Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κανονικη κομμωτρια δηλαδη!χιχιιχ.εμενα δεν δινει σημασια στο μπουντουαρ πλεον,μονο παιρνει τα μπιζου και τα βαζει ολα.

τωρα τρωει μονη της αυγουλακι και βλεπει εμενα,την αδερφη μου και τον εαυτο της σε ενα βιντεακι,πριν ενα χρονο.

και εμενα αρεσκεται να βλεπουμε φωτογραφιες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε εμένα να δεις πως φαίνονται τα 30!!!!!:roll:

αρχισατε την διαιτα μιαμαμα?

εμενα μια φιλη μου,πληρωνει διατροφολογο καθε βδομαδα 15ε κι ερχεται και την ζυγιζει,και της γραφει αλλο μενου καθε βδομαδα,και χανει 1-2 κιλα καθε βδομαδα.μια χαρα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αρχισατε την διαιτα μιαμαμα?

εμενα μια φιλη μου,πληρωνει διατροφολογο καθε βδομαδα 15ε κι ερχεται και την ζυγιζει,και της γραφει αλλο μενου καθε βδομαδα,και χανει 1-2 κιλα καθε βδομαδα.μια χαρα.

ναι ναι...οταν εχεις και πληρωνεις καποιον να σε καθοδηγει ΠΑΝΤΑ ειναι μια χαρα..

miamama.. για πες μου και μενα την διαιτα σου.. δεν θυμαμαι

όταν πηγαίναμε σε διαιτολόγιο δίναμε 40Ε μαζί με τον άντρα μου κάθε 2 εβδομάδες,μας ζύγιζε μας έβγαζε μενού,μας φώναζε....πολλά τα λεφτά 'ομως!!

χάναμε γύρω στο 1 1/2 κιλό στις 2 εβδομάδες,πολύ αργά...

τα διαιτολόγια τα έχω ακόμα...

τώρα κάνω την άτκινς που μου έδωσε η βίκυ,μπας και χάσω πιο γρήγορα,πάντως από χθες έχασα 1.200...μάλλον ξεφουσκώνω σιγά σιγά!!

Διαφημίσεις

εγω εφοσον μπηκα παλι στον στιβο της προσπαθειας να κανω παιδι δεν θα κανω διαιτα ως διαιτα.. θα εχω τα παντα στο μενου μου με αυξημενα λαχανικα και φρουτα (λεμε τωρα), και τα κρεατικα - ψαρια στις ποσοτητες που πρεπει..τα λιπαρα ειναι θεμα να περιορισω και σαφως το περπατημα ειναι απαραιτητο..αν βοηθα και ο καιρος..

και εμενα αρεσκεται να βλεπουμε φωτογραφιες..

Τις προάλες άνοιξε ένα συρτάρι και βρήκε το βίντεο της βάφτισής της. Ενθουσιάστηκε που στο εξώφυλλο είδε τη φάτσα της και εμάς και το έβαλε στο dvd να το δει. Μέχρι να τελειώσει δεν κουνήθηκε και ζήτησε να το δει και δεύτερη φορά:tongue:

ευχαριστώ βίκυ!!!

προσπ έτσι πρέπει διατροφή σωστή,κάποτε κι εγώ όταν ήθελα να χάσω 2-3 κιλά έκοβα το βραδυνό κι αμέσως έχανα,τώρα έχει χαλάσει ο μεταβολισμός μου,και επηρεάζουν και τα αντισυλληπτικά!!

Διαφημίσεις

χθες έδωσε στο αφεντικό μου ένας πελάτης απο την Νάουσα μήλα. Μιλάμε δεν θυμάμαι αν ξαναέφαγα τόσο νόστιμο μήλο. Τραγανό και ζουμερώτατο. Θα πάρω καμιά σακούλα και στο σπίτι για την μικρή. Τα τρώει πολύ!

με το dvd Της βαφτισης αδιαφορησε παλιοτερα.. εχω καιρο να της το ξαναβαλω.. θα δοκιμασω..

όταν την τραβάω βίντεο ή βγάζω φωτογραφία τρέχει αμέσως να δει. Σε λίγο θα λέει αν της αρέσει κι όλας ή όχι:tongue:

όταν την τραβάω βίντεο ή βγάζω φωτογραφία τρέχει αμέσως να δει. Σε λίγο θα λέει αν της αρέσει κι όλας ή όχι:tongue:

εγω την εχω μαθει να τραβαει φωτο.. εχει πλακα..

και παντα θελει να βλεπει οταν τραβαμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...