Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MAESTRIA!! (εχεις γενεθλια σωστα????!)

και μεις πηγαμε παιδοτοπο miamama και η μικρη ελεγε στην κοπελα

κυια, κυια! που να παω?

"ελατε παιζακια μου.. εγω ειμι Τιτουλα.."

και ελεγε ελεγε ελεγε.. ξεπατωθηκε και κοιμηθηκε στις 8.00 και βεβαια οοοοοοοολη νυχτα μουρμουραγε.. ματι δεν εκλεισα η κακομοιρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!

Χρόνια Πολλά Μαρία κ από εδώ, να σε χαιρόμαστε!!!

Εγώ ούτε εχθές ήρθα στη δουλειά... ευτυχώς σήμερα Τετάρτη κ έτσι έμειναν μονο 3 μέρες δουλειάς

Καλημέρα σε όλες!!

Χρόνια Πολλά Μαρία κ από εδώ, να σε χαιρόμαστε!!!

Εγώ ούτε εχθές ήρθα στη δουλειά... ευτυχώς σήμερα Τετάρτη κ έτσι έμειναν μονο 3 μέρες δουλειάς

ολα καλα? δεν μας ειχες πει για την αδεια και ετσι ανησυχησαμε λιγακι..

καλημερα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MAESTRIA!! (εχεις γενεθλια σωστα????!)

και μεις πηγαμε παιδοτοπο miamama και η μικρη ελεγε στην κοπελα

κυια, κυια! που να παω?

"ελατε παιζακια μου.. εγω ειμι Τιτουλα.."

και ελεγε ελεγε ελεγε.. ξεπατωθηκε και κοιμηθηκε στις 8.00 και βεβαια οοοοοοοολη νυχτα μουρμουραγε.. ματι δεν εκλεισα η κακομοιρα..

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Βρε τη Χριστούλα. Η δικιά μου φωνάζει οπέλα (κοπέλα) έλα μέσα. Κατα τ'άλλα δεν ξέρω τί άλλα λέει γιατί δεν μπάινω μέσα. Την παρακολουθώ απο τις οθώνες

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Βρε τη Χριστούλα. Η δικιά μου φωνάζει οπέλα (κοπέλα) έλα μέσα. Κατα τ'άλλα δεν ξέρω τί άλλα λέει γιατί δεν μπάινω μέσα. Την παρακολουθώ απο τις οθώνες

οθονες??? τι οθονες??? πολυ εξελιγμενα τα πραγματα στο Σαλονικα...

εγω μπαινω κατω απο τα διχτυα χαχα!!

μπα..ξεψαρωσε η δικια μου και σκαρφαλωνει, κανει τσουληθρα,κρεμιεται..μια χαρα.. μονο τα μεγαλυτερα φοβαμαι γιατι οταν υπαρχει συνωστισμος την τσαλαπατανε και αυτη ειναι..τοσοδουλα...

οσο για τη γλωσσα της.. εχθες το πρωι μου ειπε "μαμα εγω ειμι αληχινι γυναικα.."

τρομαραααααααααααααααααααα μου...

ααα.. και εχθες εμαθε πιο ειναι το αριστερο της χερι -ποδι και ποιο το δεξι της! και εχει παθει εμμονη με τα φαναρια στους δρομους..οταν βλεπει κοκκινο λεει "κοκκινο, ταματαμε" "πασινο ποχοαμε"

και οταν δει κανεναν πακιστανο να παει να μας καθαρισει τα τζαμια (επειδη ο ανδρας μου παντα αρνειται) του λεει κουνοντας το δακτυλακι "μη μη κυιε δε σελουμε"

οθονες??? τι οθονες??? πολυ εξελιγμενα τα πραγματα στο Σαλονικα...

οσο για τη γλωσσα της.. εχθες το πρωι μου ειπε "μαμα εγω ειμι αληχινι γυναικα.."

τρομαραααααααααααααααααααα μου...

ααα.. και εχθες εμαθε πιο ειναι το αριστερο της χερι -ποδι και ποιο το δεξι της! και εχει παθει εμμονη με τα φαναρια στους δρομους..οταν βλεπει κοκκινο λεει "κοκκινο, ταματαμε" "πασινο ποχοαμε"

και οταν δει κανεναν πακιστανο να παει να μας καθαρισει τα τζαμια (επειδη ο ανδρας μου παντα αρνειται) του λεει κουνοντας το δακτυλακι "μη μη κυιε δε σελουμε"

έχει κάμερες μέσα στον παιδότοπο και οι γονείς μπορούν να πίνουν καφέ και να παρακολουθούν απο οθώνες τα ζουζούνια. ;) ποτέ δεν έχω μπει μέσα μαζί της. Απο την στιγμή που μπάινει μέσα σχεδόν με ξεχνάει. Έρχεται που και που , χαϊδεύεται τρώει τοστάκι και χυμό και ξανά μέσα.

Βρε το ''τερατάκι'' τη Χριστούλα. Της το τρως το δαχτυλάκι ή δεν το τρως?:tongue:

έχει κάμερες μέσα στον παιδότοπο και οι γονείς μπορούν να πίνουν καφέ και να παρακολουθούν απο οθώνες τα ζουζούνια. ;) ποτέ δεν έχω μπει μέσα μαζί της. Απο την στιγμή που μπάινει μέσα σχεδόν με ξεχνάει. Έρχεται που και που , χαϊδεύεται τρώει τοστάκι και χυμό και ξανά μέσα.

Βρε το ''τερατάκι'' τη Χριστούλα. Της το τρως το δαχτυλάκι ή δεν το τρως?:tongue:

αφηστε.. καρφιτσα δεν αφηνει να πεσει κατω.. βεβαια εχει και πολυυυυυυυ πλακα.. και εκει που θες να εισαι αυστηρη λυνεσαι στα γελια..

κανει προτασουλες σιγα σιγα και συνενοουμαστε καλα..μας την λεει κιολας καμια φορα η σκατου..

Διαφημίσεις

ολα καλα? δεν μας ειχες πει για την αδεια και ετσι ανησυχησαμε λιγακι..

Ναι, όλα καλά, δεν σας είχα πει κάτι για την άδεια αφού το αποφάσισα τη δευτέρα το πρωί.

Μπορεί να ξύπνησα με τρελό πονοκέφαλο αλλά δεν ήρθα επίτηδες στη δουλειά (άλλωστε όπως θα έχετε καταλάβει δεν ειμαι τόσο ευαίσθητη σε θέματα πόνου.. έχω έρθει κ εγχειρισμένη στη δουλειά) απλά ήμουν κ είμαι θυμωμένη.

Δεν μας έχουν πληρώσει για τον Ιανουάριο κ' δεν ξέρω πότε κ πόσα θα μας δώσουν, εννοείται ότι ακόμα να παρουμε δώρο Χριστουγέννων κ πιθανότατα δεν θα το πάρουμε ποτε. Ετσι έχοντας 6 μέρες υπόλοιπο αδείας από το 2010 (που με δυσκολία μου δίνει) έκατσα δυο ημέρες δηλώνοντας ασθένεια.

Δεν ειμαι καθόλου καλή στα ψέματα αλλά δεν παει άλλο, βαρέθηκα

Ναι, όλα καλά, δεν σας είχα πει κάτι για την άδεια αφού το αποφάσισα τη δευτέρα το πρωί.

Μπορεί να ξύπνησα με τρελό πονοκέφαλο αλλά δεν ήρθα επίτηδες στη δουλειά (άλλωστε όπως θα έχετε καταλάβει δεν ειμαι τόσο ευαίσθητη σε θέματα πόνου.. έχω έρθει κ εγχειρισμένη στη δουλειά) απλά ήμουν κ είμαι θυμωμένη.

Δεν μας έχουν πληρώσει για τον Ιανουάριο κ' δεν ξέρω πότε κ πόσα θα μας δώσουν, εννοείται ότι ακόμα να παρουμε δώρο Χριστουγέννων κ πιθανότατα δεν θα το πάρουμε ποτε. Ετσι έχοντας 6 μέρες υπόλοιπο αδείας από το 2010 (που με δυσκολία μου δίνει) έκατσα δυο ημέρες δηλώνοντας ασθένεια.

Δεν ειμαι καθόλου καλή στα ψέματα αλλά δεν παει άλλο, βαρέθηκα

και εγω το ιδιο θα εκανα.. και μην κοψεις τις ημερες σου απο το υπολοιπο της αδειας...αλλο η ασθενεια και αλλο η αδεια..

ελπιζω να χαλαρωσες το διημερο..

και εγω το ιδιο θα εκανα.. και μην κοψεις τις ημερες σου απο το υπολοιπο της αδειας...αλλο η ασθενεια και αλλο η αδεια..

ελπιζω να χαλαρωσες το διημερο..

Ναι ωραία περασα... εντάξει την δευτέρα όχι τόσο αφού ο πονοκέφαλος μου περασε το απόγευμα (τιμωρηθηκα που ειπα ψέματα μάλλον :tongue:) ενώ εχθές ήρθε η Αννα νωρίς με τα παιδιά κ περάσαμε σούπερ

Καλημερα κοριτσακια..

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ!!!

Αχ κι εγω εχω απιστευτο πονοκεφαλο..Χτες επεσα απο τις 10..Δεν εχω ορεξη για τιποτα λεμε..Δεν θελω να παω για μαθημα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...