Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχθες γνωρισα και μια μανουλα με ενα τριχρονο κοριτσακι που μου θυμιζε πολυ εσενα..

ευγενεστατο πλασμα..και η μικρη της για αγκαλιτσες..

:mrgreen:

και εγω δεν ιδρωνω συχνα αλλα εξαρταται ποσο θα με ενοχλει ο ιδρωτας του αλλου..με ενοχλει περισσοτερο η μυρωδια του τσιγαρου..

και ενας λογος που δεν ξαναρχισα το τσιγαρο ηταν αυτος..το οτι θα μυριζα τσιγαριλα..σιχαινομαι επισης την σταχτη..πιανω τα σταχτοδοχεια σαν σκ.....

χαχα!

Εμένα δεν με ενοχλεί η μυρωδιά αν καπνίζουν ένα-δυο άτομα αλλά αυτό που γινόταν στη δουλειά ήταν να καπνίζουν όλοιιιιι και να βγαίνω από εκεί μέσα και να βρωμάω σαν τεκές... αυτό δεν αντέχω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thank you!!!ελπίζω να περάσουν καλά τα μικρά μας!!

τις τελευταίες 2 φορές που πήγαμε παιδότοπο θέλει να είμαστε μέσα μαζί της,ενώ πάντα καθόταν μόνη,μετά το ταξίδι αυτό!!!

το σάββατο έχουμε τα γενέθλια του βαφτηστηριού...στο σπίτι τους...

τζές εσύ πότε θα τα κάνεις τα γενέθλια?

Διαφημίσεις

εγω θελω στον παιδοτοπο να κινειται μονη της και εχθες αρνηθηκα να παω εκτος απο μια φορα που πηγα απο μονη μου ωστε να ξεκολλησει..διοτι δεν προσεγγιζει αλλα παιδια ευκολα..μολις το εκανε με κανα δυο αλλα κοριτσακια με ξεχασε..χαχα!αλλα οπως παντα την κοιτουσα απ εξω για να μην φαει τα μουτρα της ως μινιατουρα

κι εμείς έτσι είμασταν από την αρχή...τώρα μου κάνει νερά...αλλά θα την αφήνω,βγαίνει έξω,και μετά από λίγο μπαίνει αφού βλέπει ότι κανείς δεν πάει μαζί της...από πεσίματα άλλο τίποτα,όλο πέφτει...ατσούμπαλη παιδάκι μου!!

και η φραουλίτσα μου άρεσε που είδα μια!!

Ζαχαρόπαστα έκανα κ΄ φέτος... hello kitty έκανα αλλά λίγα κιλά αφου θα ειμαστε οικογενειακά, δλδ παππουδογιαγιάδες, η αδερφή του Στ. και η κολλητή μου που είναι σαν αδερφή μου (άρα οικογένεια) από τα ζαχαροπλαστεία melosa, θα ανεβάσω φωτό μετά τα γενέθλια, θα ανέβει κ η νονά της από Καλαμάτα.

Διαφημίσεις

καλα ειναι και τα οικογενειακα γενεθλια..ισως καλυτερα καμια φορα..

εμενα δεν ειναι οτι πεφτει οσο οτι φοβαμαι τα πιο μεγαλα παιδια..ως ειναι λογικο δεν προσεχουν και δεν εμπιστευομαι και τις κοπελες..

συνταγή για ψητό κατσαρόλας έχετε?

δεν έχω φτιάξει ποτέ και θα φτιάξω τώρα...

λεμονάτο ξέρω μόνο...

μπααααααα.. μια φορα εχει κανει ο ανδρας μου...δεν εδωσα πολυ σημασια.. βασικα σε λιγα υγρα και με μπαχαρικα ψηνεται το κρεας..και θελει ωρες..

καλημερα!

μαεστρια περαστικα σου.

ετοιμαζεστε για τα παρτυ,οι υπολοιπες,ε?τελεια!

εγω θα ξαναεκανα αν μπορουσα,μ'αρεσουν τα παρτυ.

φετος πεφτουν τα γενεθλια μου τις αποκριες,και λεω να κανω ενα μασκε παρτυ.

θα δουμε.

κι εμενα ατσουμπαλη πολυ ειναι,περπαταει και δεν βλεπει μπροστα της,ολο κουτουλαει,ολο πεφτει!

στον παιδοτοπο εχουμε να παμε καιρο,στα goody's ειχαμε παει,κι επαιζε μια χαρα.αυτη δεν θελει να την πιανουν οι κοπελες και να την βαζουν καπου,θελει μονη της να κανει οτι θελει αυτη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...