Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

μαεστρια περαστικα σου.

ετοιμαζεστε για τα παρτυ,οι υπολοιπες,ε?τελεια!

εγω θα ξαναεκανα αν μπορουσα,μ'αρεσουν τα παρτυ.

φετος πεφτουν τα γενεθλια μου τις αποκριες,και λεω να κανω ενα μασκε παρτυ.

θα δουμε.

κι εμενα ατσουμπαλη πολυ ειναι,περπαταει και δεν βλεπει μπροστα της,ολο κουτουλαει,ολο πεφτει!

στον παιδοτοπο εχουμε να παμε καιρο,στα goody's ειχαμε παει,κι επαιζε μια χαρα.αυτη δεν θελει να την πιανουν οι κοπελες και να την βαζουν καπου,θελει μονη της να κανει οτι θελει αυτη.

Kaλά αν είχα χρήματα θα έκανα κάθε μήνα για κάποιο άκυρο λόγο πάρτυ.. .μου αρέσουν πολυ, ίσως επειδή δεν μου έκαναν εμένα μικρή.. πεθαίνω... ο άντρας μου με βρίζει επειδή το λέω... πάρτυ... αφού δεν ειναι λέει πάρτυ... και τον βρίζω και εγώ με τη σειρά μου ότι επειδή θα ειμαστε λίγοι δεν σημαίνει ότι δεν ειναι πάρτυ... αγόρασα μπαλόνια και θα γεμίσω το σπίτι ροζ- φούξια- μοβ μπαλόνια ...

εχθες elenada ενεδωσα μια φορα..

εκλαιγε μεσα στη νυχτα και απλα τη χαιδευα μεχρι που μου λεει

"χε παακαλο μαλουλα ελα κεβατι, γιπλα μου" μυξοκλαιγοντας..

λυγισααααααα.. και αφου αγκαλιαστηκαμε αποκοιμηθηκε..μετα γυρισα στο κρεβατι μου..

ατιμο θηλυκο!

Διαφημίσεις

Kaλά αν είχα χρήματα θα έκανα κάθε μήνα για κάποιο άκυρο λόγο πάρτυ.. .μου αρέσουν πολυ, ίσως επειδή δεν μου έκαναν εμένα μικρή.. πεθαίνω... ο άντρας μου με βρίζει επειδή το λέω... πάρτυ... αφού δεν ειναι λέει πάρτυ... και τον βρίζω και εγώ με τη σειρά μου ότι επειδή θα ειμαστε λίγοι δεν σημαίνει ότι δεν ειναι πάρτυ... αγόρασα μπαλόνια και θα γεμίσω το σπίτι ροζ- φούξια- μοβ μπαλόνια ...

και εγω θελω να κανω μασκε παρτυ..

λεμε να ντυθουμε Μικυ εγω και Μινι η μικρη

η κοκκινοσκουφιτσα εκεινη και...μαμα της εγω!! χαχα!

Διαφημίσεις

βεβαια,κι εγω προτιμω λιγοι και καλοι.και ατομα που ξερω οτι δεν παρεξηγουν,και κανουν καλη παρεα.ολοι αυτοι που ειδατε στο fcbk ειναι κουμπαροι και φιλοι,μονο γιαγιαδες και παππουδες καλεσα απο συγγενεις.

εμας μας εκανε καθε χρονο η μαμα μου παρτυ μασκε και για τους 4,αφου εχουμε ολοι γεναρη-φλεβαρη τα γενεθλια μας,και ηταν τελεια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εχθες elenada ενεδωσα μια φορα..

εκλαιγε μεσα στη νυχτα και απλα τη χαιδευα μεχρι που μου λεει

"χε παακαλο μαλουλα ελα κεβατι, γιπλα μου" μυξοκλαιγοντας..

λυγισααααααα.. και αφου αγκαλιαστηκαμε αποκοιμηθηκε..μετα γυρισα στο κρεβατι μου..

ατιμο θηλυκο!

εμ,σε καταλαβαινω,ετσι μου τα λεει κι εμενα συνεχεια.ελα να σε κανω αγκαλιτσα,ελα να κατσεις παρεα μου,ελα αγαπη μου!κτλ.

πριν μου λεει μαμα,ελα να με κατεβασεις.(απο το καρεκλακι)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμ,σε καταλαβαινω,ετσι μου τα λεει κι εμενα συνεχεια.ελα να σε κανω αγκαλιτσα,ελα να κατσεις παρεα μου,ελα αγαπη μου!κτλ.

πριν μου λεει μαμα,ελα να με κατεβασεις.(απο το καρεκλακι)

εμενα με παιρνει απο το χερι, με κοιταει και με ρωταει "ειμαστε φιλοι?"

εγω βεβαια απαντω παντα ναι και λεει "ε παμε!" και με τραβολογαει στα παιχνιδια της..

το πρωι πριν φυγω μου λεει "εθυ δουλεια" και μου δινει μονη της φιλακι και παει μεσα να παιξει..

και οταν γυριζω παντα τρεχει στην αγκαλια μου χαμογελωντας..

ααααααχ....:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...