Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ!καλημερα!

ολο το πρωι γκρινιαζε και δεν ηθελε να κοιμηθει η μικρη μου κι επιτελους την κοιμισα,αλλα δεν εχω κανει τιποτα στο σπιτι.

τι λετε?για τους παιδικους σταθμους?

της δικιας μου θα της αρεσει αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη,μ'αυτα που εχω ακουσει.

Αφού δεν δουλεύεις κούκλα μου, σαν τη μανούλα δεν έχει...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουρμπουλιθρα μην ακους τα σχολια των αλλων εμμεσως πλην σαφως και οι δικες μου φιλες και γνωστες και συγγενεις τα ιδια μου λενε..απο τη στιγμη που εισαι με ενα παιδι μαζι συνεχως ειναι λογικο να προσαρμοστει στο προγραμμα που του επιβαλλεις..ακομη και η κουνιαδα μου αν δεν τυχαινε να κανει οτι της λεω θα κανε τη μικρη οπως ηθελε εκεινη..που εμμεσα συμβαινει αλλα δεν εχει αποσταση απο αυτο που θελω..

εγω που εργαζομαι οταν ειμαι σπιτι δυσκολευομαι να υποκυψω καμια φορα στην απαιτηση της μικρης αντι να φαει γιαουρτι πχ της δινω να θηλασει..σιγουρα εχουμε εφαρμοσει να τρωει σταθερα το αυγο της (ακομη και αν γκρινιαζει) και το μεσημεριανο...με τα υπολοιπα παιζουμε αναλογα τις συνθηκες..

παντως τη φρουτοκρεμα την εχει απορριψει εντελως..πεταμε τις κρεμες στα σκουπιδια εδω και καιρο..βεβαια επιμενουμε καθημερινα αλλα μαλλον θελει περισσοτερο ζορι..ας ειναι καλ που τρωει τα λαχανικα

Δοκίμασε να βάλεις κανένα μπισκοτάκι μέσα στη φρουτόκρεμα μπας και της αρέσει.

αχ elenada σε ποιο παιδακι δεν αρεσει να ειναι μαζι με αλλα παιδακια?!!!! για αυτο θελω να της κανω και αλλο ενα παιδακι..να χει να πλακωνεται..

viki ξερω οτι συμβαινει και αυτο αλλα δεν ξερω ποσο εφαρμοζεται..βεβαια θα τα ρωτησεις ολα αυτα..κανε μια συζητηση με τον ανδρα σου τι ακριβως απαιτει και εκεινος απο ενα σταθμο για το παιδι καντε μια λιστα με ερωτησεις και βεβαια επι τουτου θα σου προκυψουν και αλλες αποριες..ο καθε γονιος αυτα τα θεματα τα βλεπει με διαφορετικοτητα

είναι λίγο και στο παιδί αν θα αρρωσταίνει συνέχεια.αλλά οι παιδικοί τις περισσότερες φορές φέρνουν ένα σωρό...

νομίζω ότι επιτρέπεται να δίνεις φαγητό,σιγά μην τους αφήνω να του δίνουν ότι θέλουν.

όπω αν το κρατούσε η μάνα μου το παιδί τέτοια ώρα θα του είχε δώσει ότι βλακεία υπήρχε!!

Διαφημίσεις

οπως προχθες στο παρτυ γενεθλιων που η γιαγια του παιδιου μου λεγε να δωσω στη μικρη παστα να φαει!! ντοινγκ!!! εδωσα να παρει μια γευση αλλα οχι και ολοκληρο κουταλι..

α ναι..και η φιλη μου εκει μου λεγε οτι προσφατα εδινε στην 2 ετων κορη της να πινει γαλα με νερο απο το θερμοσιφωνο και το παιδι επαθε διαρροια γιατι δεν ηξερε οτι δεν κανει..για αυτο προσοχη..

Διαφημίσεις

Τότε αλλάζει.Πεθερά ή παιδικος λοιπόν? Δύσκολο το δείλημα!

παιδικος!!!!!!!!!!δεν λεω την υπεραγαπαει την μικρη,αλλα πολλα απο αυτα που κανει δεν μ'αρεσουν.ασε που θελει να την παιρνει οπως ξαναεγραψα,σ'ενα παραθαλασσιο χωριο μακρια απο το ηρακλειο,για βδομαδες!σιγα μην την αφησω.εγω εχω παθει εξαρτηση με την μικρη κι ενω δεν κοιμαμαι καλα,το βραδυ θελω να την εχω μαζι μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

α ναι..και η φιλη μου εκει μου λεγε οτι προσφατα εδινε στην 2 ετων κορη της να πινει γαλα με νερο απο το θερμοσιφωνο και το παιδι επαθε διαρροια γιατι δεν ηξερε οτι δεν κανει..για αυτο προσοχη..

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::?::?::?::?::?::?::?::?::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όσον αφορά το χρηματικό απο την υπηρεσία του άντρα μου παρέχουν για 5 χρόνια επίδομα φύλαξης παιδιού 250 ευρώ το μήνα. Ένας συνάδελφος του, μας έχει προτείνει έναν που στέλνει τις δύο κορούλες του απο πολύ μικρούλες και είναι καταευχαριστημένος. Είναι ένα θέμα που με προβληματίζει πολύ και θα το ψάξω και θα το σκεφτώ καλά.

ωραια θα ειναι παντως αν ειναι τοσο καλα οσο λεει ο συναδελφος σας,και οικονομικα.μια χαρα!

παιδικος!!!!!!!!!!δεν λεω την υπεραγαπαει την μικρη,αλλα πολλα απο αυτα που κανει δεν μ'αρεσουν.ασε που θελει να την παιρνει οπως ξαναεγραψα,σ'ενα παραθαλασσιο χωριο μακρια απο το ηρακλειο,για βδομαδες!σιγα μην την αφησω.εγω εχω παθει εξαρτηση με την μικρη κι ενω δεν κοιμαμαι καλα,το βραδυ θελω να την εχω μαζι μου.

Και καλά κάνεις ! Και εγώ αυτής της άποψης είμαι! και εγώ δεν την έχω αφήσει να κοιμηθεί εκτός σπιτιού. αν θέλουμε να βγούμε Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ έρχεται η μαμά μου στο σπίτι και κοιμάται.

ΠΡΟΣΠΕΡΤ εσενα ξυπνα πολλες φορες να φαει το βραδυ εμενα οσο παει και το αυξανει 3.4 φορες το βραδυ ξυπναει για φαγητο μηπως δε χορτενει την ημερα ποιος ξερει;;;ασε που ειναι σχετικα αδυνατουλης και φοβαμε οτι μπορει να μου παθει και τπτ ...

μπουμπουλιθρα που εισαι?κι εμενα οταν δεν ετρωγε καλα επινε γαλα 2-3 φορες το βραδυ.τωρα ξυπναει μια φορα.τι φοβασαι καλε,ποσα κιλα ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...