Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κάποιο άνθρωποι είναι του στυλ...."τρέχω όλη μέρα,έχω παιδί,δουλειά"...

πάντα κουράζονται παραπάνω από όλους!!!

μετά που έκανα κι εγώ παιδί,δεν προλαβαίνω να πω τίποτα...γιατί ακούω...

"άσε μην μιλάς εσύ,έχω 2 παιδιά,είμαι όλη μέρα και τρέχω,παρόλο που δεν δουλεύω, ο άντρας μου λείπει"

δλδ...δεν βγάζεις άκρη και δεν βρίσκεις ποτέ το δίκιο σου!!!!

εδώ δεν συναντιόμαστε αν δεν πάω εγώ σπίτι της...

δεν προλαβαίνει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και συνεχίζω και λέω τον πόνο μου....

είπα να το δοκιμάσω μια χρονιά τον παιδότοπο...σκέφτηκα τις μέρες που θα παιδευτώ,γενική πριν και μετά το πάρτυ στο σπίτι,σκέφτηκα τα χαλάκια μου που δεν θέλω να τα πάω καθαριστήριο,το ρεύμα που θα ξοδέψω...επίσης κάποια άτομα που θα αναγκαζόμουν να καλέσω,ενώ στον παιδότοπο δεν χρειάζεται...

αυτά τα λίγα...

τεσπά όποιος θέλει ας έρθει,δεν θα κάτσω να σκάσω!!!!

θέλω να περάσει καλά το παιδί μου και τέρμα!!!!

μαρή πότε πήγες λονδίνο και δεν μας το είπες??????????

Σας το κρατούσα για έκπληξη! :tongue:

τεσπά όποιος θέλει ας έρθει,δεν θα κάτσω να σκάσω!!!!

θέλω να περάσει καλά το παιδί μου και τέρμα!!!!

Καλέ κάνε ότι σε βολεύει εσένα κι άσε να λένε!!! Πότε είπαμε ότι είναι; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!

Αχ, μη σου πω τιμές του Mothercare στο Λονδίνο. Η φτωχολογιά ψωνίζει από εκεί (4? τα μπλουζάκια) κι εδώ το 'χουνε για μουράτο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Maestria welcome home darling!!!!

Μπραβο κοριτσι..Τελεια θα περασατε!!!! Καλα τα ρουχα απο τα mothercare φαινεται οτι ειναι overpriced!!!

Μιαμαμα πες της αδερφης σου ΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΖΟΡΙ;;;;;

Αμαν πια..Να δεις που τα επομενα θα τα κανει και αυτη σε παιδοτοπο..Εγω ξαναλεω στην Αθηνα χρεωνουν τα παντα και μπορει να ξεφυγει ο λογαριασμος χωρις να το καταλαβεις..Αλλα αφου σε εσας δεν ισχυει αυτο εισαι οκ..Μην ασχολεισαι αλλο κουκλα μου..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

μόνη μιλάω...

έχει τώρα στους σκορδολιαγκαίους μια και μιλάει για τα παιδιά και την οικογένεια...

είπε ότι από την ηλικία των 4 ετών,μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό "συμβούλιο" με το μικρό μας,για τις διακοπές πχ...βουνό ή θάλασσα,εννοείται ότι δεν θα ακουστεί πάντα, αλλά το ρωτάμε που θα ήθελε να πάμε... για να μάθει να συμμετέχει,να έχει γνώμη,άποψη.

για τα οικονομικά της οικογένειας...πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά συμβατά με την ηλικία τους....δεν μπορούμε να δώσουμε την ακριβή και πραγματική διάσταση των οικονομικών...

επίσης δεν λέμε στα παιδιά "αν φέρεις καλό βαθμό, θα σου πάρουμε δώρο" το σωστό είναι όταν φέρει τον καλό βαθμό να του πάρουμε το δώρο και να του εξηγήσουμε...γιατί το πήραμε...

Διαφημίσεις

Καλημερα

επηξα εξω σε δουλειες σημερα..

maestria πονήρο.. κουβεντουλα για τις Αγγλιες... Στανταρ θα περασατε καλα και θα ηρεμησατε αφου δεν θα χες και τον μικρο μαζι..

αντε και στα δικα μας...

miamama..πολυ χολοσκας.. θα το κανεις οπου για σας ειναι καλυτερα και εξυπηρετικοτατα..οποιος θελει ερχεται.. ισχυει για ολους αυτο..μην διαβαζω μ#$$%%$ς...θα αλλαξεις το προγραμμα και τη βολη σου για την αδελφη σου.. ελεος..

παω να φτιαξω καφε και να κανω και καμια δουλεια..

και ..

ΚΟΜΜΕΝΕΣ οι κουβεντες για ψωνια... You know.. εκπτωσεις.. αφραγκιες αθεραπευτες.. δεν μιλαμε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου..

και...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ κλπ κλπ..

ειδικα Λιαγκες και Σκόρδα που διαφημιζουν πετυχημενους γαμους και εγκυμοσυνες λες και ειναι παπουτσι η ρουχο.. υπαρχει και κοσμος με προβληματα..εσωσυζυγικα και με προβληματα τεκνοποιησης..

ολα τα αλλα τα ξερουμε.. μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου.. νισαφι πια!

ναι βρε.. το καταλαβα..

ασε με να γκρινιαξω λιγο με αυτη τη δηθεν χαρα και την "απλοχερη" γνωση που μας προσφερουν...:tongue:

που ειναι αυτη που πηγε Λονδινο??? και εβγαλε και καλες φωτο???

που ειναι η jesgk? την εβλεπα και στον υπνο μου (αγχος τωρα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...