Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

Εγώ αψού και αψού είμαι σήμερα.

Ελενάντα εγώ απο ενός έτους της τα στεγνώνω με πιστολάκι. Το φοβόταν για αρκετό καιρό μέχρι που το συνήθισε. Τώρα θέλει να το ανάβει και μόνη της. Φοβάμαι να της τα αφήνω έτσι. Αφού την λούζω κάθε βράδυ μέχρι να πέσει για ύπνο δεν θα προλάβουν να στεγνώσουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψώνια τελείως!!!!!

επίσης είχε το κατάστημα μπλοκ υφασμάτινο που πλένεται με νερό και ζωγραφίζεις ξανά και ξανά,οι μαρκαδόροι διαλύονται με το νερό,αλλά μπορεί να σου βάψει τα πάντα,καναπέδες κλπ και να καθαρίζεις μετά!!

εγώ της λέω ξανά και ξανά ότι ζωγραφίζουμε μόνο στο τραπεζάκι της!!

εχουν κανει θαυματα!χαχα!!

εγω εχω ριχταρια στους καναπεδες και καποιο υποστρωμα στο σημειο που παιζουμε αλλα ακομη και στον τοιχο να γραψει παντα το πλενω..αλλα μονιμα λεμε οτι γραφουμε μονο στο τετραδιο η στο φυλλο..

σημερα σκεφτομαι να παμε παιδοτοπο αν και με κοβω να με τραβολογαει και εμενα μεσα και σημερα βαριεμαι..

καλημέρα!

Εγώ αψού και αψού είμαι σήμερα.

Ελενάντα εγώ απο ενός έτους της τα στεγνώνω με πιστολάκι. Το φοβόταν για αρκετό καιρό μέχρι που το συνήθισε. Τώρα θέλει να το ανάβει και μόνη της. Φοβάμαι να της τα αφήνω έτσι. Αφού την λούζω κάθε βράδυ μέχρι να πέσει για ύπνο δεν θα προλάβουν να στεγνώσουν.

καλημερα.. και εγω τωρα τον χειμωνα αναγκαστικα της τα στεγνωνω με το πιστολακι στη μετρια θερμοκρασια διοτι ο θερμος αερας ξηραινει την τριχα και θα χασουν την απαλοτητα τους..ετσι την λουζω μερα παρα μερα και στεγνωνω μεχρι να φυγει η πολυ υγρασια..πριν το ετος σπανια το εκανα, δεν ειχε πολυ μαλλι αλλωστε..

καλημέρα βικάκι!!

κι εμείς από 1 έτους τα στεγνώνουμε,αλλά δεν φοβόταν ποτέ...

έβλεπε κι εμένα και της άρεσε,όταν ήταν μωρό τη νανούριζε κιόλας!!

εγώ πλέον της τα λούζω μέρα παραμέρα,γιατί δεν λαδώνουν και είχα προσέξει ότι χαλάνε οι μπούκλες...οπότε στο τελείωμα της βάζω και λίγη μάσκα στις άκρες...την δική μου,και οι μπούκλες είναι πιο ωραίες!!

αλλά νομίζω ότι σύντομα θα αρχίσουν να ισιώνουν!!

Διαφημίσεις

καλημέρα βικάκι!!

εγώ πλέον της τα λούζω μέρα παραμέρα,γιατί δεν λαδώνουν και είχα προσέξει ότι χαλάνε οι μπούκλες...οπότε στο τελείωμα της βάζω και λίγη μάσκα στις άκρες...την δική μου,και οι μπούκλες είναι πιο ωραίες!! :o:shock:

πλακα εχεις..

καλέ ήταν χαλασμένες οι μπούκλες μετά το στέγνωμα κι ο άντρας μου σκέφτηκε να της βάλουμε μάσκα!!!!

δεν είχε κι άδικο,τα μαλλιά με μπούκλες θέλουν άλλη μεταχείριση!!!!!

καλέ ήταν χαλασμένες οι μπούκλες μετά το στέγνωμα κι ο άντρας μου σκέφτηκε να της βάλουμε μάσκα!!!!

δεν είχε κι άδικο,τα μαλλιά με μπούκλες θέλουν άλλη μεταχείριση!!!!!

πλακα ..εχετε :mrgreen:

καλημερα!

κι εγω μερα παρα μερα την κανω μπανιο,και στεγνωναν μεχρι να κοιμηθει τοσο που τριβεται,και παλευει.το πιστολακι φοβαται τον θορυβο,και δεν θελει.αλλα που θα παει,θα συνηθισει.αφηστε με το μπανιο,θελει να καθεται με τις ωρες,καθε φορα πρεπει να την δελεαζω με κατι αλλο για να βγει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κι εγω μερα παρα μερα την κανω μπανιο,και στεγνωναν μεχρι να κοιμηθει τοσο που τριβεται,και παλευει.το πιστολακι φοβαται τον θορυβο,και δεν θελει.αλλα που θα παει,θα συνηθισει.αφηστε με το μπανιο,θελει να καθεται με τις ωρες,καθε φορα πρεπει να την δελεαζω με κατι αλλο για να βγει.

διαβασες παραπανω τι εγραψα με τον υπνο? επειδη βαριεμαι να ξαναγραφω..

χαχουχα miamama!!

καλημερα..

καλημέρα βικάκι!!

εγώ πλέον της τα λούζω μέρα παραμέρα,γιατί δεν λαδώνουν και είχα προσέξει ότι χαλάνε οι μπούκλες...οπότε στο τελείωμα της βάζω και λίγη μάσκα στις άκρες...την δική μου,και οι μπούκλες είναι πιο ωραίες!!

η δικιά μου έχει πολύ λιπαρό μαλλί. δεύτερη μέρα άλουστη αρχίζουν να κολλάνε οι τρίχες μεταξύ τους. Για τρίτη δεν το συζητάω. Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου το μαλλί της ελέυθερο. Της το πιάνω κοτσιδάκια , κοτσιδούλα ή με κλαμεράκια. Την ημέρα του πάρτυ των γεννεθλίων της μαλώσαμε με τον άντρα μου γιατί αυτός τα ήθελε ελέυθερα και εγώ πιασμένα. Δεν επέμεινα κια πολυ γιατί νωρίτερα πάλι μαλώσαμε γιατί δεν καθόταν να την ντύσω και της φώναξα.

πάντα έτσι κάνει. Όταν της λέω έλα να αλλάξουμε πάνα, μέχρι να πάω να φέρω τη πάνα έχει εξαφανιστεί. Πίσω απο καναπέδες, πίσω απο την κουρτίνα , κάτω απο το τραπέζι....και όταν της φωνάζω γεωργίτσα Γεωργίτσα είσαι εδώ? Μούγκα η κυρία...

εχθες ηθελα να αγορασω ενα τζιν για μενα αλλα τελικα ειπα τα τελευταια 20 ευρω μου να τα σπαταλησω για την τσουπρα..

ετσι μπηκα στα Prenatal και της αγορασα μια ολοσωμη φορμα (οχι σαν της ΕΥΑΣ!!) με 15 ευρω και ενα μπλουζακι καθημερινο με αλλα 6 ευρω..και ειναι μια χαρουλα..

που είστε σήμερα?πλάκωσε δουλειά?

εγώ βαριέμαι να κάνω δουλειές,φαγητό για τη μικρή έχω από χθες φασολάκια λαδερά.και για μας που κάνουμε δίαιτα θα ψήσω κοτόπουλο με λαχανικά στον ατμό!!!

θα ξεφουσκώσω που θα πάει!!!

ρούχα από χθες έξω και δεν έχουν στεγνώσει,είχε χθες το βράδυ πολύ υγρασία!!

η δικιά μου έχει πολύ λιπαρό μαλλί. δεύτερη μέρα άλουστη αρχίζουν να κολλάνε οι τρίχες μεταξύ τους. Για τρίτη δεν το συζητάω. Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου το μαλλί της ελέυθερο. Της το πιάνω κοτσιδάκια , κοτσιδούλα ή με κλαμεράκια. Την ημέρα του πάρτυ των γεννεθλίων της μαλώσαμε με τον άντρα μου γιατί αυτός τα ήθελε ελέυθερα και εγώ πιασμένα. Δεν επέμεινα κια πολυ γιατί νωρίτερα πάλι μαλώσαμε γιατί δεν καθόταν να την ντύσω και της φώναξα.

πάντα έτσι κάνει. Όταν της λέω έλα να αλλάξουμε πάνα, μέχρι να πάω να φέρω τη πάνα έχει εξαφανιστεί. Πίσω απο καναπέδες, πίσω απο την κουρτίνα , κάτω απο το τραπέζι....και όταν της φωνάζω γεωργίτσα Γεωργίτσα είσαι εδώ? Μούγκα η κυρία...

αααααααααααχχ.. ετσι ειναι ολα τα σκατουλια..τελικα!!

εχθες μετα το μπανιο εκανε κυκλους και κωλοτουμπες στο κρεβατι γυμνη και τσιριζε που την πηρα με το ζορι να την ντυσω..δραματα καθε βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...