Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ-ΜΕΛΛΟΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ!!!

δεν προλαβα καθολου να μπω χτες..Σορρυ για την καθυστερηση..

χρονια πολλα κ σε οσους εχετε χτες κ σημερα..τριτη ειναι απο τα χειροτερα μου και ξενερωνω απιστευτα..

Αυτη η φαση που ειναι τα παιδακια μας ειναι φοβερη κ δεν θελω να περασει..Μετα θα σοβαρεψουν..Ειναι δυσκολη αποφαση το 2ο οπως κ να το κανουμε..Παιζουν πολλα ρολο, εγω ακομα δεν το θελω..Θα δειξει..

yRf6p1.png

prosp μιλάς για 4 κιλά???????

ξουτ!!!

εδώ μιλάμε για 30!!!

βίκυ μπορεί να το είδε από σένα ή κάποιον άλλο που στεγνώνει...και η δική μου το κάνει αυτό!!!

ελεναδίτσα προσπάθησε,εγώ δεν πιστεύω ότι πεινάει,συνήθεια είναι...θα το κόψει δεν μπορεί,πόσο γάλα πίνει το βράδυ πριν κοιμηθει?εμείς το είχαμε κόψει 2 1/2 μηνών!!πάλι καλά!!

καλε αυτη ποιος θα την μαζεψει;;;;:wink:

Πες τα μιαμαμα γιατι θα τρελαουμε..

κλαινε και οι χηρες,κλαινε και οι παντρεμενες λενε στο χωριο μου!!!

Εγω πηρα 2 τωρα στις γιορτες αλλα το ευχαριστηθηκα..λιγο το ταξιδι,λιγο οι γιορτες δεν γινοταν να μη φαω..Τωρα μπηκα παλι σε προγραμμα..

Μιαμαμα μην λες 30 κιλα γιατι μπλοκαρεις..Θα πηγαινεις βημα βημα..Πρωτα βαλε στοχο τα 5 κιλα, μετα αλλα 5 κτλ..Εγω ετσι εκανα αυτη τη φορα και μου βγηκε πολυ πιο ευκολα..τωρα ειμαι περιπου οσο ημουν στο γαμο μου..Μια χαρα αλλα θελω αλλα 5 να χασω γιατι με εχει πιασει αγχος οτι θα ξαναπαχυνω..Θα το συνεχισω μεχρι το Πασχα και οσα χασω..

yRf6p1.png

καλε αυτη ποιος θα την μαζεψει;;;;:wink:

Πες τα μιαμαμα γιατι θα τρελαουμε..

κλαινε και οι χηρες,κλαινε και οι παντρεμενες λενε στο χωριο μου!!!

Εγω πηρα 2 τωρα στις γιορτες αλλα το ευχαριστηθηκα..λιγο το ταξιδι,λιγο οι γιορτες δεν γινοταν να μη φαω..Τωρα μπηκα παλι σε προγραμμα..

Μιαμαμα μην λες 30 κιλα γιατι μπλοκαρεις..Θα πηγαινεις βημα βημα..Πρωτα βαλε στοχο τα 5 κιλα, μετα αλλα 5 κτλ..Εγω ετσι εκανα αυτη τη φορα και μου βγηκε πολυ πιο ευκολα..τωρα ειμαι περιπου οσο ημουν στο γαμο μου..Μια χαρα αλλα θελω αλλα 5 να χασω γιατι με εχει πιασει αγχος οτι θα ξαναπαχυνω..Θα το συνεχισω μεχρι το Πασχα και οσα χασω..

εσυ κοπελια να χασεις.. εισαι κουκλιτσα αδυνατουλα..

κορίτσια υπάρχει κάτι απο φαγώσιμο που να σιχαίνεστε? Εγώ σιχαίνομαι το γάλα. Πριν κανα δύωρο λοιπόν τρώω το φαγάκι μου, πλένω τα πιατάκια και στηρίζομαι με τον πωπώ στον νεροχύτη της κουζίνας τζιμπολογώντας τουρέκι που έφτιαξε σήμερα η μαμά μου και μου έδωσε και παράλληλα χαζεύω τηλεόραση την οπία έχω ακριβώς απέναντί μου. Κάποια στιγμή λέω ας πιω και λίγο χυμό μαζί με το τσουρέκι αλλά εκείνη την ώρα ειμαι απορροφημένη στην τηλεόραση. Απλώνω λοιπόν το χέρι μου και ανοίγω το ψυγείο που είναι ακριβώς αριστερά μου. Πιάνω κουτί, ανοίγω καπάκι απλώνω το χέρι πίσω μου , πάιρνω ένα ποτήρι απο τον νεροχύτη , βάζω λίγο απο το κουτί και πίνω. Δεν άργησα να καταλάβω ότι δεν ήταν χυμός τον οποίο ήπιε ο χαζμπαντ χθες το βράδυ και στη θέση του ήταν το γάλα της Γεωργίτσας....ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ! Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβει. έκανα εμετό αυτομάτως και αυτή την ώρα το νιώθω κάπως το στομάχι μου....Απα πα πα λαχτάρα! Μπορει να ακούγομαι υπερβολική αλλά φανταστείτε να τρώτε κάτι που σας αηδιάζει και θα με καταλάβετε!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχές! Ο μικρός πέρασε τέλεια στον παιδικό, θα σας στείλω φωτογραφίες όταν τις περάσω στο πισί.

Εγώ πάλι ... ΟΛΗ μέρα χθες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και ύπνου, δηλαδή λήθαργου. Με ΤΣΑΚΙΣΕ η γαστρεντερίτιδα.

Είδα που πήρατε τηλέφωνο κορίτσια αλλά πολύ αργότερα, κατά τις 7 και κατά τις 8 την ξανάπεσα για ύπνο, μέχρι το πρωί. ΤΟΣΟ χάλια ήμουν!!!

Να σας κεράσω κιόλας καλέ, έστω και με καθυστέρηση!

brownies.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα..

πιο καλη μοναξιαααααα...

Καλημέρα.... θα σου το χαλάσω... ήρθα για να μείνω.

Τί κάνετε;;; Η μικρή;;; Εγώ δουλειά.. σήμερα θα φύγω να πάω για την απογραφή, έχω οδοντίατρο το απόγευμα κ μετά με τα παιδιά.

καλημέρα!!!!!!

τι κάνετε???

εμείς εδώ σπίτι χαλαρά,πρέπει να μαγειρέψω αργότερα...αχχχχ

μαεστριάκι περαστικά!!σε χάσαμε!!

πρινσέσα εσύ πόσα κιλά έχασες από τότε που σε είχα δει?

έχεις δίκιο,5 κιλά τη φορά θα σκέφτομαι...

για να παίρνω κουράγιο!!

βίκυ τι ήταν αυτό που έπαθες καλέ?

πριν λίγο καιρό το έπαθα με την οδοντόκρεμα το πρωί,μου ήρθε κατευθείαν εμετός... κατάλοιπα εγκυμοσύνης!!και οι έντονες μυρωδιές με ενοχλούν ακόμα που και που!!!

Διαφημίσεις

κατάλοιπα εγκυμοσύνης!!και οι έντονες μυρωδιές με ενοχλούν ακόμα που και που!!!

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερες ευαισθησίες...μονο με τον ιδρώτα των άλλων αηδιάζω... και μπορεί να θέλω να ξεράσω... αυτωνών που έχουν ξεχάσει τι θα πει "σαπούνι", κατά τα άλλα μπορεί να μην τρώω διάφορα φαγητά αλλά εμετό δεν έχει τυχει να κάνω... με το που το βάζω στο στόμα κ δεν αηδιάσω δεν το καταπίνω... δεν ανοίγει το λαρύγγι .. πάει..

καλα ειμαστε..χθες πηγαμε σε παιδοτοπο και επαιξε η μικρη, ειχαν μια καινουργια κοπελιτσα μαθητρια λυκειου πολυ γλυκια και εξυπηρετικη..

μετα γυρισαμε, την κοιμησα και καθησαμε και ειδαμε την αγαπημενη ταινια "Original Sin" (Banderas + Jolie και μου αρεσει λογω σεναριου και υποκριτικης)

ο καθενας με τον καημο του..χαχα!

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερες ευαισθησίες...μονο με τον ιδρώτα των άλλων αηδιάζω... και μπορεί να θέλω να ξεράσω... αυτωνών που έχουν ξεχάσει τι θα πει "σαπούνι", κατά τα άλλα μπορεί να μην τρώω διάφορα φαγητά αλλά εμετό δεν έχει τυχει να κάνω... με το που το βάζω στο στόμα κ δεν αηδιάσω δεν το καταπίνω... δεν ανοίγει το λαρύγγι .. πάει..

εχθες γνωρισα και μια μανουλα με ενα τριχρονο κοριτσακι που μου θυμιζε πολυ εσενα..

ευγενεστατο πλασμα..και η μικρη της για αγκαλιτσες..

λατρεμένη ταινία!!!!!!

είχα πάει σινεμά θυμάμαι να απολαύσω σε μεγάλη οθόνη και τους δύο!!!

κι εμείς πήγαμε παιδότοπο...κλείσαμε και για το πάρτυ...κυριακή είναι τα γενέθλια,θα τα κάνουμε δευτέρα 7/02,μας έδωσαν και προσκλήσεις...

το μενού έχει ως εξής με 7.50Ε πίτσα-τυροπιτάκια-λουκανικοπιτάκια-κοτομπουκιές,τοστ-πατάτες-σαλάτα εποχής-χυμό σε κάθε παιδί...και τα αναψυκτικά έχτρα με -30%... ποτά δεν παίζουν,δεν νομίζω κάποιος να πάρει,ευτυχώς δεν έχω "πότες" καλεσμένους!!!!

τζες κι εγώ με ιδρωτίλα έχω θέμα,εγώ ας πούμε δεν ιδρώνω,σπάνια!!

λατρεμένη ταινία!!!!!!

είχα πάει σινεμά θυμάμαι να απολαύσω σε μεγάλη οθόνη και τους δύο!!!

κι εμείς πήγαμε παιδότοπο...κλείσαμε και για το πάρτυ...κυριακή είναι τα γενέθλια,θα τα κάνουμε δευτέρα 7/02,μας έδωσαν και προσκλήσεις...

το μενού έχει ως εξής με 7.50Ε πίτσα-τυροπιτάκια-λουκανικοπιτάκια-κοτομπουκιές,τοστ-πατάτες-σαλάτα εποχής-χυμό σε κάθε παιδί...και τα αναψυκτικά έχτρα με -30%... ποτά δεν παίζουν,δεν νομίζω κάποιος να πάρει,ευτυχώς δεν έχω "πότες" καλεσμένους!!!!

τζες κι εγώ με ιδρωτίλα έχω θέμα,εγώ ας πούμε δεν ιδρώνω,σπάνια!!

καλη τιμη..αντε με το καλο τα γενεθλιακια!!

και εγω δεν ιδρωνω συχνα αλλα εξαρταται ποσο θα με ενοχλει ο ιδρωτας του αλλου..με ενοχλει περισσοτερο η μυρωδια του τσιγαρου..

και ενας λογος που δεν ξαναρχισα το τσιγαρο ηταν αυτος..το οτι θα μυριζα τσιγαριλα..σιχαινομαι επισης την σταχτη..πιανω τα σταχτοδοχεια σαν σκ.....

χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...