Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υπέροχη η ιδέα σου..... ναι για'μενα έχεις δίκιο μάσκα θα βάζω και το κοκτέιλ το θέλω... τί πλούσια ειμαι διαφορετικα;;;

Καλά αναρωτιέμαι... ο κόσμος όταν πάει σπιτι τους τί τους λεει με τη μπανιερα στο σαλόνι

ναι αλλά ξεχνάς την παντούφλα με τη φούντα και με στεναχωρείς...:mrgreen:

ότι και να πουν οι άνθρωποι......η μπανιέρα μπανιέρα. και αυτός ο πορτοκαλομωβ κρυφός φωτισμός.....Σαν ντισκοτέκ απο το ρόδα τσάντα και κοπάνα είναι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλλά ξεχνάς την παντούφλα με τη φούντα και με στεναχωρείς...:mrgreen:

ότι και να πουν οι άνθρωποι......η μπανιέρα μπανιέρα. και αυτός ο πορτοκαλομωβ κρυφός φωτισμός.....Σαν ντισκοτέκ απο το ρόδα τσάντα και κοπάνα είναι...

και γράφει από κάτω ότι το έχει για εφε το τζακούζι... τί εφε;;; ταινίας θρίλερ;;;

καλέ λίγο έλειψα και σχολιάζετε πόσες ώρες!!!!πάω να σας διαβάσω...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1502582174599&set=o.173252269304&pid=31046813&id=1535554807#!/photo.php?fbid=1662994851977&set=o.173252269304&pid=31613417&id=1150407190

και συνεχίζω με λίγο κιτς!!!

και γράφει από κάτω ότι το έχει για εφε το τζακούζι... τί εφε;;; ταινίας θρίλερ;;;

Μάλλον της είπαν ότι όποιος έχει λεφτά έχει και τζακούζι και προφανώς επειδή δεν χωρούσε στο μπάνιο της είπε να το βάλει εκεί για να το βλέπουν όλοι.

καλέ λίγο έλειψα και σχολιάζετε πόσες ώρες!!!!πάω να σας διαβάσω...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1502582174599&set=o.173252269304&pid=31046813&id=1535554807#!/photo.php?fbid=1662994851977&set=o.173252269304&pid=31613417&id=1150407190

και συνεχίζω με λίγο κιτς!!!

τα σχόλια από κάτω τα διάβαζεις;;; Υπάρχει κ άλλος κόσμος που του αρέσει αυτό το τερατούργημα;;; Δλδ λυπηθέίτε με ρε παιδιά.... και η άλλη το σκεφτεται κ για το δικο της σπιτι

Διαφημίσεις

και ήθελα να κάνω μια ανακαίνηση... γιάυτό και δίπλα ακριβώς από τον ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ :tongue: θα βαλω μια λεκάνη.... και θα βάζω εκεί να κάθεται όποιον έχω χ3σμ3νο ... έτσι μια αφαιρετική σκέψη

έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!!!!!!!!:D:D

αγαπες μου.. ειναι το σπιτι μιας νεοπλουτης που πληρωσε και διακοσμητρια..

πως την ελεγαν την συμπεθερα στο Παρα Πεντε?? ο Χρυσος Βουδας λειπει μονο..

να το χαιρεσαι κυρα μου!

καλέ δεν παίρνουν μόνο οι νεόπλουτοι διακοσμητές!!!ρώτα κι εμένα!!

πάει το επάγγελμα μου,μου το έφαγε η κρίση!!!!!!!:roll:

Διαφημίσεις

καλέ δεν παίρνουν μόνο οι νεόπλουτοι διακοσμητές!!!ρώτα κι εμένα!!

πάει το επάγγελμα μου,μου το έφαγε η κρίση!!!!!!!:roll:

ναι ρε μανάρι μου δεν παίρνουν μονο οι πλούσιοι ...αλλά να έχεις λεφτά και να κάνεις τέτοιο τρομακτικό σπιτι.... κρίμα και άδικο

κι εγώ το έχω στη κουζίνα???τι βλακεία!!πάω να το μεταφέρω στην είσοδο του σπιτιού...σαν ιατρείο!!!!

ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ... στην κουζίνα;;;; όχι... πριν ανοιξει η πόρτα της εισόδου.. να πίνουν κ ένα ποτηράκι νερό

παιδί μου ο κόσμος είναι τρελός,ζητάνε πράγματα που σου φεύγει το κεφάλι από τη θέση του!

τι απαντάς σε τέτοιες περιπτώσεις... παίζεται κ το ονομα σου αν ο άλλος ζητάει κουλαμάρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...