Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου τη δίνουν οι απόκριες!!! Το'χω ξαναπεί? δεν μου αρέσουν καθόλου λέμε!

Μαεστρία και εμένα λέει συνέχεια σέση του. Αν βρει πχ κανένα αδέσποτο ασύρματο τηλ, ανοίγει το ντουλαπάκι όπου είναι οι βάσεις, το βάζει πάνω και λέει σέση του. Αν βρει αδέσποτο κινητό το βάζει σε ένα κομμάτι πάγκο όπου τον έχουμε για ''αδέσποτα'' πράγματα, επίσης αν κρατάει κάτι δικό της που δεν έχει θέση (πχ τις προάλλες ενα μπλερόκ απο τυχερή σακούλα που της έφερε ο μάριος) το έβαλε δίπλα στα κινητά μας λέγοντας μη σασεί

(μη χαθεί):tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει επισης κολλημα μην δει αλλον να παιρνει το κινητο μου...αρχιζει τις τσιριδες λες και πανε να μου το κλεψουν ομοια και με αλλα πραγματα..

καλέ ο άντρας μου έχει μια κούπα που γράφει ΟΤΕ πάνω. Τις προάλλες έβαλα εκεί να πιώ καφέ και δεν με άφησε φωνάζοντας και τσιρίζοντας μπαμπά:rolleyes:

Παλαιότερα ήταν ο άντρας μου κάτω και έστειλε το Μάριο να του πάει την ζακέτα απο τη φόρμα του. Ανεβαίνει το παιδί , μου την ζητάει, τη δίνω και μόλις το αντιλαμβάνεται η σκατού αρχίζει να τραβάει την ζακέτα απο τα χέρια του μάριου και να φωνάζει άτο! μπαμπά! Όπως καταλάβατε η ζακέτα δεν βγήκε απο το σπίτι χωρίς τον ιδιοκτήτη της:tongue:

καλέ ο άντρας μου έχει μια κούπα που γράφει ΟΤΕ πάνω. Τις προάλλες έβαλα εκεί να πιώ καφέ και δεν με άφησε φωνάζοντας και τσιρίζοντας μπαμπά:rolleyes:

Παλαιότερα ήταν ο άντρας μου κάτω και έστειλε το Μάριο να του πάει την ζακέτα απο τη φόρμα του. Ανεβαίνει το παιδί , μου την ζητάει, τη δίνω και μόλις το αντιλαμβάνεται η σκατού αρχίζει να τραβάει την ζακέτα απο τα χέρια του μάριου και να φωνάζει άτο! μπαμπά! Όπως καταλάβατε η ζακέτα δεν βγήκε απο το σπίτι χωρίς τον ιδιοκτήτη της:tongue:

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ.. Τα ιδια ακριβως...τιποτε δεν μετακινειται χωρις τον ιδιοκτητη του..

Στα γενέθλιά της της πήραν ένα κουκλόσπιτο το οποίο όμως το συναρμολογείς και οι συνδέσμοι του είναι σαν τουβλάκια και έχει και κάποια τουβλάκια. Το Σάββατο καθήσαμε μαζί με την μικρή και το συναρμολογήσαμε. Χθες έρχεται η μαμά μου και το βλέπει και της λέει Α! Τί όμορφο σπιτάκι που έχεις, ποιός το έφτιαξε? Και απαντάει μόνη της ποιός άλλος ο μπαμπάς. Πετάγεται η πορδή και απαντάει όχι μπαμπάς μαμά. Η μαμά μου δεν την ακούει γιατί ταυτόχρονα μιλούσε και ο Μάριος. Δυναμώνει την φωνή της και φανάζει. ΕΙΙΙΙΙ! Γιαγιά! Μαμά! Και δειχνει το σπιτάκι.:tongue:

Διαφημίσεις

μπαααααααααα...

εμενα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν τη ρωτησεις ποιος το εφτιαξε ΠΑΝΤΑ απανταει "Τιτουλα"

καμια φορα της ξεφευγει να λεει και την αληθεια..

Ρε συ η δικιά μου λέει πάντα αλήθεια. Ακόμα και ζημιά να κάνει και να την ρωτήσω ποιός το έκανε αυτό Γιωγία λέει . Ή πολύ έντιμη είναι ή δεν ξέρει ακόμα απο ψέματα...Και οτι να την ρωτήσεις στο λέει. την ρώτησε χθες η μαμά μου τί έφαγε και της λέει νονόνια(μακαρόνια) . Παστίτσιο είχε η πεθερά αλλά έτσι το ήξερε έτσι το είπε.

Ρε συ η δικιά μου λέει πάντα αλήθεια. Ακόμα και ζημιά να κάνει και να την ρωτήσω ποιός το έκανε αυτό Γιωγία λέει . Ή πολύ έντιμη είναι ή δεν ξέρει ακόμα απο ψέματα...Και οτι να την ρωτήσεις στο λέει. την ρώτησε χθες η μαμά μου τί έφαγε και της λέει νονόνια(μακαρόνια) . Παστίτσιο είχε η πεθερά αλλά έτσι το ήξερε έτσι το είπε.

ολα τα παιδια σε αυτη την ηλικια λενε την αληθεια και δεν ξερουν να λενε ψεμματα.. απλα υπαρχουν παιδια σαν τη δικη μου που βρισκει παιχνιδι αστειο να λεει το αναποδο απο αυτο που θελουμε.. πχ ποιος εκρυψε το ταδε πραγμα.. ειτε θα σου πει ευθεως ειτε θα πει με υπονοουμενο "ντε τσερο" και θα γελουν τα μουστακια της..

ουσιαστικα ομως παντα λενε τι εχουν κανει η ποιος το χει κανει..

ειναι παπαγαλακια

ολα τα παιδια σε αυτη την ηλικια λενε την αληθεια και δεν ξερουν να λενε ψεμματα..

Θα συμφωνήσω....

και εμένα όλα αυτή τα κάνει... καλά και κακά... αν μετά την ξαναρωτήσεις όμως... απαντά.... όοοοοχιιιιιιιι...και λέει μετά ποιος το έκανε

Θα συμφωνήσω....

και εμένα όλα αυτή τα κάνει... καλά και κακά... αν μετά την ξαναρωτήσεις όμως... απαντά.... όοοοοχιιιιιιιι...και λέει μετά ποιος το έκανε

ναι παιζουν.. δεν ξερουν τι ειναι το ψεμα..

ααααχχχ.. νυσταζω και προσπαθω να αποφυγω να πιω καφε..

jesgk ελα ενα απογευμα καθημερινης να παμε στον παιδοτοπο που σου λεω, θα χει λιγα παιδακια και τα τραπεζακια εχουν καλη θεα προς τον παιδοτοπο..

οποτε θες παρε με τηλ να κανονισουμε..

ναι παιζουν.. δεν ξερουν τι ειναι το ψεμα..

ααααχχχ.. νυσταζω και προσπαθω να αποφυγω να πιω καφε..

jesgk ελα ενα απογευμα καθημερινης να παμε στον παιδοτοπο που σου λεω, θα χει λιγα παιδακια και τα τραπεζακια εχουν καλη θεα προς τον παιδοτοπο..

οποτε θες παρε με τηλ να κανονισουμε..

μμμ ωραία ιδεα, ίσως παρασκευή ειναι μια καλή μέρα αν σε βολευει, θα σου πω

Διαφημίσεις

μμμ ωραία ιδεα, ίσως παρασκευή ειναι μια καλή μέρα αν σε βολευει, θα σου πω

Παρασκευες βολευομαι υπο προυποθεσεις επειδη συνηθως παμε εξοχικο και ειδικα οχι αυτη τη Παρασκευη διοτι με εχει καλεσει μια φιλη για φαγητο στα Μελισσια, προτιμω καθημερινες περισσοτερο επειδη ειμαι σχεδον παντα διαθεσιμη και στα μερη αυτα μαζευεται λιγοτερος κοσμος.. για σκ δεν πεταω και τη σκουφια μου, ασε που ολο και καπου ειναι να παμε..

εν ολιγοις Δευτερα με Πεμπτη και Παρασκευοσκ υπο συζητηση..

sorry..:?

μου τη δίνουν οι απόκριες!!! Το'χω ξαναπεί? δεν μου αρέσουν καθόλου λέμε!

Ούτε εμένα!

Βασικά ... μ' αφήνουν αδιάφορη! :rolleyes:

Αχ, κορίτσια πήγα γυμναστήριο μετά από 2 εβδομάδες και έχω πιαστεί τρελά! Πάω για μπανάκι και μαμ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι σόρρυ δεν υπάρχει πρόβλημα..την επόμενη Τετάρτη θα μας βόλευε με την Αννα θα τα ξαναπούμε

α ωραια.. μια χαρα μου ακουγεται..βολικοτατο εν πρωτης..

γιατι καλε σας αφηνουν αδιαφορες οι αποκριες?? δεν σας αρεσαν μαλλον απο πριν ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...