγαινε μόνη της και ψώνιζε κάθε 5 χρόνια στολή!!!!μήπως παιδάκι μου ήθελε αγόρι και σε έντυνε υδραυλικό???:D:D

εγω στολιζω με γιρλαντες, μπαλονια, μασκες αποκριατικες διαφορα στυλ, σερπατινες το σπιτι, τα επιπλα, τα φωτιστικα..επισης ΛΑΤΡΕΥΩ τον χαρτοπολεμο αλλα δεν τολμαω μεσα στο σπιτι..

κι εγω ντυνομουν παλια καθε χρονο,ειχε πλακα.μετα σταματησα,αφου ο αντρουλης τα βαριεται αυτα.τωρα ομως με την μικρη θα ντυνομαστε τα δυο μας!

περσι πηγα και σε μασκε παρτυ,θα εχετε δει φωτο και στο φβ,και περασα τελεια!

και με αυτοσχεδιες στολες,βασικα,οχι στολες,τα ρουχα μας βαλαμε!

το καλυτερο μου να αυτοσχεδιαζω!εγω ντυθηκα ιμο,και ο αντρας μου μαφιοζος!

μια χρονια ειχα ντυθει και μπαρμπι,με φανταζεστε ξανθια?πολλα γελια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι εγω ντυνομουν παλια καθε χρονο,ειχε πλακα.μετα σταματησα,αφου ο αντρουλης τα βαριεται αυτα.τωρα ομως με την μικρη θα ντυνομαστε τα δυο μας!

περσι πηγα και σε μασκε παρτυ,θα εχετε δει φωτο και στο φβ,και περασα τελεια!

και με αυτοσχεδιες στολες,βασικα,οχι στολες,τα ρουχα μας βαλαμε!

το καλυτερο μου να αυτοσχεδιαζω!εγω ντυθηκα ιμο,και ο αντρας μου μαφιοζος!

μια χρονια ειχα ντυθει και μπαρμπι,με φανταζεστε ξανθια?πολλα γελια!

super!! αντε και φετος εις αλλα με υγεια!!χαχα!

πω πω κι εγώ χρόνια να ντυθώ....μια φορά φοιτήτρια, κάναμε ελληνικές βραδυές κάθε εβδομάδα...και το καρναβάλι πάρτυ μασκέ,μας κοιτούσαν οι άγγλοι!! εγώ μια φορά ντυθήκαμε με τον άντρα μου,τα δικά μας βάλαμε δλδ,μαύρη χήρα εγώ,κι ο άντρας μαφιόζος!!είχε καπέλο λευκό εποχής!!καλά ήταν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...