Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτή ειναι η συνέχεια του σαλονιου που μας άρεσε το σπίτι αλλα οχι το χρυσο... πως καταφερε σε μια τοσο ωραια κατασκευη να το κάνει τοσο Kits απο τη μια πλευρά.. .τοσο χαλαρωτικό από την άλλη και τόσο κλασικό παραπέρα

Συμφωνώ. Αν στη θέση του χρυσού είχε κάτι άλλο θα ήταν σούπερ. Εμένα βασικά με χαλάει και το άσπρο του καναπέ. Μην με βρίσετε. Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάτσω να απολάυσω τον καφέ μου ή το προγραμμα της tv σε άσπρο καναπέ. (βίτσια χιχιχχι!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ. Αν στη θέση του χρυσού είχε κάτι άλλο θα ήταν σούπερ. Εμένα βασικά με χαλάει και το άσπρο του καναπέ. Μην με βρίσετε. Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάτσω να απολάυσω τον καφέ μου ή το προγραμμα της tv σε άσπρο καναπέ. (βίτσια χιχιχχι!)

Διάβασες τα σχόλια από κάτω;;; "δεν το έβαλα το σπιτι μου για επίδειξη όπως κάποιες άλλλες μανούλες..... "

στον άσπρο καναπέ αυτο στο πλάι τί είναι το είδατε;;;;;

Διάβασες τα σχόλια από κάτω;;; "δεν το έβαλα το σπιτι μου για επίδειξη όπως κάποιες άλλλες μανούλες..... "

Εννοείς μην είναι κανένα δελτίο παραγγελίας απο εκθεσιακό χώρο????

Εννοείς μην είναι κανένα δελτίο παραγγελίας απο εκθεσιακό χώρο????

κι εμένα ο δερμάτινος καναπές ειχε μέσα την εγγύηση σε ένα τέτοιο τετράγωνο μαζί με κομμάτι από το δέρμα για τη γνησιότητα αλλά δεν το έχω κορνιζάρει στο πλάι του καναπέ.... τί να πω;;;;;;

Δεν ξέρω ... αλλά εσένα σου φαίνεται νορμαλ;;; Και τί μενει τοσο καιρό και δεν το έχει βγάλει;

κι εμένα ο δερμάτινος καναπές ειχε μέσα την εγγύηση σε ένα τέτοιο τετράγωνο μαζί με κομμάτι από το δέρμα για τη γνησιότητα αλλά δεν το έχω κορνιζάρει στο πλάι του καναπέ.... τί να πω;;;;;;

Δεν ξέρω ... αλλά εσένα σου φαίνεται νορμαλ;;; Και τί μενει τοσο καιρό και δεν το έχει βγάλει;

όταν κάνεις αγορά καινουριων επίπλων το πρώτο που κάνεις είναι να ξεσκονίσεις και να βγάλεις αυτοκόλητα - ταμπελάκια. Αλλά σε μια έκθεση θα βάζανε εργόχειρο στο τραπεζάκι? Για κάτσε να δώ κι άλλες λεπτομέρειες....

Διαφημίσεις

όταν κάνεις αγορά καινουριων επίπλων το πρώτο που κάνεις είναι να ξεσκονίσεις και να βγάλεις αυτοκόλητα - ταμπελάκια. Αλλά σε μια έκθεση θα βάζανε εργόχειρο στο τραπεζάκι? Για κάτσε να δώ κι άλλες λεπτομέρειες....

για δες. και πες... οι άλλες που είναι ....;;; να μας πουν και αυτές... πάντως ματι γαρίδα έχω η άτιμη

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ.. ΑΥΤΟ ΛΕΣ??!!

Δεξιά της χρυσής κολώνας στο πρώτο κουτάκι απο πάνω έχει μια παιδική φωτογραφία και επιπλέον πίσω απο την τηλεόραση φαίνονται τα καλώδια αν ήταν fake δεν θα είχαν παραλέιψει τα καλώδια και απλώς να είχαν μια οθώνη για ντεκόρ? Αλλά για βρείτε κάτι άλλο να με διαψεύσετε γιατί και εμένα κάπως μου κάθεται το ετικετάκι.....

Διαφημίσεις

αγαπες μου.. ειναι το σπιτι μιας νεοπλουτης που πληρωσε και διακοσμητρια..

πως την ελεγαν την συμπεθερα στο Παρα Πεντε?? ο Χρυσος Βουδας λειπει μονο..

να το χαιρεσαι κυρα μου!

Δεξιά της χρυσής κολώνας στο πρώτο κουτάκι απο πάνω έχει μια παιδική φωτογραφία και επιπλέον πίσω απο την τηλεόραση φαίνονται τα καλώδια αν ήταν fake δεν θα είχαν παραλέιψει τα καλώδια και απλώς να είχαν μια οθώνη για ντεκόρ? Αλλά για βρείτε κάτι άλλο να με διαψεύσετε γιατί και εμένα κάπως μου κάθεται το ετικετάκι.....

θα ειναι ψώνιο όπως λεει κ η Προσπ και θα το άφησε επίτηδες.. τί βλήμα... πάντως στην περιπτωσή της "το δεν τις ανέβασα για να κοκκορευτώ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ¨ αλλό να δειχνουμε το σπιτι μεταξύ μας κ άλλο να εχω μια βιλάρα και να την βγάλω στο ίντερνετ... .λάθος περιοδο τις έβαλε στο ίντερνετ.. θα θέλουν πολλες να την δολοφονήσουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...