Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχεις δικιο viki αλλα ειμαι βεβαιη οτι τοσο ο Στ. οσο και ο ανδρας μου ειναι πολυκαλοι πατεραδες και δεν θα ηθελαν ποτε να σπασει η οικοεγνεια τους..

η οικονομικη κακη διαχειριση ειναι το προβλημα τους..αλλα οι επιχειρησεις εχουν και ρισκο..

επομένως ότι έγινε έγινε. Είτε απο ξεροκεφαλιά - κακή διαχείρηση είτε γιατί απλώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο και το θέμα είναι με χαρτί και μολύβι να μπουν τα πράγματα κάτω , να γίνει σωστό κουμάντο με κομμένα τα περιττά έστω και τα βασικά για κάποιο διάστημα μέχρι να βρεθεί ''ανάσα''.

Εμείς αν χρωστάμε σχετικά λίγα συνέχεια τσακωνόμουν με τον άντρα μου γιατί είχε γίνει κολλητος με το ebay. ψώνιζε αλόγιστα πράγματα που δεν ξερει καν πού είναι. έκανε καθημερινες σπατάλες και τελος του μηνα αν δε βγαίναμε έβγαζε και μετρητα απο την καρτα μεχρι που την φούλαρε. Αν δεν μας έδινε η μαμά μου θα πληρώναμε για το υπόλοιπο της ζωής μας τόκους γιατί έχουμε και το δάνειο στο οποιο βάζουμε 800 ευρω το μηνα για άλλα 2 χρονια. Πλέον τον ελέγχω και του είπα πως αν κινείται αυθαίρετα αφήνω και εγώ τη δουλειά και κάθομαι σπίτι με το παιδί μου και ας τα βγάλει πέρα όπως θέλει. δεν θα δουλεύω εγώ για τις τράπεζες......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επομένως ότι έγινε έγινε. Είτε απο ξεροκεφαλιά - κακή διαχείρηση είτε γιατί απλώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο και το θέμα είναι με χαρτί και μολύβι να μπουν τα πράγματα κάτω , να γίνει σωστό κουμάντο με κομμένα τα περιττά έστω και τα βασικά για κάποιο διάστημα μέχρι να βρεθεί ''ανάσα''.

Εμείς αν χρωστάμε σχετικά λίγα συνέχεια τσακωνόμουν με τον άντρα μου γιατί είχε γίνει κολλητος με το ebay. ψώνιζε αλόγιστα πράγματα που δεν ξερει καν πού είναι. έκανε καθημερινες σπατάλες και τελος του μηνα αν δε βγαίναμε έβγαζε και μετρητα απο την καρτα μεχρι που την φούλαρε. Αν δεν μας έδινε η μαμά μου θα πληρώναμε για το υπόλοιπο της ζωής μας τόκους γιατί έχουμε και το δάνειο στο οποιο βάζουμε 800 ευρω το μηνα για άλλα 2 χρονια. Πλέον τον ελέγχω και του είπα πως αν κινείται αυθαίρετα αφήνω και εγώ τη δουλειά και κάθομαι σπίτι με το παιδί μου και ας τα βγάλει πέρα όπως θέλει. δεν θα δουλεύω εγώ για τις τράπεζες......

σωστη..

και εμεις παροτι εχουμε χρεος 16000 (και ανεβαινει με διαφορα αφου δεν βγαινουμε) δεν προκειται να εξοφληθει αν ο συζυγος δεν βρει αλλη δουλεια η αν δεν ερθουν μαζεμενα χρηματα που πλεον δεν παιζει..το οικοπεδο που θελουμε να διωξουμε τα ζητανε κοψοχρονια και δεν προκειται να προχωρησουμε..

καλημερα!

κι εγω εχθες χαλια ημουν,καμμια ορεξη,κι η μικρη να μου λεει εισαι αρρωστουλα?

σας καταλαβαινω απολυτα,κι εμεις μια απο τα ιδια...

τωρα κοιταω τις αγγελιες,εστειλα μερικα βιογραφικα,θα αρχισω κι ιδιαιτερα σε μια κοπελα,να ασχοληθω με κατι αλλο εκτος το σπιτι και το παιδι,γιατι δεν με βλεπω καλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

κι εγω εχθες χαλια ημουν,καμμια ορεξη,κι η μικρη να μου λεει εισαι αρρωστουλα?

σας καταλαβαινω απολυτα,κι εμεις μια απο τα ιδια...

τωρα κοιταω τις αγγελιες,εστειλα μερικα βιογραφικα,θα αρχισω κι ιδιαιτερα σε μια κοπελα,να ασχοληθω με κατι αλλο εκτος το σπιτι και το παιδι,γιατι δεν με βλεπω καλα.

EΤΣΙ ΕΤΣΙ... Δυναμικα μπροστα!!

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ....

συμφωνώ λοιπόν με τα κορίτσια...

δλδ αν χωρίσεις τι θα γίνει?θα βρεθούν χρήματα αυτομάτως????

βλάκειες λένε...αλλά τι περιμένεις?όλοι έτσι!!!

α είχα μείνει στο ότι ο άντρας μου δεν έλεγε τίποτα στους δικούς του κι αυτοί εδώ και μήνες δεν έστελναν ούτε ευρώ...αφού του έλεγα "μίλα,δεν μπορούν να δίνουν συνέχεια οι δικοί μου",με αποτέλεσμα να πληρώνουν τη δόση του αυτοκινήτου κάθε μήνα...

τώρα που πήγαμε χωριό τον βάζει κάτω ο κουμπάρος και του λέει "μίλα,πες τα όλα,να μην τρώνε μόνο οι άλλοι!!" είπε μερικά χρέη πάλι,μας έβαλαν την επομένη στη τράπεζα 1200Ε...χρωστούσαμε 4 ενοίκια σπιτιού και ΔΕΗ 3 λογαριασμούς...

δώσαμε 2 ενοίκια και τη δεή,κάτι ήταν κι αυτό...για να δώσουν αυτά τα λεφτά πρέπει να είχαν...

οι δικοί μου από την άλλη ενώ παλιά έδιναν ,τους τελευταίους μήνες κινέζοι...

κι εμείς ένα οικόπεδο προς πώληση τα ίδια,δεν δίνουν λεφτά...

εμείς για να ξεχρεώσουμε θέλουμε τον μήνα πάνω από 4000Ε εισοδήματα να έχουμε...

όλο σε ρυθμίσεις πάμε...και χρήματα δεν βρίσκονται...

σήμερα που κατέβηκα στα μαγαζιά...άδεια,έρημοι δρόμοι...

και σκέφτομαι ότι όταν είχαμε γυρίσει από εύβοια και σταματήσαμε τρίκαλα για καφέ και βόλτα,ήταν γεμάτα τα μαγαζιά με κόσμο,και με τσάντες στα χέρια, ξενοίκιαστα μαγαζιά δεν υπήρχαν!!τόσο πολύ χάλια εδώ είναι??

Κοριτσια να μαι κι εγω..Χαλια σημερα,εχω φοβερο πονοκεφαλο απο το πρωι..

Να πω οτι κι εγω θυμηθηκα σημερα τον Παναγιωτακη μας.. Ειναι δυσκολη μερα για την Αννουλα μας..Δεν ηξερα οτι περιμενει κοριτσακι..Με το καλο ευχομαι και κουραγιο..Η νεα ψυχουλα που μεγαλωνει μεσα της να απαλυνει τον πονο..Και ΜΟΝΟ χαρες απο δω και περα..

Τζες δεν νομιζω οτι το διαζυγιο λυνει το οικονομικο προβλημα, αντιθετα δημιουργει και αλλα..Ομως αν δεν εισαι καλα..Κατι πρεπει να γινει,γιατι να εισαι ετσι;;; Κουκλα εισαι,μικρη εισαι ως ποτε να κανεις υπομονη;;;;

Υποψιάζομαι οτι τα κοριτσάκια μας θα εχουν ιδια τουρτα..Και μεις απο εκει την πήραμε!!!! ΛΑΤΡΥΩ HELLO KITTY!!!!

Μιαμαμα συνολικα εχασα 14 κιλα,βεβαια πηρα 1 τωρα στις γιορτες αλλα οκ..Δεν εγινε και κατι!! Τωρα θελω αλλα 4..Στο παρτυ ποσα ατομα θα εχεις;;; Και στους μεγαλους ιδια ειναι η χρεωση;;; Επισης τα Τρικαλα κ η Λαρισα ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!! Το ξερω πολυ καλα αυτο..

yRf6p1.png

μπράβο πρινσέσα,πολλά κιλά έχασες!!

οι τιμές εδώ είναι ίδιες για μικρούς και μεγάλους,10-12 μεγάλους και 6 μικρά...δεν είναι και σίγουρο αν θα έρθουν όλοι...δεν έχω δώσει ακόμα τις προσκλήσεις...

με τον άντρα μου το σχολιάζαμε να μετακομίσουμε τρίκαλα...πιο φθηνά ενοίκια, φθηνή βενζίνη,μια χαρά πόλη είναι,καθαρή,σταματάνε στις διαβάσεις να περάσουν οι πεζοί,ποδήλατα κυκλοφορούν!!άνθρωποι πολύ καλοί...

άνθρωποι πολύ καλοί...

για μενα μιλας κοπελια σωστα????!!! (γιαγια, μπαμπας Τρικαλο!!!.εχω και μια δοση Ζακυνθινη και αλλη μα δοση Καρπενησιοτικη και κατι λιγο απο Υδρα.. ισως για αυτο να χαθηκε και η καλοσυνη μου χαχα!!)

το ξενυχταω αποψε..απο νευρα φυσικα αλλα ελπιζω πως οταν ξημερωσει θα μαι κομματια απο την κουραση και δεν θα χω κουραγιο να σκεφτομαι..

ελα jesgk να κανουμε club..σου παω στοιχηματακι οτι δεν φτανεις την καταντια μου...

Διαφημίσεις

Υποψιάζομαι οτι τα κοριτσάκια μας θα εχουν ιδια τουρτα..Και μεις απο εκει την πήραμε!!!! ΛΑΤΡΥΩ HELLO KITTY!!!!

Aνέβασε καμμια φωτό εδώ από το πάρτυ

Εγώ έκανα παραλαγή ενός σχεδίου για να μου βγαίνει στα λίγα κιλά που ήθελα.. όντως η hello kitty είναι πολύ γλυκιά... τί γευση την πήρες; Εγώ τους ζήτησα ανάμικτη με κομματάκια σοκολάτας για να μην τους κάτσει κανένας ξηρός καρπός στο λαιμό

Καλημερα

μαλλον επειδη ειναι Παρασκευη και μαλλον επειδη εχω τσιτωσει κρατιεμαι καλα ακομη.. μετα τις 12.00 θα σερνομαι...

παρολα αυτα πρεπει να ξανασκεφθουμε το ανοιγμα του club..με πολλες ιδιοτητες..:mrgreen:

ε! καλα!! ξερω που απευθυνομαι..χαχαχα!! Εχουμε "δυνατο" βιογραφικο...

Έτσι...... καλά αν την βγάλω καθαρή αυτή την 5ετία μετά πιστεύω ότι και να μου συμβεί (όχι θέμα υγειας φυσικά) θα μπορώ να αντέξω τα πάντα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...