Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τώρα την έβαλα για ύπνο,πάω να φάω τοστάκι που έφτιαξε ο χάζμπαντ και να δύμε τη ταινία στον alpha ,αν και την έχω ξαναδεί μου αρέσει!!είμαι ρομαντική!!!!!τελικά!!!

Παραδόξως κι εμένα μου αρέσει αυτή. "The lakehouse" λέγεται, αν θυμάμαι καλά.

Μαεστρια ειδες το αντρακι σου!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!

Μαριώ σου μιλάω, έλιωσα!!! ΤΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ'ΔΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι πολύ ωραία ταινία,μου αρέσει!!

τα 2 φέρνουν και νεύρα και "θέλω"!!!το μεσημέρι ούρλιαζε χωρίς λόγο!!

η δική μου μόνο καλή με κάνει,και με καλοπιάνει...δεν μου λέει όμορφή,ούτε καλή!!κλαψ!!!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ................................ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!

"Σου εύχομαι μες στη ζωή

το πόνο μη γνωρίσεις

και να 'ναι μόνο από χαρά

όποτε θα δακρύσεις. "

Να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου!!!Να ειναι παντα υγιης κι ευτυχισμενος!!!!!!!!!!!

1008749uhdieri621.gif"]url=http://www.glitter-graphics.com]1008749uhdieri621.gif[/url][/url]

χρονια πολλα στο νικολακιιιιι!!!να εχει υγεια κι ευτυχια,και να τον δεις οπως επιθυμεις!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΣΟΥ!!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ................................ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!!

35668f7606053025b89d.jpg

Να τον χαίρεσαι!!! :D

Σήμερα λιαστήκαμε με τη despina, στην παιδική χαρά και σε μια ταβέρνα μετά, όπου - φυσικά - τα μικρά μας το βγάλανε απ' τη μύτη!

Φορτίσαμε μπαταρίες πάντως, ωραία ήταν! Στο σπίτι ο μικρός κοιμόταν απ' τις 5-8 και τώρα τον ξανάβαλα για ύπνο, ελπίζω να μη βρυκολακιάσει!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

35668f7606053025b89d.jpg

Να τον χαίρεσαι!!! :D

Σήμερα λιαστήκαμε με τη despina, στην παιδική χαρά και σε μια ταβέρνα μετά, όπου - φυσικά - τα μικρά μας το βγάλανε απ' τη μύτη!

Φορτίσαμε μπαταρίες πάντως, ωραία ήταν! Στο σπίτι ο μικρός κοιμόταν απ' τις 5-8 και τώρα τον ξανάβαλα για ύπνο, ελπίζω να μη βρυκολακιάσει!!! :mrgreen:

ελα μωρε υπερβολικη που μας το βγαλανε απο τη μυτη!!! επειδη δεν προλαβαμε να φαμε;:mrgreen:πως κανεις έτσι; η δικια μου δεν κοιμηθηκε το μεσημερι και ευτυχως ξεραθηκε απο τις 8 μαζι με το μπομπο και χαλαρωωωωνουμεεε....μεχρι και ταινια ειδα:tongue:

κοριτσια δεν αντεχω θα το πω και ας με βριζει....

η κυρια μαεστρια μου ειπε οτι εχω προφορα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω όχι αυτη!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρε θα μας τρελανουν οι σαλονικιες θα μας τρελαααανουυυυννν!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...