Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι εχετε πονοκεφαλους?? εγω σπανια εχω.. που ειμαι και μια συνεχης τσιτα..

περαστικα..

ενα απογευμα που θα πατε στην Αννα jesgk πειτε μας να ρθουμε.. ηδη εχουμε πει με την Αννα να βρεθουμε για καφε αλλα αν ειστε και εσεις θα ναι ακομη καλυτερα..να βρεθουν και τα κοριτσακια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

άντε ήρθατε σιγά σιγά,χθες μοναξιές!!!

εμείς ευτυχώς στον παιδότοπο που πάμε δεν έχει πολύ κόσμο,ούτε μεγάλα παιδάκια,χθες είχε 7 παιδάκια σύνολο,ηλικίες 20 μηνών-5 ετών...

οπότε είναι χαλαρά...κατά τις 9 που φύγαμε είμασταν μόνο εμείς και 2 παιδάκια ακόμα...

η δική μου μπαινοβγαίνει,που και που μπαίνουμε μαζί της να παίξουμε..

σιγά μην λέει τόσα η έλλη σαν τη χριστούλα,λέει λέει,αλλά καθαρές λέξεις πολύ λίγες...

σου κάνει συζήτηση ολόκληρη με ακαταλαβίστικα!!

το ζώδιό μου λέει να προετοιμάσω εξορμήσεις......ναι ναι πάω να κανονίσω το σκ να πάμε για σκι στο χιονοδρομικό!!!!!!!!

πως πάτε από κρύο??

χθες είχαμε 1 βαθμό!!!

περαστικα..

ενα απογευμα που θα πατε στην Αννα jesgk πειτε μας να ρθουμε.. ηδη εχουμε πει με την Αννα να βρεθουμε για καφε αλλα αν ειστε και εσεις θα ναι ακομη καλυτερα..να βρεθουν και τα κοριτσακια..

ok 8α το κανονίσουμε :)

πλάκα μου κάνεις;;;; εγω ειμαι ένα βήμα πριν τη θηλιά στο λαιμό.... αρα έτσι εξηγείται ο πονοκέφαλος

Διαφημίσεις

πλάκα μου κάνεις;;;; εγω ειμαι ένα βήμα πριν τη θηλιά στο λαιμό.... αρα έτσι εξηγείται ο πονοκέφαλος

καλα βρε κοπελια.. λεω μηπως ειναι παθολογικο το θεμα.. μικρη κοπελα και να υποφερεις..

και ποιος πάει σε γιατρό?εδώ με πονάει το ισχίο και δεν έχω πάει για μαγνητική,που λεφτά!!

το τέστ παπ ήθελα να κάνω κι ευτυχώς από 24-31 ιανουαρίου γίνεται δωρεάν στα νοσοκομείο,θα πάω αύριο...αν θέλει καμιά σας τώρα είναι η ευκαιρία...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοπελιές!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές! Σήμερα ο γιοκας μου μου 'κανε δώρο τέλειο, κοιμήθηκε μέχρι τις 10 παρά. Τον πήγα για 3-4 ώρες παιδικό και τώρα λέω να καθαρίσω λιγο το σπίτι και να πάω γυμναστήριο, που 'χω να πάω 2 εβδομάδες!

Κεραστείτε τουρτίτσα!

Birthday-Cake.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα κοπελιές!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές! Σήμερα ο γιοκας μου μου 'κανε δώρο τέλειο, κοιμήθηκε μέχρι τις 10 παρά. Τον πήγα για 3-4 ώρες παιδικό και τώρα λέω να καθαρίσω λιγο το σπίτι και να πάω γυμναστήριο, που 'χω να πάω 2 εβδομάδες!

Κεραστείτε τουρτίτσα!

καλημερα εορταζουσα..

ερωτηση.. δεν τον ξυπνας για τον παιδικο? Τον πας αναλογα με το τι ωρα θα ξυπνησει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...