Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω προσπαθήσει να δώσω εναλλακτικές,αλλά όποιος ξέρει τη δουλειά καταλαβαίνει ότι..."ότι θέλει ο πελάτης",ούτως ή άλλως ποτέ δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό που βλέπουν...πάντα κάποιος θα φταίει...

πάω για νάνι!!

έχω προσπαθήσει να δώσω εναλλακτικές,αλλά όποιος ξέρει τη δουλειά καταλαβαίνει ότι..."ότι θέλει ο πελάτης",ούτως ή άλλως ποτέ δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό που βλέπουν...πάντα κάποιος θα φταίει...

πάω για νάνι!!

KI ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΦΙΛΙΑ

Εχετε δωσει ρεστα σημερα !!! τι να πω.. το γουστο ειναι λιγο δυσευρετο..Το καλο γουστο ΣΠΑΝΙΟ..Στην Ελλαδα ολα γινονται για τα ματια του κοσμου..Και τη λεκανη να βαζανε στο σαλονι, θα το εκαναν και αλλοι..

Λοιπον:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΔΡΕΙΝΑ!!!!!!!!

Να την χαίρεστε την κουκλιτσα σας Τζες!! Να την καμαρώσεις όπως ποθείς..:P:p:p

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας κ ότι καλό θέλετε να έρθει στις οικογενείες σας.

Κεραστείτε για την παραμυθένια μου!!!

beautifulsweetsorganicv.th.jpg

617439jktoyxe48m.gif"]http://617439jktoyxe48m.gif[/url]

χρονια πολλα στην κουκλιτσα την ανδρεινα!να ειναι παντα ευτυχισμενη και καλοτυχη!να την χαιρεσαι συμπεθερα!και καλα να περασετε σημερα στο παρτυ!

Λίγες γραμμές πολλές ευχές

για μια ζωή όλο χαρές.

Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα,

νά'χεις ζωή παραμυθένια,

δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις

και οτι αγαπάς να αποκτήσεις!αφιερωμενη στην ανδρεινα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλησπερα και απο το στρατοπεδο των ιωσεων....εχω τη μελινα αρρωστη και εχω πηξει και τωρα προλαβα να μπω να ευχηθω!

τζες να σου ζησει η πανεμορφη κουκλιτσα σου!! να ειναι παντα πολυ πολυ ευτυχισμενη και να κανει παντα περηφανη τη μανουλα της! ειδα τις νεες φωτο στο fb και ειναι απιστευτα ομορφη, τρελαθηκα μιλαμε!!φτου σου παιδι μου!!! θα καψει πολλες καρδιες!!

Διαφημίσεις

Επ!! Τωρα σας ξετρυπωσα!!

Εμεις ειμαστε μωρακια Φεβρουαριου 2009! Μας θελετε στην παρεα σας?? :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστω πολυ για την υποδοχη!! :D

Εμεις ειμαστε 20/02!! Κοντευουν να 2χρονισουν τα μωρακια μας!! :D

Της Τζες τα εκλεισε η κουκλαρα της, την ειδα στο face! Κουκλες και μανα και κορη!

Καλα τι γελιο εχω ριξει με τις φωτογραφιες που βαλατε παραπανω... :lol::lol:

Το αποφασισα: Θα κανω μεγαλυτερο το τζακι μας και θα βαλω τον ψυκτη νερου στο σαλονι! Ή στην κρεββατοκαμαρα καλυτερα?? :lol::lol:

gM4vp2.png

Ευχαριστω πολυ!! :D

Εκανα μια "ανασκοπηση" σε παλαιοτερες σελιδες σας και διαβασα καποια ποστ της Τζεσσικας που ελεγαν για τη μικρη της και την αρνηση της να κοιμηθει καποιες φορες στο κρεββατακι της..

Τζες λογικα αυριο θα το δεις και ελπιζω να μου απαντησεις.. Την Τριτη μετακομιζουμε και σκεφτομαι να βαλω κατευθειαν τη μικρη στο κρεββατι της. Μεχρι τωρα κοιμαται κανονικα -χωρις παρατραγουδα- στην κουνια της αλλα απο τον Νοεμβριο της εχει αγορασει η μαμα μου παιδικο κρεββατακι και στρωμα και λέω να τη βαζω να κοιμαται εκει στο νεο μας σπιτι. Της εχουμε παρει προστατευτικο καγκελο, πολυχρωμα σεντονακια για να της κεντρισουμε το ενδιαφερον και της εχουμε μιλησει (της ειπαμε πως τωρα πια ειναι μεγαλο παιδι και δεν χρειαζεται να κοιμαται στην κουνια της, αλλα σε κανονικο κρεββατι). Το μονο μου αγχος ειναι μην αρχισει τα "ανεβοκατεβασματα".. Εσυ Τζες τι κανεις οταν το κανει η μικρη σου αυτο?

Και οποια αλλη εχει αποψη, χαρα μου να την ακουσω! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...