Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι εννοειτε προγραμμα? εγω φορντιζω να τρωει πανω κατω σταθερα σε καποιες ωρες ασχετα ποιος την κραταει (κουνιαδα, μπαμπας η γιαγια) και απλα καθε βραδυ την ιδια παντα ωρα προσπαθω να την κανω μπανιο, κανουμε οτι πλενουμε δοντακια (το ιδιο και το πρωι) το οποιο καταδιασκεδαζει, αλλαζουμε και βουρ για υπνο..8 το πολυ 9 κοιμαται (οπως κοιμαται τελος παντων)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΡΟΣΠΕΡΤ εσενα ξυπνα πολλες φορες να φαει το βραδυ εμενα οσο παει και το αυξανει 3.4 φορες το βραδυ ξυπναει για φαγητο μηπως δε χορτενει την ημερα ποιος ξερει;;;ασε που ειναι σχετικα αδυνατουλης και φοβαμε οτι μπορει να μου παθει και τπτ ...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

η αληθεια ειναι οτι οσο καλο ειναι να μας κρατανε τα παιδια οι δικοι μας ανθρωποι αλλο τοσο κακο ειναι οτι κανουν οτι θελουν τις περισσοτερες φορες...

απο την αλλη ο παιδικος περαν των εξοδων ειναι λιγο νομιζω και θεμα που θελει καλο ψαξιμο για το θεμα των συνθηκων, προγραμματων και διατροφης (μια φιλη λεει οτι οσο πιο οικογενειακη επιχειρηση τοσο καλυτερα) αλλα δεν ασχολουνται με τα βρεφη πιστευω τοσο οσο θα ασχολουταν η γιαγια η ακομη και η νταντα στο σπιτι..ετσι εχω καταλαβει..

το συν ειναι οτι ερχονται σε επαφη με αλλα παιδακια και μαθαινουν σε ενα ..σχολικο περιβαλλον απο νωρις..

ΠΡΟΣΠΕΡΤ εσενα ξυπνα πολλες φορες να φαει το βραδυ εμενα οσο παει και το αυξανει 3.4 φορες το βραδυ ξυπναει για φαγητο μηπως δε χορτενει την ημερα ποιος ξερει;;;ασε που ειναι σχετικα αδυνατουλης και φοβαμε οτι μπορει να μου παθει και τπτ ...

και εμενα ξυπναει πολλες φορες μπορει μεσο ορο 4-5 φορες στο διαστημα 20.00μ.μ.-7.00μ.μ. μπορει και παραπανω αν εχει ενοχλησεις παο δοντια η οτιδηποτε αλλο..ωστοσο λενε οτι 12-18 μηνων συνηθως υπαρχει μια αυξηση στους νυκτερινους θηλασμους για αυτο και ο αποθηλασμος ενδεικνυται μετα το 18 μηνο αν ξεπερασει το χρονο...ολα ομως ειναι σχετικα..

αν έχεις βοήθεια είναι καλά,αν δεν έχεις όπως εμείς...παιδικό.

αλλά να μεγάλώσει λίγο να μου λέει τι γίνεται,2-2 1/2 χρονών.

πάντως πρόγραμμα οι γιαγιάδες δεν πολυκρατάνε!!!

άσε που τους κάνουν όλα τα χατήρια!!!

σαν την διαφήμηση με το ρεντμπουλ!!!!

στριπτιτζάδικο?πετάει ο γάιδαρος???

χεχε

εύα τι το έκανες το αφεντικό??

ζεί???

Διαφημίσεις

Προσπ πες τον άντρα σου να αγοράσει μια μακρυά καμπαρντίνα, καπέλο και μια εφημερίδα με δυο τρύπες, θα του χρειαστούν...:lol:

καλαααα!!ειχε γινει ΛΙΩΜΑ..ο ερωτας και η περηφανια του ετρεχαν απο τα παντζακια του!! τους τραβηξα και βιντεο...

οι ανδρες δεν θελουν και πολυ με κατι τετοια..

το συν ειναι οτι ερχονται σε επαφη με αλλα παιδακια και μαθαινουν σε ενα ..σχολικο περιβαλλον απο νωρις..

Ξέρω παιδάκι που πήγε πάντως σε παιδικό κ συνεχίζει να ειναι ανυπόφορο όπως κ πριν , ειναι κ στο παιδί

Προσπ όταν την κρατούσα εγώ την τάιζα και την κοίμιζα συγκεκριμένες ώρες. Η πεθερά μου δεν της έχει πρόγραμμα. Της δίνει ένα σωρό βλακείες να φάει πχ γαλακτοφέτα σε άσχετες ώρες κλπ. έχω ζητήσει να μην γίνεται αλλά είπαμε είναι πόντια ξεροκέφαλη και σε ανύποπτες στιγμές μου τα μαρτυράει ο μικρός της κουνιάδας μου. Τί να κάνω?

χεχε

ζεί???

το αφεντικό η Ευούλα το ξέκανε!!!

Η μαμά μου είναι λίγο Χίτλερ, χειρότερη από εμένα, τον ρόλο του καλού τον έχει ο πατέρας μου.

Διαφημίσεις

χεχε

ζεί???

ναι εχεις δικιο Miamama..να πηγαινουν σε ηλικια που μπορουν να μιλανε..μια φιλη σε επωνυμο παιδικο που στελνε τη μικρη μια μερα ειχε κανει εμετο και η νηπιαγωγος δεν ειπε τιποτε στους γονεις και το μαθε απο τη μικρη..

Προσπ όταν την κρατούσα εγώ την τάιζα και την κοίμιζα συγκεκριμένες ώρες. Η πεθερά μου δεν της έχει πρόγραμμα. Της δίνει ένα σωρό βλακείες να φάει πχ γαλακτοφέτα σε άσχετες ώρες κλπ. έχω ζητήσει να μην γίνεται αλλά είπαμε είναι πόντια ξεροκέφαλη και σε ανύποπτες στιγμές μου τα μαρτυράει ο μικρός της κουνιάδας μου. Τί να κάνω?

αχ...εφοσον δεν μπορεις να εισαι εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα..ασε κιολας που και γυναικα στο σπιτι να φερεις να κρατα το παιδι παλι αν θα θελει να εμφναιζεται τς ωρες της απουσιας σου λογικα θα επεμβαινει στις συνηθειες του παιδιου...νομιζω οτι σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να επενδυσεις να αναζητησεις εναν καλο, οργανωμενο παιδικο σταθμο..

να της κάνεις δώρο ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή για την Αιτή:tongue:

χαχαα!!!!σουπερ!Θα στελνα και τη κουνιαδα (αλλωστε εκεινη λεει παντα πως απο μικρη ηθελε να συμμετεχει σε αποστολες world wide για να σωσει τον κοσμο) αλλα μου κραταει το παιδι και δεν με συμφερει..ακομη..(κακιασμενη νυφη...παπαπα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...