Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς τις υπόλοιπες!!!

ελπίζω να τα καταφέρουμε με τη δίαιτα.μαζί με τον άντρα μου ξεκινάμε,αυτός σίγουρα θα χάσει πιο γρήγορα εννοείται!!!

προσπ το ίδιο ακριβώς σκεφτήκαμε με τον άντρα μου!!

.....................

καλώς τις υπόλοιπες!!!

ελπίζω να τα καταφέρουμε με τη δίαιτα.μαζί με τον άντρα μου ξεκινάμε,αυτός σίγουρα θα χάσει πιο γρήγορα εννοείται!!!

προσπ το ίδιο ακριβώς σκεφτήκαμε με τον άντρα μου!!όχι η αδερφή μου,η κουνιάδα!!

πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνω αληθινή!!!όπως ότι ήθελε να μας φορτώσει στο χωριό τον μικρό...γιατί...ήθελε να καλοπεράσει αυτή...

και φυσικά πήγε ταξιδάκι μαζί του κι άφησε το παιδί πίσω!!!

χμμμμμμμμμμ... και αυτα συμβαινουν.. μαλλον την εχει παρασυρει για τα καλα ο γοης..

Jesgk.. ρωταω πανω σε κατι που εγραφες για εκεινη.. κατι ειναι που ο ενας λειπει καποιες ωρες..λιγο αλλα κατι..

Διαφημίσεις

ποιος γόης?ας γελάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα

κάτι είναι κι αυτό όντως που πάει παιδικό ο ένας!!!

αλλά μετά γυρνάει πτώμα ή ντούρασελ???

Οπως και να γυρνάει δεν πάυει να ειναι δυο τα παιδιά... μπορεί να ειναι ξύπνιος την ώρα που ο μικρός κοιμάται ΄και πάλι 5' να ξεκουραστει δεν έχει

Οπως και να γυρνάει δεν πάυει να ειναι δυο τα παιδιά... μπορεί να ειναι ξύπνιος την ώρα που ο μικρός κοιμάται ΄και πάλι 5' να ξεκουραστει δεν έχει

ναι.. προφανως ετσι ειναι...

εγω εχθες ημουν με τη μικρη μονη μεχρι το απογευμα αλλα την πατησα γιατι δεν ηξερα οτι θα εφευγε η κουνιαδα για ενα μνημοσυνο (ε!! μονο για τετοια λειπει πλεον, αντε σε καμια απο τις δυο φιλεναδες της και καν σουπερ που και αυτο με την κριση εκκλειπει) και οτι θα ελειπε 6 ωρες συνεπως ειχα ανοιξει δουλειες απο νωρις και οταν μου ανακοινωσε οτι φευγει προσπαθουσα να συμμαζευτω για να μπορω να κατσω με τη μικρη η οποια ηθελε συνεχεια παιχνιδι και χορο και δεν ηθελε καθολου να κοιμηθει για μεσημερι.. ετσι μολις εσκασαν μυτη πατερας και αργοτερα κουνιαδα ασχοληθηκαν μαζι της για να κανω τις δουλειες που χα ανοιξει το πρωι.. και βεβαια ξεπατωθηκα.. μονο σιδερο δεν ειχα κουραγιο να κανω..σημερα αυτο..

όταν τα παιδιά είναι κοντινές ηλικίες είναι πολύ κούραση και χάλια!!

είμαι υπέρ της διαφοράς τελικά!!άσε που υπάρχουν παιδιά που κάνουν για 10!!κι ένα τέτοιο να έχεις!!δεν θες 2ο!!

εγώ ευτυχώς με την έλλη κάνω τις δουλειές μου,αλλά όχι στους ρυθμούς που θέλω,με το που μπει ο μπαμπάς δεν τον αφήνει λεπτό,πρήξιμο!!

είμαι υπέρ της διαφοράς τελικά!!άσε που υπάρχουν παιδιά που κάνουν για 10!!κι ένα τέτοιο να έχεις!!δεν θες 2ο!!

εγώ ευτυχώς με την έλλη κάνω τις δουλειές μου,αλλά όχι στους ρυθμούς που θέλω,με το που μπει ο μπαμπάς δεν τον αφήνει λεπτό,πρήξιμο!!

οταν ειναι κοντα στην ηλικια η ταλαιπωρια ειναι 2-3 χρονια πιστευω.. μετα μεγαλωνουν μαζι σε πολλα..(και παρομοια εξοδα συναμα)

οι μεγαλυτερες διαφορες δινουν το πλεονεκτημα να αυτοεξυπηρετουνται καλυτερα τα μεγαλυτερα παιδια..το θεμα ειναι αν μπορουν να παιξουν μαζι με τα μικροτερα και αλλες λεπτομερειες που πχ η jesgk θα βρισκει πιο συχνα

εγω πηγα στον γυναικολογο την Παρασκευη καναμε Παπ, ενω με βρηκε μια χαρα παραγωγικη γυναικολογικα..

για να δουμε..πρωτα ο Θεος.. ποτε με το καλο θα μας ξανακατσει και εχει ο Μεγαλοδυναμος..

είμαι υπέρ της διαφοράς τελικά!!άσε που υπάρχουν παιδιά που κάνουν για 10!!κι ένα τέτοιο να έχεις!!δεν θες 2ο!!ετσι νιωθω με την κορη μου!

εγω τις δουλειες τις κανω μαζι της,δηλαδη υποτιθεται οτι τις κανω,ή οταν ειναι με την γιαγια της.ολη την ωρα απο πισω μου ειναι.κι ο πατερας της να ειναι εδω,παλι μαμα θα φωναζει!λογικο βεβαια,αφου δεν πολυασχολιεται μαζι της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εγώ με την αδερφή μου έχω σχεδόν 4 χρόνια...μια χαρά παίζαμε,είναι λίγο και στα παιδιά...

συνήθως όταν είναι του ίδιου φύλου παίζουν καλύτερα...αλλά αν δεν μπορείς να συννενοηθείς με το μεγαλύτερο άστα βράστα!!

μπράβο προσπ!!!βουρ στον πατσά!!!!!!!!

ο άντρας μου πάλι όλο με την μικρή ασχολείται γιάυτό και του έχει αδυναμία,αν θέλει πιπίλα το βράδυ "μπαμπά" φωνάζει!!!!!!!!όλα τα παιδιά μαμά,η δική μου ανάποδη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...