Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο ΕΥΑ!! Το ξεκανες το αφεντικο!!

εμενα πηγε λεει Ντουμπαι να ψωνισει και το αλλο καπου εδω και εκει γυρναει..τσ τσ τσ..πολυ λασκα τα χω αφησει τελευταια..

αχ...εφοσον δεν μπορεις να εισαι εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα..ασε κιολας που και γυναικα στο σπιτι να φερεις να κρατα το παιδι παλι αν θα θελει να εμφναιζεται τς ωρες της απουσιας σου λογικα θα επεμβαινει στις συνηθειες του παιδιου...νομιζω οτι σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να επενδυσεις να αναζητησεις εναν καλο, οργανωμενο παιδικο σταθμο..

Όσον αφορά το χρηματικό απο την υπηρεσία του άντρα μου παρέχουν για 5 χρόνια επίδομα φύλαξης παιδιού 250 ευρώ το μήνα. Ένας συνάδελφος του, μας έχει προτείνει έναν που στέλνει τις δύο κορούλες του απο πολύ μικρούλες και είναι καταευχαριστημένος. Είναι ένα θέμα που με προβληματίζει πολύ και θα το ψάξω και θα το σκεφτώ καλά.

ναι εχεις δικιο Miamama..να πηγαινουν σε ηλικια που μπορουν να μιλανε..μια φιλη σε επωνυμο παιδικο που στελνε τη μικρη μια μερα ειχε κανει εμετο και η νηπιαγωγος δεν ειπε τιποτε στους γονεις και το μαθε απο τη μικρη..

τέτοια ακούω και δεν την στέλνω ακόμα!!!!:rolleyes:

δυστυχως (επειδη και εγω σκεφτομαι να την στειλω οταν παει 3 και εφοσον εχω ηδη γεννησει δευτερο παιδι και εχει περασει ενα μικρο διαστημα απο τη γεννα) με εχει προβληματισει απο πριν κανω την μικρη, και το χω συζητησει με ολες τις φιλες που ηδη στελνουν τα παιδια τους σε σταθμους για τον καθε γονιο ειναι ιδιαιτερα τα θελω και οι απαιτησεις απο τον εκαστοτε σταθμο.. πχ φιλικο ζευγαρι σε καθε ερευνα που εκανε πριν αποφασισουν σε ποιον παιδικο θα γραψουν τη μικρη εψαχναν τις τουαλετες (μεχρι να μην προεξεχει καρφακι στους τοιχους στο υψος του παιδιου να φανταστειτε), στη κουζινα, μαθαιναν το προγραμμα της ημερας, το μενου, τις δραστηριοτητες, επαιρναν και γνωμες απο τριτους, παρακολουθουσαν μια τυπικη μερα κλπ..τελικα εστειλαν το παιδι σε ενα πολυ γνωστο σταθμο στο Φαληρο που πληρουσε τις προδιαγραφες τους αλλα τελικα απεδειχθηκαν αδιαφοροι και δεν ενημερωναν για σημαντικα θεματα η οταν ο γονιος ηθελε να μιλησει με την υπευθυνη δεν την εβρισκε ποτε και επρεπε να περιμενει το μηνιαιο μιτινγκ..τελικα αλλαξαν σταθμο και την πηγαν σε ενα μικροτερο, οικογενειακο οπου η γιαγια της οικογενειας μαγειρευει καθημερινα σπιτικο φαγητο, οι συνθηκες ειναι αριστες και ακομη και οταν αλλαξε ο οδηγος του λεωφορειου πηρε τηλφωνο τους γονεις η υπευθυνη να τους πει με το νι και με το σιγμα γιατι αλλαξαν οδηγο, ποιος θα ναι ο νεος κλπ..γενικα περα απο τις συνθηκες σημαντικη ειναι η επαφη γονιου και υπευθυνου.

και βεβαια οταν τα μικρα πανε σταθμο τα ποσοστα ιωσεων ειναι πολυ αυξημενα λογω της συνυπαρξης με αλλα παιδακια..αλλα αυτα ειναι στο προγραμμα

Διαφημίσεις

εγώ ξέρω ότι συνήθως το πρώτο είναι ήσυχο!!!

όποιος στο είπε μπουμπουλίθρα να του δώσεις το παιδί για μερικές μέρες!!!!

χεχε

θα το κανονισω...:confused:προσπε.δεν θελω να κανω αποθηλασμο αλλα επειδη θελω λιγες ωρες το 24 να βγω εξω για δουλεια χωρις το πακετο και συγνωμη αλλα νομιζω οτι σε αυτην την ηλικια πρεπει να τρωει και λιγο φαγητο εμενα δεν τρωει τπτ ποσο γαλα εχω ολο στο στηθος ειναι κουραστικα καπου δεν εχω προβλημα το βραδυ θα τον θηλαζω αλλα την μερα θελω να δω τι τρωει και να μαθει να καθετε λιγο χωρις εμενα ...και ισως με το μπουκαλι μαθει να κοιματε με αυτο και δεν με ψαξει...

βικυ παντως εγω στην πεθερ μου δεν θα το αφηνα:rolleyes: ειναι ικανη του δωσει και τ α χαπια της γιατι ειναι αγορακι και ζηλευει και θα του πεσει η τσουτσου που βλεπει να τρωμε και δεν του δινουμε..:rolleyes::rolleyes: ασε που κανεις δεν τον αναλαμβανει η κουμπαρα μου λεει οτι τον εκανα σαν τα μουτρα εγω φταιω που δν καθετε σε κανεναν και οταν βλεπει ξενον κατεβαζει το κεφαλι και κλαιει μεχρι να τον παρω αγκαλια ειναι πολυ κοινωνικο το παιδακι μου..:tongue::tongue:

qXcJp2.png

A7LOp2.png

δυστυχως (επειδη και εγω σκεφτομαι να την στειλω οταν παει 3 και εφοσον εχω ηδη γεννησει δευτερο παιδι και εχει περασει ενα μικρο διαστημα απο τη γεννα) με εχει προβληματισει απο πριν κανω την μικρη, και το χω συζητησει με ολες τις φιλες που ηδη στελνουν τα παιδια τους σε σταθμους για τον καθε γονιο ειναι ιδιαιτερα τα θελω και οι απαιτησεις απο τον εκαστοτε σταθμο.. πχ φιλικο ζευγαρι σε καθε ερευνα που εκανε πριν αποφασισουν σε ποιον παιδικο θα γραψουν τη μικρη εψαχναν τις τουαλετες (μεχρι να μην προεξεχει καρφακι στους τοιχους στο υψος του παιδιου να φανταστειτε), στη κουζινα, μαθαιναν το προγραμμα της ημερας, το μενου, τις δραστηριοτητες, επαιρναν και γνωμες απο τριτους, παρακολουθουσαν μια τυπικη μερα κλπ..τελικα εστειλαν το παιδι σε ενα πολυ γνωστο σταθμο στο Φαληρο που πληρουσε τις προδιαγραφες τους αλλα τελικα απεδειχθηκαν αδιαφοροι και δεν ενημερωναν για σημαντικα θεματα η οταν ο γονιος ηθελε να μιλησει με την υπευθυνη δεν την εβρισκε ποτε και επρεπε να περιμενει το μηνιαιο μιτινγκ..τελικα αλλαξαν σταθμο και την πηγαν σε ενα μικροτερο, οικογενειακο οπου η γιαγια της οικογενειας μαγειρευει καθημερινα σπιτικο φαγητο, οι συνθηκες ειναι αριστες και ακομη και οταν αλλαξε ο οδηγος του λεωφορειου πηρε τηλφωνο τους γονεις η υπευθυνη να τους πει με το νι και με το σιγμα γιατι αλλαξαν οδηγο, ποιος θα ναι ο νεος κλπ..γενικα περα απο τις συνθηκες σημαντικη ειναι η επαφη γονιου και υπευθυνου.

και βεβαια οταν τα μικρα πανε σταθμο τα ποσοστα ιωσεων ειναι πολυ αυξημενα λογω της συνυπαρξης με αλλα παιδακια..αλλα αυτα ειναι στο προγραμμα

Είναι απαραίτητο το μενού? Εγώ θα προτιμούσα να στέλνω ταπεράκι. Σιγά να μην ψωνίζουνε ποιοτικά!

θα το κανονισω...:confused:προσπε.δεν θελω να κανω αποθηλασμο αλλα επειδη θελω λιγες ωρες το 24 να βγω εξω για δουλεια χωρις το πακετο και συγνωμη αλλα νομιζω οτι σε αυτην την ηλικια πρεπει να τρωει και λιγο φαγητο εμενα δεν τρωει τπτ ποσο γαλα εχω ολο στο στηθος ειναι κουραστικα καπου δεν εχω προβλημα το βραδυ θα τον θηλαζω αλλα την μερα θελω να δω τι τρωει και να μαθει να καθετε λιγο χωρις εμενα ...και ισως με το μπουκαλι μαθει να κοιματε με αυτο και δεν με ψαξει...

βικυ παντως εγω στην πεθερ μου δεν θα το αφηνα:rolleyes: ειναι ικανη του δωσει και τ α χαπια της γιατι ειναι αγορακι και ζηλευει και θα του πεσει η τσουτσου που βλεπει να τρωμε και δεν του δινουμε..:rolleyes::rolleyes: ασε που κανεις δεν τον αναλαμβανει η κουμπαρα μου λεει οτι τον εκανα σαν τα μουτρα εγω φταιω που δν καθετε σε κανεναν και οταν βλεπει ξενον κατεβαζει το κεφαλι και κλαιει μεχρι να τον παρω αγκαλια ειναι πολυ κοινωνικο το παιδακι μου..:tongue::tongue:

Η δικιά μου διαλέγει ανθρώπους. Πχ το Σάββατο έδιωξα τον άντρα μου με την μικρή για να κάνω δουλειές. Πήγε λοιπόν ο καημένος στο σπίτι του προισταμένου του για καφέ.Απο΄κάτω τους έμενε η ανιψούλα τους ενός έτους και αυτή. Την πήρε λοιπόν η γυναίκα του προιστάμενου αγκαλιά την οποία έβλεπε πρώτη φορά,χαιρέτησε το μπαμπά της και πήγε κάτω στο κοριτσάκι να παίξει. Ενώ μια φίλη της πεθεράς μου δεν θέλει ούτε καν να της απευθύνει το λόγο. Νευριάζει!

κοριτσια εμενα ο παιδοπνευμονολογος μου ειπε οτι τα μωρα που ερχονται απο μικρα σε επαφη με αλλα περνανε πιο ευκολα τις αρρωστιες και πιο σπανια ο μεγαλος μου παει απο 9 μηνων και δεν αρωσταινει συχνα ειναι κα στο παιδι ..

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω για αυτο viki..σκεψου ομως πως αν τρωει ενα αλλο φαγητο (εκτος αν υπαρχει θεμα υγειας) μαζι με αλλα παιδακια και εκεινα ζηλεψουν μπορει να υπαρχει θεμα..

δεν ξερω για αυτο viki..σκεψου ομως πως αν τρωει ενα αλλο φαγητο (εκτος αν υπαρχει θεμα υγειας) μαζι με αλλα παιδακια και εκεινα ζηλεψουν μπορει να υπαρχει θεμα..[/quote

Ο ανιψιός που πάει στα προνήπια στο ολοήμερο τα παιδάκια φέρνουν δικό τους φαγητό και απλά εκεί τους το ζεσταίνουν γι'αυτό νόμιζα έτσι είναι το συστήμα.

ουφ!καλημερα!

ολο το πρωι γκρινιαζε και δεν ηθελε να κοιμηθει η μικρη μου κι επιτελους την κοιμισα,αλλα δεν εχω κανει τιποτα στο σπιτι.

τι λετε?για τους παιδικους σταθμους?

της δικιας μου θα της αρεσει αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη,μ'αυτα που εχω ακουσει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μπουρμπουλιθρα μην ακους τα σχολια των αλλων εμμεσως πλην σαφως και οι δικες μου φιλες και γνωστες και συγγενεις τα ιδια μου λενε..απο τη στιγμη που εισαι με ενα παιδι μαζι συνεχως ειναι λογικο να προσαρμοστει στο προγραμμα που του επιβαλλεις..ακομη και η κουνιαδα μου αν δεν τυχαινε να κανει οτι της λεω θα κανε τη μικρη οπως ηθελε εκεινη..που εμμεσα συμβαινει αλλα δεν εχει αποσταση απο αυτο που θελω..

εγω που εργαζομαι οταν ειμαι σπιτι δυσκολευομαι να υποκυψω καμια φορα στην απαιτηση της μικρης αντι να φαει γιαουρτι πχ της δινω να θηλασει..σιγουρα εχουμε εφαρμοσει να τρωει σταθερα το αυγο της (ακομη και αν γκρινιαζει) και το μεσημεριανο...με τα υπολοιπα παιζουμε αναλογα τις συνθηκες..

παντως τη φρουτοκρεμα την εχει απορριψει εντελως..πεταμε τις κρεμες στα σκουπιδια εδω και καιρο..βεβαια επιμενουμε καθημερινα αλλα μαλλον θελει περισσοτερο ζορι..ας ειναι καλ που τρωει τα λαχανικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...