Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε elenada στο μπουντουαρ ειχε και πιστολακι.. το φοβαται και αυτο? εμενα ολο τ ανοιγει και κανει διαφορα..

Η δικιά μου όλη μέρα με αυτό κυκλοφορεί και στεγνώνει τα μαλλιά ολωνών. Εν τω μεταξύ πού το είδε.... για να απελευθερώσει τα χέρια της και να κάνει κάτι άλλο το βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Και αν της πέσει λέει ααααα πέτει:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

συμπασχω με ολες σας ως γνωστων και επιμενω οτι η αυπνια συνηθιζεται οταν στο μυαλο σου εχεις εναν στοχο, οπως ειχα εγω με τον θηλασμο..μολις τελειωσα με αυτον πλεον η αυπνια μου ειναι απλα μια ανυποφορη κατασταση..

και ετσι αποφασισα εδω και λιγες ημερες και ειμαι πιο σκληρη με τη μικρη.

Δηλαδη πριν κοιμηθει της κανω μια πλυση εγκεφαλου σχετικα οτι η μαμα θα σε βαλει για υπνο και μετα θα παει στο κρεβατι που μοιραζεται με τον μπαμπα και οταν ξυπναει δεν ενδειδω στις παρακλησεις της να ξαπλωσω μαζι της, κλαιει καμποση ωρα 5-10 λεπτα ενω εγω την χαιδευω και της μιλαω ηρεμα και μετα ξαπλωνει και αποκοιμιεται..

αυτο συμβαινει απο 1 εως 3 φορες σε ολη τη νυχτα με τη μια φορα απο αυτες να ειναι και η πιο εντονη..

ειναι σε ηλικια που μπορει να καταλαβει σιγα σιγα συνεπως απο μενα εξαρταται πλεον..

εννοειται βεβαια οτι παντα ειναι ευπροσδεκτη στο κρεβατι μου η αν αρρωστησει η φοβηθει θα μαι στο δικο της..

αχ,βρε δημητρα,εγω δεν εχω αντοχη ουτε αυτο να κανω...ποσο καιρο το κανεις αυτο?

εχθες παντως που ξυπνησε 2 φορες κι ηθελε γαλα,δεν σηκωθηκα αμεσως και μετα ξεχαστηκε κι αποκοιμηθηκε.μακαρι να κοψει το γαλα,να κοιμηθω λιγο,ωστε να εχω αντοχες να την μαθω στο κρεβατι της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

που είστε σήμερα?πλάκωσε δουλειά?

εγώ βαριέμαι να κάνω δουλειές,φαγητό για τη μικρή έχω από χθες φασολάκια λαδερά.και για μας που κάνουμε δίαιτα θα ψήσω κοτόπουλο με λαχανικά στον ατμό!!!

θα ξεφουσκώσω που θα πάει!!!

ρούχα από χθες έξω και δεν έχουν στεγνώσει,είχε χθες το βράδυ πολύ υγρασία!!

κοιτα εγω φουσκωσα με τα τερτιπια των εορτων και την κωλοβαρα στη δουλεια με τα 4 κιλα συν αλλα ελπιζω οτι θα παχυνω για αλλο λογο οσονουπω παραλληλα συγχωρω στον ευατο μου εναν ελαφρυ γαλλικο με γαλα καθημερινα και αρχισα να προσεχω λιγο το φαγητο μου..

κι εγώ όταν της τα έχω κάτω είναι σαν αχτένιστη!!

τα κοτσιδάκια της πάνε,φαίνεται το πρόσωπο της!!!

η δική μου μόνο στην αλαξιέρα κάθεται,αν τη βάλω σε καναπέ,κρεβάτι μου έχει βγάλει το λάδι για να την αλλάξω!!

αααααααααααχχ.. ετσι ειναι ολα τα σκατουλια..τελικα!!

εχθες μετα το μπανιο εκανε κυκλους και κωλοτουμπες στο κρεβατι γυμνη και τσιριζε που την πηρα με το ζορι να την ντυσω..δραματα καθε βραδυ!

Εγώ για να κάτσει να την ντύσω της λέω αφού δεν θέλεις εσύ θα φορέσω τα ρούχα σου στο νινί σου και κάνω πώς το ντύνω . Μέχρι στιγμής πιάνει...

Διαφημίσεις

αχ,βρε δημητρα,εγω δεν εχω αντοχη ουτε αυτο να κανω...ποσο καιρο το κανεις αυτο?

εχθες παντως που ξυπνησε 2 φορες κι ηθελε γαλα,δεν σηκωθηκα αμεσως και μετα ξεχαστηκε κι αποκοιμηθηκε.μακαρι να κοψει το γαλα,να κοιμηθω λιγο,ωστε να εχω αντοχες να την μαθω στο κρεβατι της.

κοιτα εγω δυο χρονια δεν εχω σταυρωσει παρα μονο ελαχιστες νυχτες που να χει ξυπνησει μονο μια φορα και αυτο για λιγο..

οοοοοοοοοοοοολες τις αλλες βραδυες παω και ερχομαι η κανω διαπραγμτευσεις μεχρι να ηρεμησει καταληγοντας στο κρεβατι της.. τωρα πια κανω διαπραγματευσεις και γυριζω στο δικο μου... τι ειχα τι εχασα δηλαδη.. οχι οτι αντεχετε βεβαια διοτι καποια βραδυα του μαμαει το κερατο απο το πεισμα της..αλλα πρεπει να την αφησω για να μαθει καποτε..

κι εγώ όταν της τα έχω κάτω είναι σαν αχτένιστη!!

τα κοτσιδάκια της πάνε,φαίνεται το πρόσωπο της!!!

η δική μου μόνο στην αλαξιέρα κάθεται,αν τη βάλω σε καναπέ,κρεβάτι μου έχει βγάλει το λάδι για να την αλλάξω!!

εμενα ΔΕΝ κραταει κοτσιδι στα μαλλια της.. και αυτο γιατι απεκτησε μαλλια πολλα σε μεγαλη ηλικια και δεν το χε συνηθισει.. τωρα βαζει κοκκαλακι 2 λεπτα και μετα..γεια σας!! ετσι ειναι ΜΟΝΙΜΑ σαν αχτενιστο αφου εχει σπαστο μαλλι και δεν στεκεται με τιποτε!

prosp μιλάς για 4 κιλά???????

ξουτ!!!

εδώ μιλάμε για 30!!!

βίκυ μπορεί να το είδε από σένα ή κάποιον άλλο που στεγνώνει...και η δική μου το κάνει αυτό!!!

ελεναδίτσα προσπάθησε,εγώ δεν πιστεύω ότι πεινάει,συνήθεια είναι...θα το κόψει δεν μπορεί,πόσο γάλα πίνει το βράδυ πριν κοιμηθει?εμείς το είχαμε κόψει 2 1/2 μηνών!!πάλι καλά!!

Η δικιά μου όλη μέρα με αυτό κυκλοφορεί και στεγνώνει τα μαλλιά ολωνών. Εν τω μεταξύ πού το είδε.... για να απελευθερώσει τα χέρια της και να κάνει κάτι άλλο το βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Και αν της πέσει λέει ααααα πέτει:tongue:

εμενα το βαζει στο αυτι της, στη μουρη της και οπου βρει..

αλλο παιχνιδι ειναι με το χαρτι τουαλετας.. χαλαει ΤΑ ρολλα και εμεις αναγκαζομαστε να τα βαζουμε καπου ψηλα..

εχθες της εδωσα να παιξει με τις σαπουνοφουσκες αφου εχει μαθει να φυσαει και να κανει και για μια στιγμη ετρεξα να παρω το κινητο που χτυπουσε και εκεινη βρηκε ευκαιρια και εβαλε το παιχνιδι στο στομα της και γεμισε νεροσαπουνο στο στομα..και γελαγε κιολας!

prosp μιλάς για 4 κιλά???????

ξουτ!!!

εδώ μιλάμε για 30!!!

βίκυ μπορεί να το είδε από σένα ή κάποιον άλλο που στεγνώνει...και η δική μου το κάνει αυτό!!!

ελεναδίτσα προσπάθησε,εγώ δεν πιστεύω ότι πεινάει,συνήθεια είναι...θα το κόψει δεν μπορεί,πόσο γάλα πίνει το βράδυ πριν κοιμηθει?εμείς το είχαμε κόψει 2 1/2 μηνών!!πάλι καλά!!

εμενα σημερα ηθελε να της κανω πλεξουδα,οπως την κουκλα της.

μιαμαμα,συνηθως το πινει ολο το γαλα,200γρ την φορα!και το πρωι οπως την δικια σου,ηταν ολοβρεχτη.

Διαφημίσεις

εμενα σημερα ηθελε να της κανω πλεξουδα,οπως την κουκλα της.

μιαμαμα,συνηθως το πινει ολο το γαλα,200γρ την φορα!και το πρωι οπως την δικια σου,ηταν ολοβρεχτη.

και εγω της δινω μια κουπα γαλα το πρωι (δεν ξερω σε ποσα γρ αναλογει) και αλλο τοσο το βραδυ.. βεβαια εχω προσεξει οτι αν φαει κατι ελαφρυ νωριτερα και πιει και γαλα κοιμαται πιο βαρυα..στατιστικες μελετες!!

αλλα το πρωι ειναι τιγκα η πανα..

σπανια ξυπναει και ζηταει τσισα..εχουμε δρομο ως εκει..

κανονικη κομμωτρια δηλαδη!χιχιιχ.εμενα δεν δινει σημασια στο μπουντουαρ πλεον,μονο παιρνει τα μπιζου και τα βαζει ολα.

τωρα τρωει μονη της αυγουλακι και βλεπει εμενα,την αδερφη μου και τον εαυτο της σε ενα βιντεακι,πριν ενα χρονο.

η δική μου πίνει 280 πρωί βράδυ...

αν και πάνω από μισό λίτρο την ημέρα δεν κάνει...λόγω ασβεστίου και αναιμίας,κάπου το διάβασα,μου το είχαν πει και οι παιδίατροι μας αλλά δεν μου το είχαν αιτιολογήσει...

φιλεναδα τα 4 κιλα σε εμενα φαινονται..

πιο πεταχτη κοιλια και πιο γεματοι γλουτοι..τα τζιν μου (δυο που μου χαν απομεινει) δεν μου κανουν πια...

σε εμένα να δεις πως φαίνονται τα 30!!!!!:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...