Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγαπη μου,και το φιλαει.αυτο δεν λεγεται την βαζω για υπνο,βασανιστηριο λεγεται!
Δεν έχεις άδικο... προσπάθησε να είσαι πιο αυστηρή μήπως και πιάσει... εμένα ας πούμε μπορεί να τύχει να την βάλω και να μην θέλει να κοιμηθεί αλλά έχει τυχεί να μην ξαπλώσω δίπλα της, να κατέβει 3-4 φορες και εγώ απλά την ξαναβάζω χωρίς πολλά λόγια... και αποκοιμιεται με γκρινια βέβαια... μπορεί να μην πιάνει πάντα αλλά αξίζει την προσπάθεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχεις άδικο... προσπάθησε να είσαι πιο αυστηρή μήπως και πιάσει... εμένα ας πούμε μπορεί να τύχει να την βάλω και να μην θέλει να κοιμηθεί αλλά έχει τυχεί να μην ξαπλώσω δίπλα της, να κατέβει 3-4 φορες και εγώ απλά την ξαναβάζω χωρίς πολλά λόγια... και αποκοιμιεται με γκρινια βέβαια... μπορεί να μην πιάνει πάντα αλλά αξίζει την προσπάθεια

αυστηρη ειμαι,αλλα μετα που μου γελαει και μου κανει πονηριες,γελαω κι εγω,και ξανα απο την αρχη,και μαλλον αυτο φταιει.θα το επιχειρησω να σου πω.thanks!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

διπλο,εχεις βαλει το τικερακι σου?

αυστηρη ειμαι,αλλα μετα που μου γελαει και μου κανει πονηριες,γελαω κι εγω,και ξανα απο την αρχη,και μαλλον αυτο φταιει.θα το επιχειρησω να σου πω.thanks!

προσπάθησε να συγκρατηθείς... και εγώ το παθαίνω αυτό με τα πανέμορφα ματάκια της αλλά επειδή στο Θοδωρή ήμουν αυστηρή σκέφτομαι κάτι από τη δουλειά, μου γυρίζει το μάτι και παίζω καλά το ρόλο μου:tongue:

Διαφημίσεις

Eλένη μου φεύγω, δεν πληρώνομαι ... δεν θα κάτσω και παραπάνω

Καλό απόγευμα

εφυγα,γτ ηρθαν και μου ξυπνησαν την μικρη.:mad:

καλη ξεκουραση!φιλησε μου τα ζουζουνια σου!

ρε μαεστρο που εισαι παιδι μου σημερα; τεζαρες με την ίωση; να σου ζησει ο παιδαράς!!! (αφου με γειωσες και εμενα τηλεφωνικως σαν την προσπ στα γραφω εδω...γκκρρρρρ...)

ελενη τα φτυσαμε τα φτυσαμε; ελα μια βολτουλα προς τα δω για να δεις για ποτε ολα θα σου φαινονται ροδινα..κόλαση λεμεεεεε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παντως ασχετα αν φαινεται βουνο το να εχεις 2 παιδια σε τοσο κοντινη ηλικια, ζεις θεϊκές στιγμες...εγω εχω λιωσει με τον τροπο που συμπεριφερεται το μελινακι στο μικρο.και εχει πολυ γελιο γενικα στο σπιτι με τα 2...δηλαδη ακομα και χωρις καμια βοηθεια οπως ειμαστε εμεις και παλι δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα οσο τα φανταζεστε..μια συνηθεια ειναι, λιγη υπομονη παραπανω και συμμετοχη και των 2 στα παιδια και βγαινει η μερα.

το σπαστικο ειναι το κουβαλημα! για να παω στο φουρνο θελω μια ωρα να ετοιμασω 2 παιδια, να βαλω ενα στο μαρσιππο και ενα στο καροτσι, και αλλη μια ωρα να μαζευτουμε στο γυρισμο...και για να παω στο φουρνο 5 λεπτα!!!!δηλαδη 2 ωρες ετοιμασιες για 5 λεπτα δουλεια...ελεος....:confused:

καλησπερα,εδω γινεται του Κουτρουλη ο γαμος,προσπαθω να βαλω τη μικρη για υπνο κ τσιριζει κ κλαιει κ εχει κατεβει απο το κρεβατι τεσσερις φορες κ ξανα τηνεβαλα πισω,το κλαμα κορομηλο κ η τσιριδα συννεφο αλλα δενθα της περασει.δεν μπορω να ξαπλωνω μαζι της καθε φορα,το θοδωρη σκεφτομαι που δεν μπορει να κοιμηθει. Αυτα τα ωραια απο εδω. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Κ ΟΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ

καλησπερα,εδω γινεται του Κουτρουλη ο γαμος,προσπαθω να βαλω τη μικρη για υπνο κ τσιριζει κ κλαιει κ εχει κατεβει απο το κρεβατι τεσσερις φορες κ ξανα τηνεβαλα πισω,το κλαμα κορομηλο κ η τσιριδα συννεφο αλλα δενθα της περασει.δεν μπορω να ξαπλωνω μαζι της καθε φορα,το θοδωρη σκεφτομαι που δεν μπορει να κοιμηθει. Αυτα τα ωραια απο εδω. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Κ ΟΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ

ναι βρε τζες...παιζει οντως πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια. και αμα σου ζαλιζουν το κεφαλι ολη μερα στη δουλεια με τι ψυχραιμια να αντιμετωπίσεις μετα τη μουρμουρα των παιδιων..και το να μην πληρωνεσαι κιολας (επειδη το εχω ζησει για τα καλα) σου κανει τα νευρα σμπαραλια..

αυτο το λουκι με τον υπνο παντως το τραβαω και εγω. η μικρη θελει αγκαλια και χερακι για να κοιμηθει και πρωτα θα μου εξιστορει για κανα μισαωρο τι καναμε ολη μερα..ο μικρος απο την αλλη μολις τον βαλω στην κουνια και ανοιξω το μομπιλε, χαμογελαει και σε 1 λεπτο εχει κοιμηθει...αμαν αυτες οι κορες...ταλαιπωρια!!!

Διαφημίσεις

να΄μαι κι εγώ,έχει κάνει κατάληψη ο χάζμπαντ στο λάπτοπ,έχει δουλειά!!

με τον ύπνο είναι θέμα,να παιδεύεσαι 2 ώρες με το σκαθάρι...εμείς ευτυχώς το ίδιο πρόγραμμα με τον παίδαρο σου δέσποινα έχουμε από μωρό...πάντα μόνη την παίρνει ο ύπνος,τώρα τις τελευταίες μέρες κάνει νερά!! την βάζουμε και κατεβαίνουμε κάτω κι αρχίζει κλάμα και μουρμούρα,μετά από κάνα 10λεπτο σταματάει αλλά αργεί να την πάρει ο ύπνος... πάλι καλά που δεν έχω βγάλει τα κάγκελα,θα μας ερχόταν κάτω.

και το πρωί κλαίγοντας ξυπνάει πια...δεν ξέρω τι έπαθε!!

ελεναδίτσα όπως τα λέει η τζες,αυστηρότητα!!!μην γελάς!!θα το χάσεις το παιχνίδι!!

που να δεις εμένα πως κάνω,όλη η γειτονιά μας ακούει!!!

ελενη τα φτυσαμε τα φτυσαμε; ελα μια βολτουλα προς τα δω για να δεις για ποτε ολα θα σου φαινονται ροδινα..κόλαση λεμεεεεε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:γι'αυτο δεν κανω αλλο λεμεεεεε!!!

παντως ασχετα αν φαινεται βουνο το να εχεις 2 παιδια σε τοσο κοντινη ηλικια, ζεις θεϊκές στιγμες...εγω εχω λιωσει με τον τροπο που συμπεριφερεται το μελινακι στο μικρο.και εχει πολυ γελιο γενικα στο σπιτι με τα 2...δηλαδη ακομα και χωρις καμια βοηθεια οπως ειμαστε εμεις και παλι δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα οσο τα φανταζεστε..μια συνηθεια ειναι, λιγη υπομονη παραπανω και συμμετοχη και των 2 στα παιδια και βγαινει η μερα.

ειπες το βασικο,συμμετοχη!δεν υπαρχει!

τελος παντων!

χαιρομαι που ειστε καλα,και το μελινακι προσεχει το αδερφακι της!

ναι βρε τζες...παιζει οντως πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια. και αμα σου ζαλιζουν το κεφαλι ολη μερα στη δουλεια με τι ψυχραιμια να αντιμετωπίσεις μετα τη μουρμουρα των παιδιων..και το να μην πληρωνεσαι κιολας (επειδη το εχω ζησει για τα καλα) σου κανει τα νευρα σμπαραλια..

αυτο το λουκι με τον υπνο παντως το τραβαω και εγω. η μικρη θελει αγκαλια και χερακι για να κοιμηθει και πρωτα θα μου εξιστορει για κανα μισαωρο τι καναμε ολη μερα..ο μικρος απο την αλλη μολις τον βαλω στην κουνια και ανοιξω το μομπιλε, χαμογελαει και σε 1 λεπτο εχει κοιμηθει...αμαν αυτες οι κορες...ταλαιπωρια!!!

κι εσενα ετσι ειναι η μελινα?τουλαχιστον εσενα κοιμαται ολο το βραδυ,ε?

αχ,αυτες οι κορες!

τζεσικααα,κοιμηθηκε η μικρη σου?

να΄μαι κι εγώ,έχει κάνει κατάληψη ο χάζμπαντ στο λάπτοπ,έχει δουλειά!!

με τον ύπνο είναι θέμα,να παιδεύεσαι 2 ώρες με το σκαθάρι...εμείς ευτυχώς το ίδιο πρόγραμμα με τον παίδαρο σου δέσποινα έχουμε από μωρό...πάντα μόνη την παίρνει ο ύπνος,τώρα τις τελευταίες μέρες κάνει νερά!! την βάζουμε και κατεβαίνουμε κάτω κι αρχίζει κλάμα και μουρμούρα,μετά από κάνα 10λεπτο σταματάει αλλά αργεί να την πάρει ο ύπνος... πάλι καλά που δεν έχω βγάλει τα κάγκελα,θα μας ερχόταν κάτω.

και το πρωί κλαίγοντας ξυπνάει πια...δεν ξέρω τι έπαθε!!

ελεναδίτσα όπως τα λέει η τζες,αυστηρότητα!!!μην γελάς!!θα το χάσεις το παιχνίδι!!

που να δεις εμένα πως κάνω,όλη η γειτονιά μας ακούει!!!

εγω δεν τα αφηνω να κλαινε δεν μπορω..απλα ο μικρος δεν κλαιει!! καθεται για λιγο και χαζογελαει στο μομπιλε και κοιμαται! θεος!!!το μελινακι απο την αλλη θελει χαδακια και τετοια αλλα μάρεσει ρε γμτ! για ποσα χρονια θα το ζησω αυτο αλλωστε;μετα θα μας κλειδωνουν και την πορτα για να μην τα ενοχλουμε!

ειπες το βασικο,συμμετοχη!δεν υπαρχει!

τελος παντων!

χαιρομαι που ειστε καλα,και το μελινακι προσεχει το αδερφακι της!

κι εσενα ετσι ειναι η μελινα?τουλαχιστον εσενα κοιμαται ολο το βραδυ,ε?

αχ,αυτες οι κορες!

τζεσικααα,κοιμηθηκε η μικρη σου?

ναι ευτυχως!!! μπορει να με ζοριζει αλλα 9 με 9μιση κοιμαται και ξυπναει στις 9 το πρωι! και το μεσημερι παντα 2-3 ωρες (με τη γνωστη διαδικασια ομως...πφφφ...)

οταν την πηγαινεις για υπνο παντως μην της βαζεις τηλεοραση γιατι κολλανε και ακομα και να νυσταζουν δεν κοιμουνται..2 φορες το εκανα και το σκυλομετανιωσα!!! παιδευομουν 1μιση ωρα να τη βαλω για υπνο μετα!

εγω δεν τα αφηνω να κλαινε δεν μπορω..απλα ο μικρος δεν κλαιει!! καθεται για λιγο και χαζογελαει στο μομπιλε και κοιμαται! θεος!!!το μελινακι απο την αλλη θελει χαδακια και τετοια αλλα μάρεσει ρε γμτ! για ποσα χρονια θα το ζησω αυτο αλλωστε;μετα θα μας κλειδωνουν και την πορτα για να μην τα ενοχλουμε!

ουτε εγω μπορω,αν και σε μερικα θεματα ειμαι ακαθεκτη,και την βλεπεις μετα απο 1 λεπτο και σταματαει το κλαμα.αλλα μερικα παιδια το εχουν και στο τσεπακι τους τον υπνο,ενω αλλα οχι.εμενα δεν ειναι του υπνου,δεν εχει κοιμηθει ποτε μονη της,παντα την πριζω εγω να κοιμηθει.και ξαναλεω,δεν ειναι μονο οτι την κοιμιζω εγω,αλλα ξυπναει και το βραδυ 2-3 φορες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...