Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η καθεμία μας πιστεύει ότι κουράζεται περισσότερο από την άλλη όπως και να το κάνουμε... όπως και η καθεμία έχει λιγότερες ή περισσότερες αντοχές.

Ο καθένας βιώνει τη φάση της ζωής του με διαφορετική βαρύτητα... οι φίλες μου οι ανύπαντρες όταν μιλάμε θεωρούν ότι κουράζονται εξίσου το ίδιο με εμένα..... όσες έοχυν ένα παιδί και αυτές κουράζονται πολύ ... με τα δύο παιδιά όπως και να το κάνουμε είναι πιο αγγούρι... παρόλα αυτά αν προσωπικά δεν είχα οικονομικά προβλήματα που μου ρίχνουν την ψυχολογια σε απίστευτο σημείο και με κουράζουν ψυχικά κανένα πρόβλημα δεν θα ειχα και δεν θα ενιωθα καθόλου κουρασμέν κι ας μην είχα καμμια απολύτως βοήθεια... όπως το 6μηνο που καθόμουν κ δεν μας ειχαν πλακώσει τοσο τα χρεη και ήμουν μονη με δυο παιδιά και η μανα μου ερχοταν μονο για επισκεψη

Η καθεμία μας πιστεύει ότι κουράζεται περισσότερο από την άλλη όπως και να το κάνουμε... όπως και η καθεμία έχει λιγότερες ή περισσότερες αντοχές.

Ο καθένας βιώνει τη φάση της ζωής του με διαφορετική βαρύτητα... οι φίλες μου οι ανύπαντρες όταν μιλάμε θεωρούν ότι κουράζονται εξίσου το ίδιο με εμένα..... όσες έοχυν ένα παιδί και αυτές κουράζονται πολύ ... με τα δύο παιδιά όπως και να το κάνουμε είναι πιο αγγούρι... παρόλα αυτά αν προσωπικά δεν είχα οικονομικά προβλήματα που μου ρίχνουν την ψυχολογια σε απίστευτο σημείο και με κουράζουν ψυχικά κανένα πρόβλημα δεν θα ειχα και δεν θα ενιωθα καθόλου κουρασμέν κι ας μην είχα καμμια απολύτως βοήθεια... όπως το 6μηνο που καθόμουν κ δεν μας ειχαν πλακώσει τοσο τα χρεη και ήμουν μονη με δυο παιδιά και η μανα μου ερχοταν μονο για επισκεψη

τζεσικα,εχεις δικιο. το παν ειναι η ψυχολογια...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

να πάω για δουλειά δεν καίγομαι καθόλου,θα γυρνάω σπίτι με χειρότερα νεύρα!!!!!!!!!!

βασικα αυτη την στιγμη,λεω καλα μου ηταν οσο εκατσα.

ασε που δουλεια για μενα,ειδικα η δουλεια που δουλευα,ισοδυναμει με

1)λεφτα=ρουχα που εχω να ψωνισω κατι χρονια,φταξιμο μαλλιων,νυχια,δοντια,κτλ=καλη ψυχολογια

2)επαφη με κοσμο,αλλαγη,βολτα εξω απο το σπιτι=καλη ψυχολογια

βασικα αυτη την στιγμη,λεω καλα μου ηταν οσο εκατσα.

ασε που δουλεια για μενα,ειδικα η δουλεια που δουλευα,ισοδυναμει με

1)λεφτα=ρουχα που εχω να ψωνισω κατι χρονια,φταξιμο μαλλιων,νυχια,δοντια,κτλ=καλη ψυχολογια

2)επαφη με κοσμο,αλλαγη,βολτα εξω απο το σπιτι=καλη ψυχολογια

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω να μου κάνουν εικονική απόλυση για να κάθομαι σπιτι, να παίρνω τα λεφτά του οαεδ και ότι βγάζω από autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin η a v o n τους πείραξε... η οριφλέιμ όχι στο parents δλδ συνολο καμμια 700 ευρώ αφού τωρα παίρνω 900 ευρώ , δεν πληρώνομαι και χανω και 100 ευρώ από τις βενζίνες

εγώ δεν μπορώ να πω ότι νιώθω κουρασμένη...και το μεσημέρι κοιμάμαι...

ποτέ δεν λέω "είμαι πτώμα,τρέχω,πολλές δουλειές"

νεύρα έχω ώρες ώρες!!

αλλά το παν είναι η ψυχολογία λόγω οικονομικών όπως λέτε...

τα άλλα όλα διορθώνονται!!!

και πάλι βρε ελενάδα θα περισσεύουν για ψώνια????,όλο και κάτι άλλο θα βγαίνει που έχει προτεραιότητα...

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω να μου κάνουν εικονική απόλυση για να κάθομαι σπιτι, να παίρνω τα λεφτά του οαεδ και ότι βγάζω από autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin η a v o n τους πείραξε... η οριφλέιμ όχι στο parents δλδ συνολο καμμια 700 ευρώ αφού τωρα παίρνω 900 ευρώ , δεν πληρώνομαι και χανω και 100 ευρώ από τις βενζίνες

καλα το σκεφτεσαι εσυ,δεν το συζητω.

Διαφημίσεις

εγώ δεν μπορώ να πω ότι νιώθω κουρασμένη...και το μεσημέρι κοιμάμαι...

ποτέ δεν λέω "είμαι πτώμα,τρέχω,πολλές δουλειές"

νεύρα έχω ώρες ώρες!!

αλλά το παν είναι η ψυχολογία λόγω οικονομικών όπως λέτε...

τα άλλα όλα διορθώνονται!!!

και πάλι βρε ελενάδα θα περισσεύουν για ψώνια????,όλο και κάτι άλλο θα βγαίνει που έχει προτεραιότητα...

ε,οπως ειμαστε τωρα,δεν ημασταν οταν δουλευα.οσο να'ναι ενας μισθος παραπανω,ειναι ενας μισθος.

εμενα μαλλον με εχει κουρασει πολυ η μικρη στο θεμα του υπνου,που ξυπναει 3 φορες για γαλα,εχω να κοιμηθω σερι το βραδυ,2 χρονια.

το μεσημερι κανει 1 ωρα να κοιμηθει,και το βραδυ 2 ωρες!

και καθε μερα,λεω,ωχ,ποτε θα κοιμηθει παλι να χαλαρωσω κι εγω 2 ωρες το βραδυ.ολα μες στο αγχος τα κανω. την παω 2 ωριτσες,απο πανω και αγχωνομαι για να προλαβω να κανω τις δουλειες μου.τις προαλλες πηγα για καφε,με μια φιλη μου,που ειχα να παω 2 χρονια,και γυρισα στις 10 και κοιμοταν η μικρη,και να δεις ηρεμη που ημουν!

πολυ νευρικια ειμαι,και πρεπει να χαλαρωσω.

πολυ νευρικια ειμαι,και πρεπει να χαλαρωσω.

Εγώ με το θέμα του ύπνου ειμαι τυχερή, η μικρή βέβαια αν δεν πέσω μαζί της δεν κοιμάται αλλά τις τελευταίες μέρες καθομαι δίπλα της κ διαβάζω και την παίρνει ο ύπνος μετά από λίγο. Το καλό που έχουν ειναι ότι αν δεν ξυπνήσουμε εμείς ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει πριν από εμάς και το βραδυνό γάλα το έχει κόψει από 2 μηνών .. πάλι καλά... το έχω ξαναπεί.. ο βραδυνός ύπνος δεν αναπληρώνεται.... βέβαια το μονο θέμα ειναι ότι δεν κοιμούνται ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 10:30μμ ούτε με τάμα

Εγώ με το θέμα του ύπνου ειμαι τυχερή, η μικρή βέβαια αν δεν πέσω μαζί της δεν κοιμάται αλλά τις τελευταίες μέρες καθομαι δίπλα της κ διαβάζω και την παίρνει ο ύπνος μετά από λίγο. Το καλό που έχουν ειναι ότι αν δεν ξυπνήσουμε εμείς ποτέ δεν έχουν ξυπνήσει πριν από εμάς και το βραδυνό γάλα το έχει κόψει από 2 μηνών .. πάλι καλά... το έχω ξαναπεί.. ο βραδυνός ύπνος δεν αναπληρώνεται.... βέβαια το μονο θέμα ειναι ότι δεν κοιμούνται ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 10:30μμ ούτε με τάμα

παλι καλα,τζες,δεν λες τιποτα.ξαπλωνω μαζι της κι εγω,και θελει γαλα.πινει λιγο και μετα θελει νερο,αν φυγω να παω να της βαλω,θα κατεβει απο το κρεβατι.

μετα θελει τηλεοραση,και μου φωναζει αν την κλεισω,αλλα εγω την κλεινω.μετα πεταει τα μαξιλαρια απο κατω απο το κρεβατι,και θελει το δικο μου,μετα κλαιει,και θελει τον μπαμπα της.αν ερθει,τον πειραζει για καμμια ωρα.αν δεν ερθει,σηκωνεται κι αναβει το φως.μετα με χτυπαει με τα ποδια της.σαν να μην μπορει να βολευτει,σαν να εχει σκουληκια στον κ..λο της που λεω εγω!παλευει 1 ωρα,με αγκαλιαζει,με τσιμπαει,τι κι αν εγω κανω πως κοιμαμαι,εκει αυτη.κι αν ανοιξω τα ματια μου,μου λεει κοιμισου!μετα θελει μασαζ,μετα θελει το χερι μου,και λεει,αχου τι καλο χερακι μωρε,ειδες?αγαπη μου,και το φιλαει.αυτο δεν λεγεται την βαζω για υπνο,βασανιστηριο λεγεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...