Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ευτυχως!!! μπορει να με ζοριζει αλλα 9 με 9μιση κοιμαται και ξυπναει στις 9 το πρωι! και το μεσημερι παντα 2-3 ωρες (με τη γνωστη διαδικασια ομως...πφφφ...)

οταν την πηγαινεις για υπνο παντως μην της βαζεις τηλεοραση γιατι κολλανε και ακομα και να νυσταζουν δεν κοιμουνται..2 φορες το εκανα και το σκυλομετανιωσα!!! παιδευομουν 1μιση ωρα να τη βαλω για υπνο μετα!

ναι,το ξερω με την τηλεοραση.εγω την ανοιγω παντα και βαζω το teletext,αντι για φωτακι,γτ μετα που θα κοιμηθει την βαζουμε λιγο και βλεπουμε μεχρι να μας παρει ο υπνος.

αα,ηθελα να σε ρωτησω,θυμασαι που με ρωτουσες για το πως στεγνωνω τα μαλλια της μετα το μπανιο,και σου ελεγα οτι στεγνωνουν μονα τους μεχρι να κοιμηθει,τοσο πολυ που παλευει?

τωρα τελευταια δεν στεγνωνουν,και φοβαμαι να της τα αφηνω κατω,και της τα πιανω.το πιστολακι το φοβαται.εσυ τι εκανες?το συνηθισε το πιστολακι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε εγω μπορω,αν και σε μερικα θεματα ειμαι ακαθεκτη,και την βλεπεις μετα απο 1 λεπτο και σταματαει το κλαμα.αλλα μερικα παιδια το εχουν και στο τσεπακι τους τον υπνο,ενω αλλα οχι.εμενα δεν ειναι του υπνου,δεν εχει κοιμηθει ποτε μονη της,παντα την πριζω εγω να κοιμηθει.και ξαναλεω,δεν ειναι μονο οτι την κοιμιζω εγω,αλλα ξυπναει και το βραδυ 2-3 φορες!

γιατι ξυπναει ακομα για γαλα ρε γμτ; εχεις ρωτησει κανα ντοκτορι πως να το κοψεις; μεγαλο μαρτυριο! εμενα με ξυπναει 2 φορες ο μικρος τη νυχτα και κοιμαμαι ορθια!

γιατι ξυπναει ακομα για γαλα ρε γμτ; εχεις ρωτησει κανα ντοκτορι πως να το κοψεις; μεγαλο μαρτυριο! εμενα με ξυπναει 2 φορες ο μικρος τη νυχτα και κοιμαμαι ορθια!

δεν ξερω,παλια νομιζα επειδη δεν ετρωγε,τωρα που τρωει,λεω οτι ειναι μαλλον απο συνηθεια,αλλα ετσι οπως τσιριζει και φωναζει για γαλα,δεν μπορω να της το κοψω....

2 φορες ξυπναει μονο?και τον θηλαζεις?τι καλος!

δεν ξερω,παλια νομιζα επειδη δεν ετρωγε,τωρα που τρωει,λεω οτι ειναι μαλλον απο συνηθεια,αλλα ετσι οπως τσιριζει και φωναζει για γαλα,δεν μπορω να της το κοψω....

2 φορες ξυπναει μονο?και τον θηλαζεις?τι καλος!

εμενα μου φαινεται μαρτυριο! η μελινα δεν ξυπνουσε ποτε! και τωρα που ο μικρος εχει την αλλεργια και θα θηλαζει για πολυ καιρο να δω τι θα κανω! ειναι πολυ γλυκας παντως,και στενοχωριεμαι τρελα με αυτο το θεμα. σημερα ειναι και η πρωτη φορα που ειδα αιμα στα κακα του και τρελαθηκα. και ο σκατουλης ειναι πολυ καλο μωρο, δεν κλαει ποτε. ξυπναει το πρωι με φωνουλες σαν να τραγουδαει..το παιδακι μου μωρε γιατι εχει την κωλοαλλεργια θα σκασωωωωω...

Διαφημίσεις

εμενα μου φαινεται μαρτυριο! η μελινα δεν ξυπνουσε ποτε! και τωρα που ο μικρος εχει την αλλεργια και θα θηλαζει για πολυ καιρο να δω τι θα κανω! ειναι πολυ γλυκας παντως,και στενοχωριεμαι τρελα με αυτο το θεμα. σημερα ειναι και η πρωτη φορα που ειδα αιμα στα κακα του και τρελαθηκα. και ο σκατουλης ειναι πολυ καλο μωρο, δεν κλαει ποτε. ξυπναει το πρωι με φωνουλες σαν να τραγουδαει..το παιδακι μου μωρε γιατι εχει την κωλοαλλεργια θα σκασωωωωω...

τι αλλεργια εχει?κι εμενα ειχε αιμα στα κακα,και πηρα ενα ειδικο γαλα για 2 βδομαδες,και μετα ξαναγυρισαμε στο παλιο.

Kαλημέρα!!! Τί κάνετε;; Σήμερα είναι η μέρα των αποριών.... ας πούμε απορώ γιατί ήρθα κ σήμερα στη δουλειά..

Εχθές το βράδυ εκεί που ειχε ηρεμήσει κ δεν την άκουγα πια ήρθε ο μπαμπάς της κ τον άκουσε κ ξανα-μανά το κλάμα κ την σήκωσε... καταλαβαίνετε την συνέχεια... μαμά μου-μανούλα μου αγκαλιά μη φεύγεις και τα σχετικά... ματια κατακοκκινα από το κλάμα....ε λύγισα.... αφου δεν το συνηθίζω να μου κλαίνε πάει...

καλημερα

συμπασχω με ολες σας ως γνωστων και επιμενω οτι η αυπνια συνηθιζεται οταν στο μυαλο σου εχεις εναν στοχο, οπως ειχα εγω με τον θηλασμο..μολις τελειωσα με αυτον πλεον η αυπνια μου ειναι απλα μια ανυποφορη κατασταση..

και ετσι αποφασισα εδω και λιγες ημερες και ειμαι πιο σκληρη με τη μικρη.

Δηλαδη πριν κοιμηθει της κανω μια πλυση εγκεφαλου σχετικα οτι η μαμα θα σε βαλει για υπνο και μετα θα παει στο κρεβατι που μοιραζεται με τον μπαμπα και οταν ξυπναει δεν ενδειδω στις παρακλησεις της να ξαπλωσω μαζι της, κλαιει καμποση ωρα 5-10 λεπτα ενω εγω την χαιδευω και της μιλαω ηρεμα και μετα ξαπλωνει και αποκοιμιεται..

αυτο συμβαινει απο 1 εως 3 φορες σε ολη τη νυχτα με τη μια φορα απο αυτες να ειναι και η πιο εντονη..

ειναι σε ηλικια που μπορει να καταλαβει σιγα σιγα συνεπως απο μενα εξαρταται πλεον..

εννοειται βεβαια οτι παντα ειναι ευπροσδεκτη στο κρεβατι μου η αν αρρωστησει η φοβηθει θα μαι στο δικο της..

καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!

2965068hx5amlcpsb.gif

κορίτσια βαστάτε γερά!!!!και σύντομα θα κοιμάστε σερί!!!

μην σαν ρίχνουν είναι πονηρά!!

εμείς χθες το βράδυ ηρέμησε σχετικά γρήγορα,αλλά άργησε να κοιμηθεί,την άλλαξα και μια πάνα 1 ώρα αφού είχε ξαπλώσει,το πρωί πάλι κατουρημένη,μιλάμε για μεγάλη ποσότητα τσίσα!!τι την αλλάζω 12-1,το πρωί πάλι τα ίδια...και φυσικά ξύπνησε με φωνές και κλάματα!!!

που είναι οι παλιές καλές εποχές??

θα στρώσει,που θα πάει!!

αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί με ένα ζευγάρι παπούτσια μου(γιατί κάτι γοβάκια παιδικά δεν της πάνε της καημένης),με ένα κολιέ που της έφτιαξε η νονά της,από ξύλινες χάντρες,κι ένα δαχτυλίδι παιδικό!!!και σουλατσάρει στο σπίτι!!!

το ψώνιο μου!!!

Διαφημίσεις

http://www.hartorama.gr/displayITM2.asp?ITMID=27433

ξέχασα να σας πω,είχε ένα παιχνιδάδικο στο χωριό σχετικά καινούριο,φανταστείτε μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τίποτα,τεσπά...με πολύ ωραία παιχνίδια που εδώ δεν τα βρίσκω,τα jumbo σίγουρα δεν τα έχουν. πήραμε μαγικούς μαρκαδόρους,που είναι διάφανοι στην αρχή και μόνο στο ειδικό μπλοκ ζωγραφίζουν,ούτε λερώνει τίποτα,πολύ καλοί κορίτσια!!

καλημέραααααααααα!!!!!!!!!!!!!

το ψώνιο μου!!!

ετσι και η δικια μου.. εχθες ειχε βαλει τρεις κολιεδες μακρυους και οσα δακτυλιδια βρηκε στο ενα χερι και μερικα βραχιολια στα δυο χερια και πηγαινε.. σαν μικρη κυρια και μαλιστα το χερι με τα δακτυλιδια το χε και στημενο..

η σκατουλα..

http://www.hartorama.gr/displayITM2.asp?ITMID=27433

ξέχασα να σας πω,είχε ένα παιχνιδάδικο στο χωριό σχετικά καινούριο,φανταστείτε μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τίποτα,τεσπά...με πολύ ωραία παιχνίδια που εδώ δεν τα βρίσκω,τα jumbo σίγουρα δεν τα έχουν. πήραμε μαγικούς μαρκαδόρους,που είναι διάφανοι στην αρχή και μόνο στο ειδικό μπλοκ ζωγραφίζουν,ούτε λερώνει τίποτα,πολύ καλοί κορίτσια!!

αυτα τα πουλαει το prenatal και βιβλιοπωλεια πλην του jumbo

δεν θυμαστε που σας ειχα γραψει οτι μας εστειλε ο φιλος απο την Αυστρια κατι τετοιο??

οσο για το Jumbo εχει φερει ενα πανο που εχει μονο εναν στιλο που του βαζεις νερο και μολις γραψεις πανω στην επιφανεια εμφανιζονται χρωματα απο το background..και αυτο στεγνωνει και ξαναασπριζει η επιφανεια..

ψώνια τελείως!!!!!

επίσης είχε το κατάστημα μπλοκ υφασμάτινο που πλένεται με νερό και ζωγραφίζεις ξανά και ξανά,οι μαρκαδόροι διαλύονται με το νερό,αλλά μπορεί να σου βάψει τα πάντα,καναπέδες κλπ και να καθαρίζεις μετά!!

εγώ της λέω ξανά και ξανά ότι ζωγραφίζουμε μόνο στο τραπεζάκι της!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...