Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι του λιάγκα είναι!!!!!

χαχα

έτσι είχαμε κι εμείς βρει μια στη πετρούπολη,και είχε ταυτότητα,είχε χαθεί από βόρεια προάστια...μας απάντησε κινέζα οικιακή βοηθός,ήρθε η κυρία της και την πήρε!!!!ούτε τα "εύρετρα" δεν μας έδωσε!!!

είναι το κλιματιστικό οροφής από το μαγαζί,τι να τα κάνω τα 36000BTU!

τώρα που το λές θα πω της πεθεράς να την μαζέψει στην είσοδο και να έχουμε τον νού μας για καμιά αναγγελία σε κολώνα ''ΧΑΘΗΚΕ'' ή ''ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ'' μπας και κονομήσουμε:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα!

μου εστειλε η πεθερα μνμ να παω να παρω την μικρη,γιατι της ελεγε λεει,οτι ειναι κουρασμενη.κι οντως,σε 5 λεπτα,εφτιαξα γαλα και κοιμηθηκε με το μπουκαλι στο στομα,που εχει να το κανει μηνες!

δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι,και κουραστηκε.αλλα δεν θελω να τον κοψει απο τωρα τον μεσημεριανο υπνο.

βικη,θα την κρατησετε την γατουλα δηλαδη?ωραια.κι εγω ταιζω 2-3 γατες αδεσποτες,αλλα μια καθεται και την χαιδευουμε.

μιαμαμα,μπραβο,μια χαρα τα 2 κιλακια.συνεχισε ακαθεκτη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

έχω βαρεθεί ήδη το κρέας κάθε μέρα....κοτόπουλο,ψάρι,μοσχάρι,συκώτι,μπριζόλα χοιρινή...αυτά!!κάναμε και 2 παρασπονδίες 2 βραδυές με την επίσκεψη στη μαμά μου και το πάρτυ...ο χάζμπαντ έχασε 2700

κάνε κανένα φασολάκι, μπάμια, φακη, μπιζέλια, φρικασέ...

ηρθα!

μου εστειλε η πεθερα μνμ να παω να παρω την μικρη,γιατι της ελεγε λεει,οτι ειναι κουρασμενη.κι οντως,σε 5 λεπτα,εφτιαξα γαλα και κοιμηθηκε με το μπουκαλι στο στομα,που εχει να το κανει μηνες!

δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι,και κουραστηκε.αλλα δεν θελω να τον κοψει απο τωρα τον μεσημεριανο υπνο.

βικη,θα την κρατησετε την γατουλα δηλαδη?ωραια.κι εγω ταιζω 2-3 γατες αδεσποτες,αλλα μια καθεται και την χαιδευουμε.

μιαμαμα,μπραβο,μια χαρα τα 2 κιλακια.συνεχισε ακαθεκτη!

Στην αυλή. Αν θέλει να κάτσει φαγητό θα έχει καθημερινά αλλά αν θέλει κανείς να την πάρει στο σπίτι του θα την παραχωρήσουμε. Καλύτερα θα είναι για την γατούλα. Εγώ σπίτι μου δεν τη βάζω. τους δερμάτινους καναπέδες θα τους κάνει σουρωτήρια.....

Στην αυλή. Αν θέλει να κάτσει φαγητό θα έχει καθημερινά αλλά αν θέλει κανείς να την πάρει στο σπίτι του θα την παραχωρήσουμε. Καλύτερα θα είναι για την γατούλα. Εγώ σπίτι μου δεν τη βάζω. τους δερμάτινους καναπέδες θα τους κάνει σουρωτήρια.....

ε,ναι,στην αυλη εννοειται.αν κι εγω μεγαλωσα με γατες και σκυλους στο σπιτι και μου λειπει αυτο,τωρα δεν εχω την υπομονη να το κανω,και ο αντρας μου δεν τα θελει μεσα.

παω να σιδερωσω.τα λεμε..

Διαφημίσεις

είμαι να σκάσω,είχα μια διαφωνία με την αδερφή μου,για το πάρτυ,δεν της αρέσουν οι παιδότοποι,ποτέ δεν πάει τα μικρά της και καλά για να μην αρρωστήσουν και όλο άρρωστα είναι γιατί πάει προνήπιο η μεγάλη.

και ότι είναι πολλά τα χρήματα που θα δώσω,200Ε,ενώ αν το κάνω σπίτι επιμένει ότι είναι πιο φθηνά...

κι ενώ πάντα σημειώνω τα πάντα σε ατζέντα,πέρσυ μου είχε βγει το πάρτυ 250Ε,20-22 άτομα...και ότι είναι πολλά,κι ότι αυτή έκανε το πάρτυ γενεθλίων της μεγάλης τον δεκ με 100Ε χωρίς την τούρτα...με 30 άτομα,,με μπουφέ!!!!!!!!!!

άκουσον άκουσον!!!!!!!!

πως είναι δυνατόν????

που έδωσα 35Ε τζάμπο για πιατάκια,κλπ...

κρεοπωλείο 42Ε

σούπερ μάρκετ πάνω από 100Ε...

πλάκα μας κάνει??

τι να πω ρε παιδάκι μου τόσο σπάταλη είμαι η κακομοίρα????

είμαι να σκάσω,είχα μια διαφωνία με την αδερφή μου,για το πάρτυ,δεν της αρέσουν οι παιδότοποι,ποτέ δεν πάει τα μικρά της και καλά για να μην αρρωστήσουν και όλο άρρωστα είναι γιατί πάει προνήπιο η μεγάλη.

και ότι είναι πολλά τα χρήματα που θα δώσω,200Ε,ενώ αν το κάνω σπίτι επιμένει ότι είναι πιο φθηνά...

κι ενώ πάντα σημειώνω τα πάντα σε ατζέντα,πέρσυ μου είχε βγει το πάρτυ 250Ε,20-22 άτομα...και ότι είναι πολλά,κι ότι αυτή έκανε το πάρτυ γενεθλίων της μεγάλης τον δεκ με 100Ε χωρίς την τούρτα...με 30 άτομα,,με μπουφέ!!!!!!!!!!

άκουσον άκουσον!!!!!!!!

πως είναι δυνατόν????

που έδωσα 35Ε τζάμπο για πιατάκια,κλπ...

κρεοπωλείο 42Ε

σούπερ μάρκετ πάνω από 100Ε...

πλάκα μας κάνει??

τι να πω ρε παιδάκι μου τόσο σπάταλη είμαι η κακομοίρα????

δεν εισαι σπαταλη,κι εμενα τοσο μου βγηκε περσι,φετος 150ε χωρις την τουρτα,για 20-25 ατομα.κι ευτυχως ειχα πολλα απο περσι,τραπεζομαντηλα κτλ.

ο παιδοτοπος ποσο θα σου παει?εμενα μου φαινεται οτι δεν θελει να ερθει στον παιδοτοπο οπως προανεφερες,γι'αυτο σου τα λεει ολα αυτα.

η μικρη τελικα σηκωθηκε στις 9 και στριγγλιζε,κι εκανα μιση ωρα να την συνεφερω,και τωρα δεν κοιμαται.εγω δεν της ειχα φωναξει καθολου,οποτε δεν ξερω τι παιζει.μαλλον την ματιασανε στην βολτα,τι να πω..

σηκωνω τα χερια ψηλα με αυτο το παιδι...

Διαφημίσεις

καλέ γύρω στα 200Ε θα μου πάει ίσως και λιγότερα...και το σημαντικό για μένα είναι ότι θα ευχαριστηθούν τα παιδιά...

κι εγώ αυτό πιστεύω,δεν θέλει να έρθει,κι επειδή είναι καθημερινή ο άντρας της θα δουλεύει,δεν θα μου φανεί περίεργο αν εκείνη την ημέρα εντελώς ξαφνικά "αρρωστήσουν" τα παιδιά...

μιλάμε νευρίασα πολύ,μου είπε κιόλας,"πες ότι βαριέσαι να το κάνεις σπίτι"

ωραία περάσατε δλδ τζες ε?μπράβο!!!

ελεναδίτσα πάλι ξύπνησε? αχχχ γιατί έτσι αυτό το κορίτσι?δλδ αν κοιμηθείτε μαζί δεν θα ξυπνήσει όλο το βράδυ?

αχχχ γιατί έτσι αυτό το κορίτσι?δλδ αν κοιμηθείτε μαζί δεν θα ξυπνήσει όλο το βράδυ?

Εμένα ειναι μέσα και ΤΣΙΡΙΖΕΙ... την πήρα στο κρεβάτι μαζί μου αλλά αρχιζε να μου τραβάει τα μαλλιά και φούντωσα και τώρα ειναι δεμένη στο καρεκλάκι κ έχει πρασινίσει από το κλαμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...