Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανείς δεν θέλει να την κρατήσει,το παίζει κινέζα η μαμά μου,τα πεθερικά που πήγαμε είναι 200 ετών και ξεχνάνε...άσε!!εδώ της έδωσε ο πεθερός μου καραμέλα(να πνιγεί) και σοκολατάκι με λικέρ!!!!!τα άρπαξα αμέσως!!!

η αδερφή μου έχει 2 μικρά...

η κουνιάδα είναι στον κόσμο της,εμπιστοσύνη δεν της έχω...

στον άντρα μου έχω εμπιστοσύνη 1000%,την κρατάει από νεογέννητο!!!

χθες φώναξα στη μικρή και για άλλη μια φορά νευρίασε ο άντρας μου και τσακωθήκαμε...δλδ να είμαι όλη μέρα με το παιδί και να μην φωνάζω,γίνεται?????

κάποια στιγμή λαλείς...δεν γίνεται!!!πόση υπομονή???

ηρθα!τιποτα δεν γραψατε καλε?εγω σε καταλαβαινω,οταν εισαι ολη μερα με το παιδι,καθε μερα,ειδικα τοσο καιρο οπως εγω,και δεν πας πουθενα,και δεν βλεπεις κοσμο,μονο μια φορα την βδομαδα,ε,σου την βαραει,δεν γινεται.ενω οταν λειπω 2-3 ωρες και δεν εχω την εννοια της,(κι ας μην παω πουθενα)και την βλεπω μετα,και μου εχει λειψει,εχω πιο πολυ ορεξη.γι'αυτο θελω να παω στην δουλεια φετος οπωσδηποτε.ειπαμε,για να ειναι ευτυχισμενο το παιδι,πρεπει να ειναι πρωτα ευτυχισμενη η μαμα...

ααα,και το καλυτερο που διαβασα τωρα τελευταια.

το καλυτερο δωρο που μπορει να κανει ενας μπαμπας στο παιδι του,ειναι να κανει ευτυχισμενη την μαμα του!σωστοοοο!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

το καλυτερο δωρο που μπορει να κανει ενας μπαμπας στο παιδι του,ειναι να κανει ευτυχισμενη την μαμα του!σωστοοοο!!

και τουμπαλιν αγαπημενη μου.. ενα χαρουμενο ζευγαρι πηγαια ξεχειλιζει χαρα

Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες. Καταρχήν να σας ευχαριστήσω ολες πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας, να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ ότι καλύτερο για τις οικογενείες σας να σας έρθει.

Εμείς λοιπόν το Σάββατο περάσαμε όμορφα πολύ, η μικρή παρότι δεν έσβησε το κεράκι της αφού λόγω φοβίας μου δεν της είχα δείξει πως γίνεται.... ήταν μέσα στο χαμόγελο όλη τη βραδυά. Με τα λίγα παιδάκια που ήρθαν πέρασε όμορφα κ διασκεδασε μέχρι αργα.

Οι γονείς μας πολύ χαρούμενοι, ήρθε κ η νονά της από την Καλαμάτα κ ειμαι χαρούμενη.

Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά, από το πρωί με βασανιζε ένας τρελός πονοκέφαλος που συνεχίσει ακόμη κ τώρα κ μάλλον ούτε αύριο θα πάω... άλλωστε χωρίς να έχω πληρωθεί ..για πιο λόγο να πάω;;;

Φαίη καλωσόρισες στην παρέα μας!! Μπράβο!!

Αντε ρε Τζεεεεες!! Και σε ψαχνω απο το πρωι να μου πεις τι κανεις οταν κατεβαινει η Ανδρεινα απο το κρεββατι της! Αληθεια τι κανεις? Θα βαλω κι εγω τη Μαρια την Παρασκευη και με εχει πιασει αγχος!

Απληρωτη σε εχουν? :mad: Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε Τζεεεεες!! Και σε ψαχνω απο το πρωι να μου πεις τι κανεις οταν κατεβαινει η Ανδρεινα απο το κρεββατι της! Αληθεια τι κανεις? Θα βαλω κι εγω τη Μαρια την Παρασκευη και με εχει πιασει αγχος!

Απληρωτη σε εχουν? :mad: Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?

Ω ναι απλήρωτη!!!!Είμαι υπέυθυνη παραλαβών κ' τιμολόγησης σε μια εταιρία που παραλαμβάνει για λογαριασμό της Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε. ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά είδη.

Λοιπόν όταν η Ανδρείνα κατεβαίνει από το κρεβάτι της συνήθως την ξαναβάζω πίσω.. και ξανά και ξανά και ξανά.. Το τελευταίο διάστημα όμως επειδή διαβάζω στο γιο παραμύθι πριν κοιμηθεί την βάζω κι αυτή στο δικό μου κρεβάτι και όταν αποκοιμιούνται τα παει ο πατέρας τους στο κρεβάτι τους... Μεσα στην νύχτα δεν ξυπνάει ποτέ και αν τυχει κατα τις 6-7 και με ψάχνει την παιρνω στο κρεβάτι μου μέχρι να φύγω για δουλειά

Ευκολο ακουγεται!

Κι εγω αυτο εχω σκοπο να κανω.. Να τη βαζω δηλαδη πισω ξανα και ξανα και ξανα και οσες φορες χρειαστει εν πασει περιπτωσει! Τωρα για τα πρωινα σε περιπτωση που ξυπνησει νωρις (π.χ. αν ακουσει τον πατερα της να φευγει για δουλεια) δεν ξερω κατα ποσο θα κατσει να κοιμηθει στο κρεββατι μου. Ποτε δεν της αρεσε εκει, ποτε δεν κοιμηθηκε σαν μωρο εκει περα. Ας ελπισουμε πως τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο μου φαινονται τωρα πολυπλοκα!

Τωρα για τη δουλεια σου τι να πω! Απλα απαραδεκτοι οι ανθρωποι.... :evil:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χριστινάκι εδώ είσαι?

Έβαλα τα φασόλια μου στην χύτρα να βράσουν και η μικρή κατέβηκε στης κουνιάδας να παίξει και έτσι βρήκα λίγη ησυχία...

εγω ειμαι εδω.εμενα πηγε βολτα με την γιαγια της,κι εγω μολις ισιωσα τα μαλλια μου κι εκατσα.σημερα ειναι μερα χαλαρωσης!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

βρέχει όλη μέρα...βαρέθηκα!!!

για αύριο της μικρής έχω φαγητό κι εμείς ψητά...

κάθε μέρα μαγειρεύω τώρα με τη δίαιτα,βέβαια ψήσιμο,όχι τίποτα σπουδαίο...

σήμερα μετά από 1 εβδομάδα δίαιτας,ζυγίστηκα,έχασα 2 κιλάκια!!!!!!!!

γειά σου ελεναδίτσα.

Σήμερα όταν γύρισα απο τη δουλειά βρήκα στην αυλή , δίπλα στην εξώπορτα ένα καλαθάκι με μια γατούλα. Πολύόμορφη. Την λές και ράτσας. Είναι γκρι , χωρίς ρίγες και έχει και λουράκι με μια καμπανούλα. Απο κάποιον χάθηκε και ήρθε στην αυλή μας. Η πεθερά την τάισε και της έφτιαξε φωλιτσα. Το βράδυ ίσως τη βάλει στην είσοδο να κοιμηθεί γιατί ο καιρός αγρίεψε εδώ. Και αυτοί βάλανε που βάλανε το λουράκι, γιατί δεν κρεμάνε και μια ταυτότητα πάνω?

Καλέ λέτε να είναι η γατα της Σκορδά και του Λιάγκα?:P:p:p:p

βρέχει όλη μέρα...βαρέθηκα!!!

για αύριο της μικρής έχω φαγητό κι εμείς ψητά...

κάθε μέρα μαγειρεύω τώρα με τη δίαιτα,βέβαια ψήσιμο,όχι τίποτα σπουδαίο...

σήμερα μετά από 1 εβδομάδα δίαιτας,ζυγίστηκα,έχασα 2 κιλάκια!!!!!!!!

μπράβο βρε χριστινάκι. Λίγο να σιάξει ο μεταβολισμός και μετά είναι πιο εύκολο. Η κουνιάδα συνεχίζει ή είναι εντάξει?

Το κλιματιστικό γιατί το πουλάς?

ναι ναι του λιάγκα είναι!!!!!

χαχα

έτσι είχαμε κι εμείς βρει μια στη πετρούπολη,και είχε ταυτότητα,είχε χαθεί από βόρεια προάστια...μας απάντησε κινέζα οικιακή βοηθός,ήρθε η κυρία της και την πήρε!!!!ούτε τα "εύρετρα" δεν μας έδωσε!!!

είναι το κλιματιστικό οροφής από το μαγαζί,τι να τα κάνω τα 36000BTU!

έχω βαρεθεί ήδη το κρέας κάθε μέρα....κοτόπουλο,ψάρι,μοσχάρι,συκώτι,μπριζόλα χοιρινή...αυτά!!κάναμε και 2 παρασπονδίες 2 βραδυές με την επίσκεψη στη μαμά μου και το πάρτυ...ο χάζμπαντ έχασε 2700

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...