Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν και σκεφθηκα να της φτιαξω εγω στολη φετος (εχω περισσευμα μπολικα φουξια τουλια απο τη βαφτιση της) και φετος θα ντυθει Minnie επειδη θελω να ντυθω και εγω (μη λειψει η Βασιλο απο το χορο) θα αγορασουμε μαλλον..αναλογα..

βεβαια ο μπαμπας εχει κανει αλλη παραγγελια για μενα αλλα θελω να ειμαι ασορτι με τη μικρη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιαμ!!!!

είμαι σε δίαιτα λέμε!!!!!!!!!έχω χάσει 2 κιλάκια και προχωράω...

Άντε και εις ανώτερα κοπελιά μου!!! :D

ερωτηση.. δεν τον ξυπνας για τον παιδικο? Τον πας αναλογα με το τι ωρα θα ξυπνησει??

Πλέον ναι, δεν υπάρχει λόγος να τον πηγαίνω κάποια ώρα, εκτός αν έχω δουλειά. Αλλιώς τον δέχονται ότι ώρα κι αν τον πας, τουλάχιστον σ' αυτόν που πάμε εμείς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πλέον ναι, δεν υπάρχει λόγος να τον πηγαίνω κάποια ώρα, εκτός αν έχω δουλειά. Αλλιώς τον δέχονται ότι ώρα κι αν τον πας, τουλάχιστον σ' αυτόν που πάμε εμείς.

Γειά σου εορτάζουσα

Εδώ Χίτλερ... δεν υπήρχε περίπτωση να την έστελνα παιδικό κ να μην την πήγαινα από το πρωί... ή μαθαίνει στο πρόγραμμα ή όχι... εχω κατι τρελά κολληματα

Διαφημίσεις

Γειά σου εορτάζουσα

Εδώ Χίτλερ... δεν υπήρχε περίπτωση να την έστελνα παιδικό κ να μην την πήγαινα από το πρωί... ή μαθαίνει στο πρόγραμμα ή όχι... εχω κατι τρελά κολληματα

Όπως είπες κι εσύ, ο καθένας με τα κολλήματά του. :rolleyes:

Εγώ θέλω, π.χ., το κάθε πράγμα να 'ναι στη θέση του. Το 'χω περάσει και στο μικρό. Μια απ' τις πρώτες φράσεις που είπε είναι "θέση του"! :lol::lol::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όπως είπες κι εσύ, ο καθένας με τα κολλήματά του. :rolleyes:

Εγώ θέλω, π.χ., το κάθε πράγμα να 'ναι στη θέση του. Το 'χω περάσει και στο μικρό. Μια απ' τις πρώτες φράσεις που είπε είναι "θέση του"! :lol::lol::mrgreen:

Ο Θοδωρής 2 χρονών. ...

"το πιτι μας ειναι πάντα καταρό"

ναι κι εμείς το έχουμε αυτό...αν μάθει μια θέση σε κάποια πράγματα η έλλη,δεν θέλει να τα αλλάξει...

και μου την λέει αμέσως να το φτιάξω ή να το βάλω στη θέση του...διαφορετικά πάει αυτή...

πάλι καλά που δέχεται έτσι ο παιδικό,στα νηπιαγωγεία αν αργήσεις η πόρτα κλείνει...

Διαφημίσεις

δεν σε είπαμε καλέ!όλοι είμαστε!!!χιχι μπράβο ο θοδωρής!!!

και ο γιάννης μας!!

Nυστάζω απίστευτα

να σε ρωτήσω κάτι .. πως ανεβάζεις απο το κινητό σου στο fb?εμένα το αρχείο δεν μου το διαβάζει από το κινητο

α δεν έχω ανεβάσει ποτέ,δεν μπαίνω από το κινητό στο ίντερνετ,κάποιες ρυθμίσεις θα θέλει!!

βρε τρελή κ αυτά που ανεβαζεις στο fb απο το κινητό σου δεν ειναι;;;τί τύπος αρχειου ειναι ;;;

Τωρα που το σκεφτομαι και η κορη μου θελει να βαζει τα πραγματα στη θεση τους οχι ομως οτι συμμαζευει.. δηλαδη οταν παιξει τα κανει π#$#% και εκει μενουν μεχρι να σκαρφιστω καποιο κολπο, παιχνιδι η καποιο κινητρο για να ρθει να τα μαζεψει..

αλλα ξερει τι παει που και πολλες φορες μου κανει και υποδειξεις..

εχει επισης κολλημα μην δει αλλον να παιρνει το κινητο μου...αρχιζει τις τσιριδες λες και πανε να μου το κλεψουν ομοια και με αλλα πραγματα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...