Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι δεν χρησιμοποιει πιπιλα και εχει μαθει το βραδυ μολις την κανω μπανιο καπακι να της βαζω πυζαμουλα και μαμα-χριστουλα αγκαζε στο κρεβατι, τα φωτα κλειστα, θηλασμος και νανι..ετσι λοιπον οταν την βαζω στην κουνια της συνηθως 3-4 ωρες κοιμαται βαρια (αλλα μπορει και να μουρμουρισει για στηθος) και μολις κανει οτι ξυπναει και καταλαβαινει οτι ειναι αλλου (βεβαια το κανει και στο κρεβατι μας οταν βλεπει οτι ειναι μονη) αρχιζει την τσιριδα της εγκαταλειψης ""Αααααααααααααα...ιιιιιιιι..με παρατησατε μονη στον κοσμο τουτοοοοο"

ξερω..περαστικα μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως κοριτσια ομολογω οτι πρεπει να σας ευχαρσιτησω γαι τη συμπαρασταση, τη βοηθεια, την ανοχη και την κατανοηση στο θεμα που συζηταω περι του γαλακτος της μικρης..

επισης να ευχαριστησω θερμα τη μαμα μου, τον μπαμπα μου, τον καταπληκτικο μου συζυγο κλπ....:)

:) :)

εμείς συμπαραστεκόμαστε...είμαστε καλά κορίτσια...αλλά εμείς κοιμόμαστε!!!

χεχε

χαρά στην υπομονή σου,εγώ θα είχα πέσει από τον 5ο στην θέση σου!!!

δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σε μερικά θέματα.

γιάυτο τολμώ να πω ότι σχεδόν δεν έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή μας μετά το παιδί!!!

σχεδόν!!!

Και εμείς κοιμόμαστε. Χθες για παράδειγμα δεν ξύπνησε καθόλου και το πρωί ούτε το ξυπνητήρι πήρε χαμπάρι.Την κατέβασα κοιμησμένη στην πεθερά. Συνήθως με παίρνει πρέφα που ξυπνάω και τρέχει σαν ουρίτσα απο πίσω μου μέχρι να ετοιμαστώ.

Διαφημίσεις

:) :)

εμείς συμπαραστεκόμαστε...είμαστε καλά κορίτσια...αλλά εμείς κοιμόμαστε!!!

χεχε

χαρά στην υπομονή σου,εγώ θα είχα πέσει από τον 5ο στην θέση σου!!!

δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σε μερικά θέματα.

γιάυτο τολμώ να πω ότι σχεδόν δεν έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή μας μετά το παιδί!!!

σχεδόν!!!

Ετσι ήταν κ με το Θοδωρή, σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει έτσι το κορίτσι, εμείς δεν καταλάβαμε ότι ειχαμε παιδί στο σπίτι για 5 χρονια κ δεν ειμαι υπερβολική... ο Θεούλης μου τα φύλαγε όλα για την κόρη

Και εμείς κοιμόμαστε. Χθες για παράδειγμα δεν ξύπνησε καθόλου και το πρωί ούτε το ξυπνητήρι πήρε χαμπάρι.Την κατέβασα κοιμησμένη στην πεθερά. Συνήθως με παίρνει πρέφα που ξυπνάω και τρέχει σαν ουρίτσα απο πίσω μου μέχρι να ετοιμαστώ.

Ευτυχως κοιμούνται κ τα δύο ,σε αυτό ήμουν κωλόφαρδυ κ κοιμούνται από πολύ νωρίς, η μικρή από 2 μήνων κ ο Θοδωρής από 40 ημερών όλη νύχτα, τώρα κάτι τυχαίες φορες που μπορεί να ξυπνήσει δεν πιάνονται

ειδες πως μπορει κανεις να καταλαβει οτι ενα ατομο χαρακτηριζεται εντονα απο μαζοχισμο?? ειμαι ζωντανη αποδειξη..

εγω ειχα ηρεμο βιο πριν το παιδι και εκτος του οτι δεν κοιμαμαι καλα κατα τ' αλλα δεν θα αλλαζα αυτη τη νεα ζωη που κανουμε με τιποτε..και δεν θα αλλαζα και κατι..

ααα σας ειπα πλακα εχθες??

η μικρη γκρινιαζε που πηγαινα να την ντυσω και ηθελε να σουλατσαρει γυμνη στο κρεβατι..την πηρε λοιπον ο πατερας της και την εβαλε ορθια πανω στη σιφινιερα μπροστα στον καθρεφτη..με το που ειδε το ειδωλο της γυμνο αρχισε τα γελακια και επιασε ενα μακρυ κολιε απο διπλα και μας εδειχνε να της το φορεσουμε..

οπως ηταν γυμνουλα και της φορεσα το κολιε οπου της επεφτε μεχρι τα γονατα καμαρωνε και εκανε ναζια μπροστα στο καθρεπτη σα γυφτικο σκερπανι!!

ειχαμε μεινει αφωνοι και κρατιομασταν απο τα γελια..το χει το αιμα μας!!!

Εμένα ρε μαμώτο 9 η ώρα μετά το μπάνιο κοιμόταν.Απο τότε που επέστρεψα στη δουλειά και δε φροντίζω για το πρόγραμμα της μέσα στη μέρα έχει γίνει άστα να πάνε.Μπορεί να μας πιάσει και 11-12 η ώρα το βράδυ και εγώ η καημένη κουτουλάω.Του χρόνου λέει ο άντρας μου να τη στέλναμε παιδικό μπας και ξαναμπεί σε πρόγραμμα γιατί με τις γιαγιάδες κάνουν οτι θέλουν. Λέτε είναι νωρίς για παιδικό?

ειδες πως μπορει κανεις να καταλαβει οτι ενα ατομο χαρακτηριζεται εντονα απο μαζοχισμο?? ειμαι ζωντανη αποδειξη..

εγω ειχα ηρεμο βιο πριν το παιδι και εκτος του οτι δεν κοιμαμαι καλα κατα τ' αλλα δεν θα αλλαζα αυτη τη νεα ζωη που κανουμε με τιποτε..και δεν θα αλλαζα και κατι..

ααα σας ειπα πλακα εχθες??

η μικρη γκρινιαζε που πηγαινα να την ντυσω και ηθελε να σουλατσαρει γυμνη στο κρεβατι..την πηρε λοιπον ο πατερας της και την εβαλε ορθια πανω στη σιφινιερα μπροστα στον καθρεφτη..με το που ειδε το ειδωλο της γυμνο αρχισε τα γελακια και επιασε ενα μακρυ κολιε απο διπλα και μας εδειχνε να της το φορεσουμε..

οπως ηταν γυμνουλα και της φορεσα το κολιε οπου της επεφτε μεχρι τα γονατα καμαρωνε και εκανε ναζια μπροστα στο καθρεπτη σα γυφτικο σκερπανι!!

ειχαμε μεινει αφωνοι και κρατιομασταν απο τα γελια..το χει το αιμα μας!!!

Προσπ πες τον άντρα σου να αγοράσει μια μακρυά καμπαρντίνα, καπέλο και μια εφημερίδα με δυο τρύπες, θα του χρειαστούν...:lol:

Διαφημίσεις

η δική μου λέτε να βγει αγοροκόριτσο??

θα την δοκιμάσω κι εγώ μπροστά στο καθρέφτη με κάτι να δω τι θα κάνει!!!

μόνο την φάτσα της κοιτάζει!!!

προσπ έχεις μια κοκκέτα!!

α κι άλλες κοιμούντε??

δλδ μόνο η εύα και η προσπ ξενυχτάνε για την ώρα!!

κουράγιο!!

Εμένα ρε μαμώτο 9 η ώρα μετά το μπάνιο κοιμόταν.Απο τότε που επέστρεψα στη δουλειά και δε φροντίζω για το πρόγραμμα της μέσα στη μέρα έχει γίνει άστα να πάνε.Μπορεί να μας πιάσει και 11-12 η ώρα το βράδυ και εγώ η καημένη κουτουλάω.Του χρόνου λέει ο άντρας μου να τη στέλναμε παιδικό μπας και ξαναμπεί σε πρόγραμμα γιατί με τις γιαγιάδες κάνουν οτι θέλουν. Λέτε είναι νωρίς για παιδικό?

Αν έχεις γιαγιάδες να την προσέχουν μην το προτιμήσεις το παιδικό, θα στρώσει το προγραμμά της, εμένα μπορεί να χαλάει λίγο το προγραμμα τους αλλά η βοήθεια τους είναι τόοοσοο πολύτιμη που δεν τους αλλάζω με τίποτα

Προσπ πες τον άντρα σου να αγοράσει μια μακρυά καμπαρντίνα, καπέλο και μια εφημερίδα με δυο τρύπες, θα του χρειαστούν...:lol:

χαζομπαμπάς????:lol::lol:

γιατί προς στιγμην σκέφτηκα αυτούς που ανοίγουν την καμπαρντίνα!!!:tongue::tongue::tongue:

ο δικός μου το παίζει cool!!!:cool:

Μπορεί το σοβαρό μου προφίλ να σας ξεγελά αλλά προ του γάμου δεν είχα αφήσει μπάρα σε κλάμπ που να μην είχα ανεβει, στη Πάτρα που σπούδασα, επειδή δούευα παράλληλα ειχα το εξής πρόγραμμα:

9-2 δουλειά

2:30-4:30 τει

5-9 δουλειά

10-12 φαγητό με φίλες

1-7 κλάμπινγκ

και μετά κατευθείαν δουλειά κ αυτό σερί για 2 χρόνια

μετά που γεννήθηκε ο γιός μου ξεκουράστηκα...:tongue::tongue::tongue:

Κ:Pαλημερα κοριτσια συνεχιζουν οι διαδικασιες με την βαπτιση τσεσικα εισαι σε καλο δρομο;; εμεις εχθες καναμε τα γενεθλια ολα καλα ..

Χαρα στα παιδακια που περνουν μπιμπιλα εμεις ενω πηραμε στην αρχη ενας μ...:confused: γιατρος μας την πεταξε απο τοτε ειμαι εγω μπιμπιλα του μαρτυριο ουτε μπουκαλι προσπερτ απο οτι κατλαβα στα ιδια ειμαστε εαν παρει το δικο σου ξενο θα παρει και το δικο μου το θεμα αρχισε να με ψιλοκουραζει εκτος το τι δεν περνουν εχουμε και την επιλογη γαλακτος τελικα οσο το ψαχνω τοσο τρελενομαι:mad::xασε που οσο παει γινετε νευρικος χτυπαει το κεφαλι στο πλακακι οταν κατι δεν του γινετε χτυπαει με το χερι και εαν αρπαξει τιποτα με τα νιχια που δεν μας αφηνει να κοψουμε το γδαρει εχθες εγδαρε το ματι του θαναση μου δεν ξερω τι θα κανω με αυτον ολοι μου ελεγαν οτι το δευτερο ειναι πιο ηρεμο και πιο καλο απο το πρωτο τους καταγγελω :rolleyes::rolleyes: ο θανασης μου τελικα ειναι αγγελος μπροστα του ασε που επερνε και μπουκαλι και καθοτν απο 9 μηνων σε παιδικο... Βικυ εχω κατλαβει οτι τα παιδια που πανε νωρις παιδικο γινοντΑΙ ΚΑΛυτερα οι γιαγιαδες και εμεις τα καλομαθαινουμε...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...