Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ προσπαθώ να έχω ένα σπίτι καλά διακοσμημένο με το σπιτι κ τα μέσα που έχω .. βέβαια σίγουρα δεν σου κόβεται η ανάσα όταν μπαίνεις :? αλλά τουλάχιστον προσπαθώ

εγω αγορασα μονο την κρεβατοκαμαρα η οποια ειναι απλη και κλασσικη και το καθιστικο το οποιο ειναι φθηνο και απλο.. το υπολοιπο σπιτι (πλην του παιδικου) εχει επιπλα, πλακακια και στοιχεια απο την παλια διακοσμηση διοτι ΑΠΛΑ δεν ειχαμε ποτε χρηματα να τα ανακαινισουμε και να τα ..αναβαθμισουμε συνεπως και επειδη δεν μου κοβει δεν βαζω μοντερνες πινελιες..

μονο κουρτινες να αλλαξω θελω πανω απο 1000 αφου εχω 6 ανοιγματα που απαιτουν 5μετρες κουρτινες λογω σιδηροδρομου..

ετσι εχω ενα συνηθισμενο, παλιο, συμβατικο σπιτι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί δεν κάνει;

διαβαζω διαφορα σχετικα αν και για τους ανδρες δεν εχω δει κατι συγκεκριμενο.. φοβαμαι μηπως επηρεαζει την ποιοτητα του σπερματος.. τι να πω πια?! με τοσα που μου χουν συμβει φοβαμαι και τη σκια μου...

http://cgi.ebay.co.uk/Graphite-Stone-Wall-Mural-Designer-Wallpaper-4mx2-8m-/140495357940?pt=UK_Wallpaper&hash=item20b62d07f4

υπάρχουν και ανάλογες ταπετσαρίες. Πολύ αληθοφανείς.

Καλημέρα είπα είπα ? Δεν είπα! Αν και περασμένη η ώρα....

εχεις δικιο βικακι αλλα προτιμω την αληθινη επενδυση..κανει αισθητη τη διαφορα.. βεβαια μαζευει σκονη αλλα με την ηλεκτρικη μια στις τοσες κατι γθινεται.. το χω δει live και ειναι σουπερ

Διαφημίσεις

η αδερφή μου έχει πέτρινο σπίτι...

κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με το σπίτι μου...τα έπιπλα είναι τα πρώτα που πήραμε αθήνα σαν ζευγαράκι,μόνο η κρεβατοκάμαρα αξίζει...από τα υπόλοιπα όλο και κάτι θέλω να αλλάξω,τα φθηνά του ικέα έχω για την ώρα...αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές...

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΙς ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ...

Θ Ε Ε ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

η αδερφή μου έχει πέτρινο σπίτι...

κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με το σπίτι μου...τα έπιπλα είναι τα πρώτα που πήραμε αθήνα σαν ζευγαράκι,μόνο η κρεβατοκάμαρα αξίζει...από τα υπόλοιπα όλο και κάτι θέλω να αλλάξω,τα φθηνά του ικέα έχω για την ώρα...αφού δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές...

Στο δικο μου και τα φθηνα του ΙΚΕΑ θα ταν σουπερ!!

Διαφημίσεις

ΤΟΟ MUCH... ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ... ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΕΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΙς ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ...

Θ Ε Ε ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

Αυτή ειναι η συνέχεια του σαλονιου που μας άρεσε το σπίτι αλλα οχι το χρυσο... πως καταφερε σε μια τοσο ωραια κατασκευη να το κάνει τοσο Kits απο τη μια πλευρά.. .τοσο χαλαρωτικό από την άλλη και τόσο κλασικό παραπέρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...