Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι... α βικυ δικο της ειναι το σπιτι αφού εχει φωτο του σπιτιού... πω πω κάτι άνθρωποι που πεινανε

καλέ να με διαψεύσεις είπα......Να μην πούμε καμιά κακία παραπάνω???:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

και ήθελα να κάνω μια ανακαίνηση... γιάυτό και δίπλα ακριβώς από τον ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ :tongue: θα βαλω μια λεκάνη.... και θα βάζω εκεί να κάθεται όποιον έχω χ3σμ3νο ... έτσι μια αφαιρετική σκέψη

θα ειναι ψώνιο όπως λεει κ η Προσπ και θα το άφησε επίτηδες.. τί βλήμα... πάντως στην περιπτωσή της "το δεν τις ανέβασα για να κοκκορευτώ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ¨ αλλό να δειχνουμε το σπιτι μεταξύ μας κ άλλο να εχω μια βιλάρα και να την βγάλω στο ίντερνετ... .λάθος περιοδο τις έβαλε στο ίντερνετ.. θα θέλουν πολλες να την δολοφονήσουν

την εφορία, ΣΔΟΕ κλπ.....πού τα πάς????

Διαφημίσεις

και ήθελα να κάνω μια ανακαίνηση... γιάυτό και δίπλα ακριβώς από τον ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ :tongue: θα βαλω μια λεκάνη.... και θα βάζω εκεί να κάθεται όποιον έχω χ3σμ3νο ... έτσι μια αφαιρετική σκέψη

Εγώ μπορεί να μην έχω τζακουζι ούτε στο μπάνιο ούτε στο σαλόνι αλλά έχω ένα μηχάνημα - τζακούζι για κουρασμένες πατούσες. Επομένως θα φτιάξω μια γωνίτσα για να τζακουζιάζω τις πατούσες μου και να βλέπω tv:tongue:

Εγώ μπορεί να μην έχω τζακουζι ούτε στο μπάνιο ούτε στο σαλόνι αλλά έχω ένα μηχάνημα - τζακούζι για κουρασμένες πατούσες. Επομένως θα φτιάξω μια γωνίτσα για να τζακουζιάζω τις πατούσες μου και να βλέπω tv:tongue:

αααα έχω κι εγώ τέτοιο ... είμαστε πλούσιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααα έχω κι εγώ τέτοιο ... είμαστε πλούσιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτιάξε και εσύ μια γωνίτσα στο σαλόνι και τοποθέτησέ το. Βάλε και μια μπρεζέρα και κουρτίνα γύρω γύρω:tongue::tongue::tongue:

Εν τω μεταξύ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Τώρα που θα φτιάξω τη γωνίτσα μου θα το τιμάω όμως....:mrgreen:

φτιάξε και εσύ μια γωνίτσα στο σαλόνι και τοποθέτησέ το. Βάλε και μια μπρεζέρα και κουρτίνα γύρω γύρω:tongue::tongue::tongue:

Εν τω μεταξύ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Τώρα που θα φτιάξω τη γωνίτσα μου θα το τιμάω όμως....:mrgreen:

Εγώ άλλο θα βάλω δίπλα στο σαλόνι μου... δεν είδες παραπάνω;;;

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι και καλο σκ..

ονειροπαρμενες νεοπλουτες....ζηλευουμε κυρα μου..δε φαινεται???!! χαχα!

Οτι ζηλεύουμε... ζηλεύουμε.... αυτό είναι το μονο σίγουρο...:tongue:.. η μεγαλύτερη αμαρτία όλων ειναι να έχεις γούστο και να μην έχεις λεφτά... αφού κάτι άλλοι που έχουν λεφτά τους λέιπει το γούστο... άτιμη κοινωνία

Εγώ άλλο θα βάλω δίπλα στο σαλόνι μου... δεν είδες παραπάνω;;;

εκείνο θα είναι για τους καλεσμένους.....για σενα να μην κάνεις κάτι? Θα ανοίγεις την κουρτίνα , θα μπαίνεις με το μπουρνούζι και τη κόκκινη παντούφλα με τη φούντα (αν δεν έχεις να πάρεις), την μάσκα στη μούρη και το αγγούρι στα μάτια, θα βάζεις πατούσες στο σούπερ τζακούζι και θα κάνεις ζάπινγκ. Αν θές μπορείς να κρατάς και κανα κοκτέιλ:mrgreen:

Γειά σου προσπ. Καλό σκ.

Εγω εχω μια σκαφη (σαν αυτες τις παλιες που πλενανε..) κανει???

παει μια χαρα με τα επιπλα μου...

Εεεε αφού πάει .......μια χαρά κάνει. Μπορείς να βάζεις τη χριστούλα να κλ.....ει και να κάνει τζακούζι:tongue::mrgreen:

Εεεε αφού πάει .......μια χαρά κάνει. Μπορείς να βάζεις τη χριστούλα να κλ.....ει και να κάνει τζακούζι:tongue::mrgreen:

Υπέροχη η ιδέα σου..... ναι για'μενα έχεις δίκιο μάσκα θα βάζω και το κοκτέιλ το θέλω... τί πλούσια ειμαι διαφορετικα;;;

Καλά αναρωτιέμαι... ο κόσμος όταν πάει σπιτι τους τί τους λεει με τη μπανιερα στο σαλόνι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...