Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!πως είστε σήμερα?το σκ καλό?

μαεστρία πως είστε οικογενειακώς???αρρωστήσατε τελικά?

βγήκατε και τσάρκες με τη δέσποινα είδα!!!

εμείς περάσαμε ήσυχα,είχε καλό καιρό και κάναμε τις βολτούλες μας!! μάθημα το σάββατο και βολτούλα,καφεδάκι τη κυριακή!!

είδα και τα μαγαζιά,έχουν βάλει καλές εκπτώσεις...πήρα ένα παντελόνι υφασμάτινο από benetton πολύ αλάνι το κορίτσι μου είναι!!!

σήμερα ξεκινάει επισήμως η δίαιτα,θέλω συμπαράσταση!!!βίκυ τη δική σου δίαιτα κάνω!!

η κουνιάδα πάντως έχασε 20-30 κιλά δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς,την είδα τώρα που πήγαμε χωριό,πηγαίνει και γυμναστήριο,έχει κι ένα σωρό μηχανήματα σπίτι,και μιλάμε έχει χάσει πολλούς πόντους. ήταν πάνω από 100 κιλά!!

καλημερα!

τι κανετε,κοριτσια?

Σπίτι και εμείς... το απόγευμα του Σαββάτου πήγαμε στο σπίτι κάτι συμμαθητών του Θοδωρή, κάνω παρέα με 3 μαμάδες κ αποφασίσαμε να βρισκόμαστε κάθε 15 μέρες αφού τα παιδιά μας παίζουν καλά... Βέβαια όλες έχουν 2 κ η μια 3 και έτσι γινόταν του κουτρούλι ο γάμος,σαν πάρτυ ήταν αλλά ειναι καλό να μην έχουμε μονο τυπικές επαφες.

Την Κυριακή πήγαμε στην πεθερά μου όλη την ημέρα, ωραία ήταν, φάγαμε, κοιμηθηκε η μικρή το μεσημέρι, χαλαρώσαμε. Το βράδυ πονούσε το αυτί του γιού κ κοιμήθηκα στις 1πμ. εγώ εχω ένα συνάχη αλλά τίποτα σοβαρό. Την κολλητή μου δεν είδα κ θα αργήσω να βαράω ενέσεις από μέρα σε μέρα. Αυτά... δουλειά σήμερα... άσχετο μου κάνει εντύπωση που στο parents είχε ανοίξει ένα θέμα κ oi διαχειριστές δεν banαραν την o r i f l a m e αλλα μου έκοψαν την a v o n

Διαφημίσεις

μια χαρά περάσατε τζες!!μπράβο καλά κάνατε!!

εμείς το σάββατο μοναξιές,και την κυριακή με τη κουνιάδα και το νέο αμόρε(:shock::shock:),είδα λίγο και την αδερφή μου με τα μικρά!!

Διαφημίσεις

Σπίτι και εμείς... το απόγευμα του Σαββάτου πήγαμε στο σπίτι κάτι συμμαθητών του Θοδωρή, κάνω παρέα με 3 μαμάδες κ αποφασίσαμε να βρισκόμαστε κάθε 15 μέρες αφού τα παιδιά μας παίζουν καλά... Βέβαια όλες έχουν 2 κ η μια 3 και έτσι γινόταν του κουτρούλι ο γάμος,σαν πάρτυ ήταν αλλά ειναι καλό να μην έχουμε μονο τυπικές επαφες.

αυτα ειναι τα ωραια,κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα

Την Κυριακή πήγαμε στην πεθερά μου όλη την ημέρα, ωραία ήταν, φάγαμε, κοιμηθηκε η μικρή το μεσημέρι, χαλαρώσαμε. Το βράδυ πονούσε το αυτί του γιού κ κοιμήθηκα στις 1πμ. εγώ εχω ένα συνάχη αλλά τίποτα σοβαρό. Την κολλητή μου δεν είδα κ θα αργήσω να βαράω ενέσεις από μέρα σε μέρα. Αυτά... δουλειά σήμερα... άσχετο μου κάνει εντύπωση που στο parents είχε ανοίξει ένα θέμα κ oi διαχειριστές δεν banαραν την o r i f l a m e αλλα μου έκοψαν την a v o n

ο θοδωρης τι εχει?

καλα,οι διαχειριστες μηπως δεν το εχουν δει ακομα?περιεργο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!πως είστε σήμερα?το σκ καλό?

μαεστρία πως είστε οικογενειακώς???αρρωστήσατε τελικά?

βγήκατε και τσάρκες με τη δέσποινα είδα!!!

εμείς περάσαμε ήσυχα,είχε καλό καιρό και κάναμε τις βολτούλες μας!! μάθημα το σάββατο και βολτούλα,καφεδάκι τη κυριακή!!

είδα και τα μαγαζιά,έχουν βάλει καλές εκπτώσεις...πήρα ένα παντελόνι υφασμάτινο από benetton πολύ αλάνι το κορίτσι μου είναι!!!

σήμερα ξεκινάει επισήμως η δίαιτα,θέλω συμπαράσταση!!!βίκυ τη δική σου δίαιτα κάνω!!

η κουνιάδα πάντως έχασε 20-30 κιλά δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς,την είδα τώρα που πήγαμε χωριό,πηγαίνει και γυμναστήριο,έχει κι ένα σωρό μηχανήματα σπίτι,και μιλάμε έχει χάσει πολλούς πόντους. ήταν πάνω από 100 κιλά!!

ησυχα περασατε?κι εγω θελω τετοια ησυχια!:tongue:

καλη αρχη με την διαιτα!κι εγω θελω να κανω του αντρα μου,αλλα θα μου σπασει τα νευρα,γιατι εκεινος τρωει το απογευμα,και στις 11-12 το βραδυ!

μ'αρεσουν πολυ οι περιγραφες σου μιαμαμα!χαχαχα

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εσυ Miamama για να γραφεις ετσι πιστευω οτι δεν πεφτεις εξω.. μαλλον η αδελφη σου θα χει καιρο να βρει τιποτε και θα κανει τα στραβα ματια.. ποιος ξερει!! Μπορει να νομιζει οτι ζει κανεναν ερωτα μεγαλο..αυτοι οι τυποι που κολλανε σαν βδελλες πουλανε πολλα παραμυθια..

περαστικα Jesgk.. και μενα η μικρη εχει ευκοιλια δυο μερες και δεν ξερω τι να της δινω να τρωει εκτος απο λαπα και φιδε..και αυτη τωρα ζηταει οτι της κατεβει..

περαστικα Jesgk.. και μενα η μικρη εχει ευκοιλια δυο μερες και δεν ξερω τι να της δινω να τρωει εκτος απο λαπα και φιδε..και αυτη τωρα ζηταει οτι της κατεβει..

Ευχαριστώ... δώστης καμμια μπανανούλα να σψίξει , περαστικά και στη μικρή λοιπόν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...