Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

κι εγω την ιδια απορια εχω γι αυτο το σουπερ καλαθι….!! το πουλησανε πολυ καλα παντως τα κοριτσια !! μπραβο τους !! 😝

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια Πολλα στον Νικολα μας!!! να τα χιλιασει..

Αχ Δεσποινουλα εγω οταν ημουν Θεσσαλονικη κ ανοιγα το στομα μου αμεσως μου ελεγαν "αθηναια εισαι;;;". αρα μαλλον θετικο το βλεπω..Τυχερουλες μια χαρα περνατε!!

Εμεις χτες δεν καναμε τιποτα..Σπιτι εφτιαξα μπισκοτακια με την Ναταλιτσα μου κ εγιναν πολυ νοστιμα..Σημερα θα παμε σινεμα..Και αυριο παλι δουλεια..ατιμο Σκ περναει υπερβολικα γρηγορα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα το μεγαλύτερο αγγούρι ever το τρώει η κολλητή μου που όχι μονο δεν εργάζεται παρά τις σπουδές της αφού δεν έχει κανέναν να την βοηθήσει, έχει όλες τις δουλειες του σπιτιού αλλά το σημαντικότερο έχει δύο παιδιά με μικρή σχετικά διαφορά μεταξύ τους να τα κυνηγά όλη μέρα.....

Μεγάλη υπομονή !!

δεν τα παει στο Αστερακι? ετσι νομιζα..

η κυρια μαεστρια μου ειπε οτι εχω προφορα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω όχι αυτη!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρε θα μας τρελανουν οι σαλονικιες θα μας τρελαααανουυυυννν!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Koπελιά είσαι στην έδρα μου τώρα ... οπότε ΕΣΥ έχεις την προφορά!!!

Ρε συ, εσάς σας πείραξε τπτ ή ίωση έχει ο χάζμπαντ; Εμετό έκανε το πρωί και κομμάτια είναι όλη μέρα! Ελπίζω να μην ήταν απ' το φαγητό, γιατί το παινεύαμε κιόλας το μαγαζί.

Κι εγώ σαν να την άρπαξα κι ο μικρός λίγο κάπως είναι! ΤΕΛΕΙΑ, ε;;;; Ελπίζω να 'ναι καλά ο Γιάννος τουλάχιστον, να πάει αύριο παιδικό, γιατί ετοιμάσαμε ένα σωρό πράγματα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε συ, εσάς σας πείραξε τπτ ή ίωση έχει ο χάζμπαντ; Εμετό έκανε το πρωί και κομμάτια είναι όλη μέρα! Ελπίζω να μην ήταν απ' το φαγητό, γιατί το παινεύαμε κιόλας το μαγαζί.

Κι εγώ σαν να την άρπαξα κι ο μικρός λίγο κάπως είναι! ΤΕΛΕΙΑ, ε;;;; Ελπίζω να 'ναι καλά ο Γιάννος τουλάχιστον, να πάει αύριο παιδικό, γιατί ετοιμάσαμε ένα σωρό πράγματα.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:!μια χαρα ειμαστε οικογενειακως!! βρε μηπως σας ματιασαμε;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Ξεματιασμα επειγοντως, μια χαρα θα ειναι ο παιδαρος!! θα κανετε το παρτυ αυριο ε;;; ευχομαι να πανε ολα τελεια!!! Εννοειται να τα χιλιασει!!! αλλα θα τα πουμε και αυριο:wink:

yRf6p1.png

Ξεματιασμα επειγοντως, μια χαρα θα ειναι ο παιδαρος!! θα κανετε το παρτυ αυριο ε;;; ευχομαι να πανε ολα τελεια!!! Εννοειται να τα χιλιασει!!! αλλα θα τα πουμε και αυριο:wink:

Nαι, πάρτυ στον παιδικό όμως θα 'ναι, οπότε γιατί να μην πάει τέλεια; Άλλες θα το κάνουνε.

Σήμερα φάγαμε στην αδελφή μου και στο τέλος είχε σοκολατόπιτα για επιδόρπιο (ήταν και η άλλη εκεί, όλα τ' ανήψια, κλπ) κι έβαλε πάνω δυο κεράκια, ήθελε να τραγουδήσουμε στο Γιάνναρο όλοι μαζί!

Ωραία ήταν.

Βέβαια έχουμε αρρωστήσει οικογενειακώς! Εύχομαι να μην ανεβάσει πυρετό, για να πάει σχολείο τουλάχιστον αύριο, ν' απολαύσει το πάρτυ του. Θα πάω τούρτα, πιατάκια, χαρτοπετσέτες, ποτήρια, κουταλάκια, δώρα για τα μικρά (έθιμο κι αυτό) και τη φωτογραφική, να τους βγάλουν οι κοπέλες καμιά φωτογραφία.

Πω, πω, ΧΑΛΙΑ είμαι! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

(despoina100) Μελίνα 30-12-2010

(prosperous) Χριστούλα 01-01-2011

(elenada) Αντζελίνα 02-01-2011

(EYA) Γιώτα 03-01-2011

(irene555) Δαναη 03-01-2011

(cristin) Μάνος 4-01-2011

(viki1) Γεωργία 07-01-2011

(MyPrincess) Ναταλία 11-01-2011

(Otis) Nικόλας 15-01-2011

(maestria) Γιάννης17-01-2011

(Μπουρμπουλίθρα) Κωνσταντίνος 20-01-2011

(jesgk) Ανδρεΐνα 22 -01- 2011

(Μαρία39) Χρήστος 30-01-2011

(miamama) Έλλη 6-02-2011

Διαφημίσεις

2133156bk7wurk0ze.gif

να ζήσεις Γιαννάκη και χρόνια πολλά μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά, παντού να σκορπίσεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να ένας σοφός!

Μαράκι να τον χαίρεσαι!

καλημέρα Τζες, μαζί γράφουμε:tongue:

Εύα να τον χαίρεσαι! χρόνια πολλά στο στεφάνι σου!

Χρόνια πολλά και στον Νικόλα της otis.

Maestria πάλι έτρεχες τον χάσμπαντ σε φορομουσυναντήσεις?:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...